Jump to content

TheKims

Medlemmer
 • Content Count

  8517
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3697 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

37850 profile views
 1. 1:Jeg har ikke noe hat mot folk som er religiøse så lenge det ikke går utover andre. 2:Mange av de voksne inkl meg hadde kristendom på skolen, det er nå blitt et valgfritt fag tror jeg. 3:Jeg tror samfunnet hadde blitt mye mere harmonisk og tryggere uten religion. 4:WTF? Har ikke noe annet å si
 2. Grunnen til at jeg vil bygge selv er at det er mulig å oppgradere etterhvert som behovet er der. Hverken laptops eller NUC har den muligheten annet enn kanskje mere RAM og større HDD. Intel henger dessuten langt etter når det gjelder iGPU.
 3. Tenker litt på å bygge en laptop erstatter med enten 2200G eller 3200G. Det skal bygges i et mini kabinett og helst så smått som det er mulig, så blir nok å leke litt med undervolt og muligen underklokk for å holde støyen så lav som mulig. Er det da noe vits å gå for nyeste som er noe dyrere?
 4. Man slipper hvertfall å bli flyttet til det tapende laget på slutten av runden. Jævlig irriterende når det skjedde i BF4.
 5. De som kjøper Ryzen med billig 2133Mhz RAM sitter sikkert også med et skjermkort i billig klassen. Når man er GPU bound så spiller ikke RAM hastigheten inn så mye.
 6. I5 og GTX 1650 som yter omtrent 50% bedre enn GTX 1050. https://prisguiden.no/produkt/lenovo-ideapad-l340-81lk002gmx-393848#detaljer Er en Lenovo da
 7. Når man betaler for VPN så gjør man det for å være anonym. Når de ikke klarer det så hva betaler man for egentlig?
 8. Min favoritt opp gjennom tidene er Windows 7. Stilrent og veldig enkelt å navigere i. Har prøvd forskjellige Linux distroer, men synes de er knotete i bruk, og det er ofte driver problemer som man må google til seg en løsning på.
 9. Blir det opprettet en annen tråd om romjul salg eller skal vi fortsette å bruke denne tråden?
 10. Jeg hadde en smiley på slutten av innlegget mitt så det var nok derfor. Da vet jeg hvertfall om at det er en bug
 11. Jeg sliter litt med å få fikset på skriveleifer når jeg skriver et innlegg. Pil tastene fungerer ikke for å bla seg frem eller tilbake og musa vil heller ikke lystre. Det ender med at jeg må gå ut av tråden for så å begynne helt på nytt. gjelder det bare meg?
 12. Det ER sånn jeg ser ut når jeg smiler, så av hensyn til andre folk så prøver jeg å la være 😛 Tror faktisk Nemesis har litt hvitere tenner enn det jeg har også.
 13. Har også vurdert den laptopen. Mon tro om det lar seg gjøre å spille Modded Minecraft på den? Tenker å bruke den stasjonære som server, så da bør det vel ikke bli for mye last på laptopen. Edit: Ser den blir levert med 8GB RAM hvor av 4GB er loddet. Hvorfor lodde fast den ene RAM brikken? Sitter med en laptop nå som kun har 4GB RAM som også er loddet, så den er nokså ubrukelig når man har flere faner oppe i Chrome og det er ingen mulighet for å sette i mere RAM.
×
×
 • Create New...