Jump to content

TheKims

Medlemmer
 • Content Count

  8840
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TheKims last won the day on February 13 2014

TheKims had the most liked content!

Community Reputation

3881 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

38708 profile views
 1. AMD vil ikke fungere på en G-Sync monitor. Eller det vil jo fungere, men du får ikke utnyttet Sync da. Nvidia vil fungere på en FreeSync monitor, men her er det greit å gjøre litt research først. Ikke alle monitorer det fungerer helt smertefritt på.
 2. Hvorfor de fjerner innhold for andre aktører er jo for å få flere over på sin plattform. Vi har allerede sett det med Activision og CoD hvor PS4 hadde 1 års eksklusivitet på en gamemode. For de aller fleste betyr det ingenting, men dette er nok bare starten.
 3. Hvorfor var det så tullete eksempel? Er det ikke greit at vi får 100% av spillet på alle plattformer, eller er det greit at en part kjøper opp deler av spillet og har det eksklusivt på sin plattform?
 4. Oste eksemplet ble bare brukt som et eksempel på hvordan spill industrien holder på. Har ingenting med matvare priser å gjøre, det kan man ta i en annen tråd visst man ønsker
 5. Det har ingenting å si så lenge du har et eget grafikkort. Eneste gangen integrert kan være greit å ha er ved feilsøking. Den fra Netonnet vil yte best av de to. 2070 Super er ca 10-15% raskere enn 2060 Super.
 6. Ja ikke sant. Hadde det ikke vært mye bedre om vi fikk kjøpe like mye ost fra begge butikkene til samme pris?
 7. Merkelig at et 590 yter bedre enn Vega 64 🤔 Selv 580 har bedre min fps.
 8. Ganske stor forskjell på TN og IPS da. Kjøpte selv GL2460 til min mor som kun skulle bruke den til Facebook, og den duger ikke til stort mere enn det. Fargene var helt forferdelig uansett hvor mye man prøvde å tweake den.
 9. Det er ikke helt sånn det er. Blir mere som at Rema selger 1kg ost og Coop 900gram fordi Rema har betalt Tine under bordet for å få mer enn konkurrenten.
 10. 350kr til middag for to stykk i en uke blir litt lite. Tror jeg hadde satset på brød og pålegg så dere slipper å legge dere sultne.
 11. Så du synes det er helt greit at de kutter ut innhold i et spill å har det eksklusivt på kun en plattform? Det er så forbrukerfiendtlig som man får det.
 12. Så du mener det er helt greit at en konsoll får mere innhold enn den andre på multiplattform spill? Så jo det med nyeste CoD hvor PS4 hadde 1 års ekslusivitet på en gamemode i spillet. Sånne ting synes ikke jeg er greit når de forlanger samme pris på alle plattformer.
 13. Dr ble vel bannet av Deer Lady pga at han brukte voicechat 😛
 14. Han streamet et bakgrunns bilde og noe musikk i et døgn. Er det sånn fremtidige streams fra Dr blir? 😛
 15. Jeg er Tech fanboy, så tenkte jeg kanskje var innenfor
×
×
 • Create New...