Jump to content

phax

Medlemmer
 • Content Count

  12295
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1486 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Utvendig så syns jeg produksjonsmodellen av denne stort sett ser ut som en rimelig standard og generisk liten bybil. Det er virkelig synd at de ikke klarte bevare mer av det ekstremt kule særpreget som prototypen hadde.
 2. Apple Pay finner du i norske nettbutikker i hvert fall, Elkjøp blant annet. Kjenner ikke til Android Pay. Er det samme som Google Pay? I så fall skal det også være lansert i Norge.
 3. Ettersom billettavgiften går til Ticketmaster og ikke arrangøren så ser jeg ikke for meg at det er et sannsynlig scenario. Hvis Ticketmaster skulle beholdt halve billettprisen selv så ville nok arrangøren solgt billettene direkte og tatt hele inntjeningen selv. Du kan gjerne mene at det er en teit avgift, men så vidt meg bekjent finnes det ingen lover som hindrer de i å legge til en billettavgift. Avgiften er godt kommunisert når du kjøper billettene og de opplyser om vilkårene sine. Så vil tro Ticketmaster har sitt på det tørre her.
 4. Skyhøye avgifter er det vel ikke snakk om, på mine OverOslo billetter var billettprisen 995,- og avgiften utgjorde 40,- av disse. Avgiften står også oppført på PDF-billettene som du har fått tilsendt på epost, rett under prisen. Utover det så syns jeg ticketmaster sin returordning har fungert smertefritt. Enkelt skjema som skal fylles ut så går resten av seg selv. Det tar litt tid, men det er jo som forventet nå som pågangen er som den er.
 5. Reseptfri melatonin er gode nyheter! Da skal jeg innom Apoteket i morgen Er det også blitt lovlig å bestille melatonin fra utlandet igjen nå da?
 6. At du har klart deg på så lite mat i en uke betyr ikke at det er holdbart over tid. Folk overlever helt uten mat i en uke også, men du kan jo naturlig nok ikke bare slutte spise av den grunn. Ett normalt brød inneholder knappe 2000 kcal. Si at du flesker til med skikkelig kaloriholdig pålegg som smør, majones og salami så klarer du kanskje havne oppe på 7000 kcal totalt. Altså kun 1000 kcal om dagen. Noe som vil tilsi et kaloriunderskudd på 1-2000 kcal per dag. Som igjen betyr en vektreduksjon på 1-2 kg per uke. 1kg mat kan maksimalt inneholde 9000 kcal og da har du pakket med deg rent fett.
 7. Ville absolutt ikke anbefalt noen med økonomiske problemer å justere ned skattetrekket sitt.
 8. Ja det er ikke noe problem det. Du velger jo helt selv hvilket skattetrekk du ønsker på skatteetaten.no, også er det bare å sende en melding til regnskapsavdelingen og be de trekke deg full skatt i desember.
 9. Hvilket forum/tråd var dette? Hørtes gøy ut 😁
 10. Series 4 har EKG. Det er i hovedsak kun skjermen med always on-funksjon og innebygget kompasset som er forskjellen på series 5 og 4. Om du synes det er verdt 1400,- eller ikke blir opp til deg.
 11. På hvilken måte er det en lurepris? Den har ligget stabilt på 2190,- siden sommeren og har aldri vært solgt i nærheten så billig som på BF.
 12. Du skylder meg en tusenlapp @Lami 😊 Vil du ta det på Vipps eller?
 13. Sony KD55XG8505? Tror jeg tar det veddemålet jeg.
×
×
 • Create New...