Jump to content

phax

Medlemmer
 • Content Count

  12399
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1557 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mannen som deaktiverer kontoen til folk som snakker stygt om han og kansellerer Tesla-ordre for bloggere som gir han negativ omtale kjemper nå for "ytringsfriheten".
 2. Nå er det ikke akkurat så fryktelig ofte at man har temperaturer nede i -40°C eller -20°C i Europa. Selv om det selvsagt er perioder med slik kulde. Men -7°C som oppgitt i artikkelen er en langt mer realistisk snittemperatur om vinteren, også her i Norge.
 3. Med mindre du svinger innom en Esso-stasjon hvor pistolen er både blå og rød:
 4. Åja, dette forandrer alt. Da er det jo ingen praktiske forskjeller på å fylle tanken eller lade bilen.
 5. Det er jo noen praktiske forskjeller ved å lade vs fylle drivstoff. Når man fyller tanken så må man stå der og holde slangen og må følge med på antall liter og prisen direkte på pumpa. Men når man lader så setter man i kontakten og kan forlate bilen for å gå på do eller ta seg en matbit eller hva det måtte være. Dette i kombinasjon med at det åpenbart tar lengre tid å lade bilen gjør at det er gunstig å kunne følge med på ladingen via en app. Så ja det hadde selvsagt vært fint med mulighet for betale med kort, men det finnes noen praktiske fordeler med å bruke en app også.
 6. Med Elton så får du kombinert de fleste ladeselskaper i en app. Fungerer veldig bra. Eier ikke elbil selv, men bruker ofte bildelingstjenester som Hyre og Otto og kjører da naturlig nok mye forskjellige biler, og da er lading med app en veldig enkel og grei løsning.
 7. Ingen erfaring, men har sett at det har dukket opp endel leverandører som tilbyr komplette løsninger for utendørstrening nå. Typ kontainer hvor du kan lagre stenger og vektskiver og annet utstyr, med rigg montert på utsiden. F.eks https://www.treningspark1.no/produkter/20-fitness-container/
 8. Jeg har samme tastatur. ' = Knappen til venstre for 1-tallet (ikke på numpaden) | = Option 7
 9. Er også en fordel å bruke Apple Music ettersom Homepod fortsatt ikke har støtte for Spotify. Men om du ikke har planer om å bruke stemmestyring så er det kanskje ikke en dealbreaker for deg å måtte bruke AirPlay
 10. Greit å ha i bakhodet at XM4 har dårlig mikrofon, om du har planer om å bruke de til Teams-møter eller lignende. Da er Apple eller Bose et vesentlig bedre valg.
 11. De går automatisk inn i low power mode etter 5 minutter uten bruk. Det er samme modus som om du putter de i etuiet. Man kan selvsagt argumentere for at det er dumt at man ikke kan slå de helt av, men samtidig så er det jo også noen fordeler ved å kunne spore de opp i Find My-appen.
 12. Skjønner ikke helt hvordan du mener du har blitt lurt? Du prøvde kjøpe noe i butikk, men det var utsolgt så du handlet da heller på nett og betalte 67,- i frakt, og en uke senere så kom varen på lager i butikk igjen. Har jeg forstått det riktig? Elkjøp tilbyr gratis frakt ved bestilling på nett så det i seg selv virker rart.
 13. Til 3990,- så får du veldig mye hodetelefon for pengene. Om du verdsetter lydkvalitet høyest så vil jeg si soleklart ja. Men er du opptatt av at hodetelefonen skal være lett, komfortabel og sammenleggbar så er QC45 et trygt valg.
 14. Kan ikke skryte på meg å ha lesset på med så voldsomt mange kilo i dips, men racket står støtt og stabilt det. Ville ikke bekymret meg så mye for vekt heller ettersom det skal tåle 350kg treningsvekt.
 15. Selv har jeg dette i en liten bod på 5 kvm og det funker veldig bra: https://shop.eleiko.com/nb-no/equipment/racks/racks/3085271-060-eleiko-classic-squat-stand-charcoal Koster litt, men varer jo livet ut. Kan jo også håpe det kanskje dukker opp noen black friday-tilbud nå snart.
×
×
 • Create New...