Jump to content

TheKims

Medlemmer
 • Content Count

  8580
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TheKims last won the day on February 13 2014

TheKims had the most liked content!

Community Reputation

3734 :)

1 Follower

About TheKims

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

38027 profile views
 1. Spiller du på as servere? Kan ikke si at jeg har møtt på noen cheatere i det siste, og jeg har spilt endel den siste uka. Men ja, de bør få på plass et skikkelig anticheat system. Ser det er endel folk på Youtube som også klager over cheatere. Jeg håper de kan få fikset våpen balansen igjen. Sånn som det er nå så må man nesten bruke high rpm våpen, ellers blir man sendt rett tilbake til spawn screen. Hadde heller ikke gjort noe om de kunne ha sett over flyene. De er alt for gode og ødelegger Breaktrough fullstendig.
 2. På fullpris spill så bruker jeg som regel å se en anmeldelse eller to før jeg kjøper spillet. Jeg føler jeg har funnet et par anmeldere som har nogenlunde lik spillsmak som meg, så pleier å høre hva de sier om spillet først.
 3. Nytt kart er visst på vei i chapter 6. Har lenge ønsket meg et jungel kart i BFV så det her blir interessant. Reveal er kl 15 i dag
 4. Det falt ikke helt i smak hos meg heller. Originalen var et av de bedre spillene jeg har spilt bare for å ha det sagt. Mulig man har blitt kravstor på sine eldre dager?
 5. Bare å sette i et nytt skjermkort. Jeg hadde bare ett å tror ikke strømforsyningen min hadde taklet et til 😛
 6. Det er jo en liten risk for at man bricker GPUen visst man ikke har dual bios. Jeg tok sjangsen med mitt Vega 56 og kjører Vega 64 bios uten problemer, men det er vel ikke alle som er villig til å ta den risken.
 7. Mulig jeg har vært heldig for jeg har ikke møtt på så mange cheatere i det siste. Det jeg plages med er fly som totalt dominerer på Breaktrough. Hadde en runde i går kveld hvor en gikk 128-0 og det var null nada jeg kunne gjøre for å ta ut fyren. Jeg elsker gamemoden for det minner litt om Rush fra Bad Company 2 dagene, men de hersens flyene ødelegger all morroa.
 8. Nå skjønner jeg hvertfall hvorfor Nizzen lurer på om du er broren til LMH1. Kan du prøve å forklare på nytt for det du skriver er bare vås 😛
 9. Har musa satt til 800 DPI ellers, men i BIOS virker det som den er satt til maks. Er "kun" 12000 DPI på musa jeg har så overdrev visst litt 😛
 10. Jeg ville ha styrt unna Matsui. Kan jo være at jeg har vært ekstremt uheldig, men har hatt både kjøleskap og oppvaskmaskin fra Matsui som ikke har holdt veldig lenge. Oppvaskmaskinen holdt i 3 år før pumpa takket for seg og kjøleskapet holdt i 4 år før den sluttet å fungere. Fikk heldigvis penger tilbake for begge siden det var innenfor reklamasjon.
 11. Å navigere i BIOS med 16000 DPI på musa er en liten utfordring 😛 Holder meg til tastatur her visst det er mulig. Noen som vet noe om når B550 HK kommer?
 12. Jeg hadde samme problem med mitt Vega kort med at den bare lå på 60% load. Jeg kjørte DDU og installerte driveren på nytt og det løste problemet. Så det kan jo være verdt et forsøk.
 13. Battlenonsense har en video om det.
 14. Jeg gikk fra 144Hz og ned til 100Hz og kan ikke si jeg merket store forskjellen. Er fortsatt like dårlg i FPS spill 😛
×
×
 • Create New...