Jump to content

TheKims

Medlemmer
 • Content Count

  9544
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TheKims last won the day on February 13 2014

TheKims had the most liked content!

Community Reputation

4381 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

41096 profile views
 1. Kortet vil ikke kjøre noe varmere enn ved spilling, så 0 problem å ha det gående 24/7. Minnet kan kjøre litt varmere, men det er ikke et problem på 3070 og lavere kort.
 2. Kjapt Google søk Can Bitcoin transactions be traced? All Bitcoin transactions are public, traceable, and permanently stored in the Bitcoin network. ... Anyone can see the balance and all transactions of any address. Since users usually have to reveal their identity in order to receive services or goods, Bitcoin addresses cannot remain fully anonymous. Hvordan mener du de kommuniserer med Bitcoin? Bitcoin er en valuta på lik linje som Nkr. Du kan ikke sende meldinger frem og tilbake.
 3. Så du mener saken hadde vært oppklart om han hadde brukt en annen valuta til å betale løsepenger? Økonomisk kriminalitet har eksistert lenge før krypto var en ting. Som jeg skrev lengere opp så kommer det til å være kriminalitet der det er penger. Skal man begynne å skylde på den Norske krona for at den brukes til kriminelle handlinger?
 4. Hadde de drevet hvitvasking med fiat valuta så hadde de nok aldri blitt tatt. All Bitcoin overføringer blir logget og er sporbar, så det gjør det mye enklere for myndighetene å oppklare slike saker. Der det er penger kommer det til å være kriminalitet, sånn er det bare dessverre.
 5. Det var et behov for det når 3000 serien ble lansert, og jeg tror det blir et behov for det når 4000 serien lanseres. Visst de ikke gjør noe så kommer neste lansering til å bli like ille med tanke på tilgjengelighet og pris.
 6. Jeg håper de får på plass et skjermkort pr kunde fra start av. Så kan de heller åpne opp for at man kan kjøpe flere skjermkort når markedet er mettet.
 7. Vi har vel ikke vært i noe bull marked de siste to månedene. Siden May har det gått sidelengs uten de store toppene eller bunnene.
 8. Vannet blir vel ikke destillert i en avfukter? Avfukteren jeg hadde brukte kjøleribber til å fange opp fukt som igjen ble tint og samlet i en beholder.
 9. Tjener jo ikke noe penger på å bare spille for rekreasjon. Du bør finne deg en annen hobby som du kan tjene penger på 😛
 10. Kjøpte den Multicom PCen til min mor og jeg synes faktisk du får mye PC for pengene. Den har et IPS panel som er overraskende bra. Byggekvaliteten føles solid og tastatur som er behagelig å bruke. Det som trekker litt ned er lyden fra høyttaler som er helt uten bass og en Touchpad som er litt så som så. Ytelsen er heller ikke noe å skryte over, men til nettbruk og andre enkle oppgaver så duger den greit.
 11. ETH går POS tidlig neste år en gang og da vil det ikke lenger være mulig å mine. Det finnes andre coins man kan mine, men det spørs om lønnsomheten der blir så stor når alle hopper over fra ETH.
 12. Hvem er det som tvinger deg til å kjøpe en håndholdt? Du er vel en voksen mann som bestemmer selv hva du kjøper eller ikke?
 13. At de har tjent grovt er nok ikke til å stikke under en stol, men som Cowboy sier så er det ikke så lurt langsiktig. Jeg tror de skal slite med å få solgt kort i Kina nå som bruktmarkedet flommer over av brukte kort, og om mining avtar i resten av verden så vil det bli ganske mørke tall de må vise frem for investorene sine.
 14. Hvorfor henger du deg opp i hva andre gjør? Visst naboen vil kose seg med en øl eller en konjakk så må han få lov til det. Jeg har ingenting med hva han gjør bak sine fire vegger.
 15. Er enig at det er mye dritt spill til mobil, men finnes faktisk noen gode spill der også, men da bør man holde seg unna gratis spillene som er proppet full av reklame og mikrotransaksjoner. Jeg kan ikke se at det står noe aldersgrense på denne konsollen. Den er nok like egnet for alle aldersgrupper tenker jeg. Vet ikke helt hva du mener med hardcore gaming, men er det konkurranse spilling så finnes det på mobil. Clash of Clans, PUBG mobile og Call of Duty har alle tournaments med en ganske stor tilhengerskare. Kan jo vri den litt omvendt. Hvorfor betale 40 000 for å spille på en high end PC og 60" TV når du kan betale 5000kr også kan du sitte hvor du vil å spille og du slipper å spille hjernedøde klikker spill
×
×
 • Create New...