Gå til innhold

TheKims

Medlemmer
  • Innlegg

    10 382
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

TheKims vant dagen sist 13. februar 2014

TheKims hadde mest likt innhold!

1 følger

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

47 102 profilvisninger

TheKims sine prestasjoner

5k

Nettsamfunnsomdømme

7

Hjelpsomme svar

  1. Har XFX 6950 XT Speedster Merc og temperaturen har aldri gått over 70 grader med viftehastighet satt til 60%. Det ble litt støy visst man kjører stock hastighet på vifter, men ser ikke vitsen med det når temperaturen er såpass lav.
  2. Ganske lik ytelse. 6950 XT er 1% raskere i følge TechPowerUp. https://www.techpowerup.com/gpu-specs/radeon-rx-7900-gre.c4166
  3. Hvilken specs er det på PCen du har nå? Kan være at du vil få mer ytelse av å bruke det du har nå, også gå for et kraftigere skjermkort som 4080 Super eller 7900 XTX. Her er CPU benchmark i 4K som ikke er så langt unna oppløsningen du har. I mange av spillene er det minimalt med forskjell i ytelse mellom de forskjellige CPUene, og forskjellen vil bli enda mindre med et 4070 Super.
  4. Jeg hadde 3 vifter i bunn og 3 vifter på en 360mm radiator i topp og det var mer enn nok. Ble ikke noe nevneverdig forskjell i temp når jeg la til 3 vifter til, men gjorde det mest for utseende sin skyld da. Netonnet har en grei pris på Arctic Liquid Freezer III til 909kr. Tror det er introduksjonstilbud, så prisen vil nok stige når de har solgt ut første batch. Proshop hadde samme tilbud, men der har den nå steget til 1395kr.
  5. Jeg har totalt 9 vifter i mitt kabinett av merket Arctic P12 ARGB. God ytelse, stille og koster ikke skjorta. Hadde lyst å gå for Lian Li vifter, men det ville ha kostet meg 3000+ bare i vifter.
  6. Jeg gikk for Lian Li O11 Dynamic Evo når jeg bygde PC i fjor sommer. Er uten tvil det beste kabinettet jeg har hatt. Stillegående, kjølig og mer enn nok plass til alt man måtte trenge, og jeg synes det ser pent ut også. Eneste ulempen er at det ikke følger med vifter, men det hadde jeg allerede liggende. 7900XT er 18-20% raskere enn 4070 Super, så det er et godt valg. https://www.prisjakt.no/product.php?p=5945463
  7. Det er det budsjettet ditt som bestemmer. Ville nok ha satset på minimum et 4070 Super eller 7900 GRE.
  8. Kan se ut som du har noe krøll med grafikkortet. Ville startet med å bruke DDU for å avinstallere driver for så å installere på nytt. Visst ikke det hjelper så har du alltids 5 år reklamasjon.
  9. Visst skattefuten etterspør så må man nok ha alle transaksjoner tilgjengelig. På skatteseddel så måtte jeg ikke laste opp dokumentasjon, men jeg må ha det tilgjengelig visst de etterspør det.
  10. Så lenge du kan dokumentere alle transaksjoner så er det ikke noe problem.
  11. Har ikke noe tro på at det blir like ille som når det var mulig å mine ETH. Det er ingen av de nye kryptovalutaene som er store nok til at alle og enhver kan mine de med profitt.
  12. Ja, de tar noen kroner for salg og uttak. Salg er 0,7% av beløp og uttak er 69kr.
  13. Visst det er snakk om mindre beløp så hadde jeg bare overført de til Firi og hatt de der til jeg skulle selge.
  14. Vet ikke hvem du har snakket med, men flertallet i Rødt støtter absolutt ikke invasjonen. https://roedt.no/rodt-stotter-ukrainas-kamp-for-frihet
×
×
  • Opprett ny...