Jump to content

Klykken-

Medlemmer
 • Content Count

  2144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Klykken- last won the day on December 5 2018

Klykken- had the most liked content!

Community Reputation

1728 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ser jo på bildet øverst i saken at én liten elbil potensielt kan oppta hele siden av hengeren. dvs at parkering for de neste vil kreve kreativ tenking..
 2. Ingen som kommenterer at laderne er plassert på én side av hengeren og såpass tett. Dvs at hvis 10 biler skal lade samtidig vil det bli et rimelig langt kabelstrekk for noen. De fleste T2-kablene som leveres med bilene er vel opp til 5m lange.
 3. På jumboplass i denne høyst troverdige undersøkelsen finner man Volvo Audi Jaguar Land Rover Tesla
 4. Dette var drømmebilen som 18åring og Honda-mann. Synes den står seg bra!
 5. Du bestrider den med det at du faktisk har kjørt motorsykkel. Be om foto av skiltet. Inkassovarsel er bare et varsel, og er i utgangspunktet ufarlig.
 6. Ja, såpass flink at man tar skjermbilde av bildene i galleriet på mobilen som man bruker i annonsen. BEST PÅ EDB OG DATA!
 7. Anbefaler deg å bruke vaskeautomaten på benserten i stedet for "bakgårds-sjappene". Like bra resultat. Detailing av bilen koster i området 8-10.000kr og opp.
 8. Vitner om at eieren bryr seg om bilen. For meg er dette et godt tegn! Alltid fått pes for å ha vært "for nøye og detaljert" i mine annonser, fra kompiser. Men bilene jeg har lagt ut har blitt solgt rimelig kjapt kontra de som knipser bilder av skitten bil, og knapt skriver en setning i annonsene sine.
 9. Ja, Teslas løsning er soleklart best, men tviler på at alle bilene som ikke er Tesla er forberedt for det.
 10. Burde vært en felles betalingsordning og kun én brikke hvor du har registrert bankkortet i så fall, og da kan du bruke ladere fra samtlige tilbydere, uten å være medlem hos alle. Og en ordning for turister med elbiler. En automat med slike brikker, kanskje? Og veiledning til hvordan man registrerer bankkortet. Evt en slags "kontantkort-løsning".
 11. I Tesla står det hvor lenge du må stå og hvor mye du bør lade for å komme deg videre til destinasjon du har valgt i navi.
 12. Ja, men så kjøpte du jo bilen i den speccen du ville ha i utgangspunktet.
 13. Hva koster det å bytte batteri på en elbil kontra motor på tilsvarende fossilbil?
 14. Var slitt i lakken da. Hadde hatt godt av en runde med poleringsmaskinen den der.
×
×
 • Create New...