Jump to content

TheKims

Medlemmer
 • Content Count

  8704
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TheKims last won the day on February 13 2014

TheKims had the most liked content!

Community Reputation

3812 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

38265 profile views
 1. Trenger man virkelig FRC på et VA panel? Det er vel mest brukt på TN paneler som har dårlige farger. Hva er bending for noe? Det har jeg ikke hørt om før. Det er overdrive på den monitoren, men ghosting kan forekomme uansett. På mitt VA panel ser jeg det på spill som går under 60fps.
 2. Er det ikke bare å sette bilen i første gir før du begynner å rulle?
 3. Intel fortsatte å selge fordi det ikke var noe alternativ. Bulldozer var en tragedie uten like.
 4. De har jo økt core clock med 100Mhz på hver generasjon, så det er jo noe 😛
 5. Jeg liker modpacks som har tech og magi. Spiller MC Eternal nå som har en god blanding samt en Questline man kan følge. Det kan nok virke litt komplisert ut visst man ikke har spilt modded MC før, så anbefaler at man har en ekstra monitor og Youtube for litt hjelp visst man står fast.
 6. Minecraft er et helt fantastisk bra spill. Er bare fantasien som setter grenser på hva man kan gjøre i det spillet. Vanilla Minecraft blir ganske fort kjedelig, men modded blir jeg aldri lei av.
 7. De fleste andre større firma kutter ut innhold som burde ha vært i spillet og selger det som DLC. Det har vært flere spill hvor du kan kjøpe DLC samme dag som spillet kommer ut. Det synes ikke jeg er greit.
 8. Det eneste jeg ikke liker med Gamer Nexus er de rotete grafene. Han mikser inn stock og oc om en annen så er klin umulig å sammenligne enkelte CPUe mot hverandre. Han burde heller ha hatt to grafer hvor den ene er stock og den andre er oc istedenfor å mikse alt i en graf.
 9. Kvalitet over kvantitet. Nå vet jeg ikke hvor mange ansatte CDPR har, men vil tro de har en god del mindre enn Ubisoft, så å pushe ut spill vært eneste år er nok ikke mulig.
 10. Vurdere det selv. AMD sin entry level er på par med Intel sin topp modell.
 11. wccftech har aldri vært en troverdig kilde så ta alt de sier med en klype salt.
 12. På bærbar fronten så henger AMD etter med 1 generasjon. 3000 serien på laptop er samme som 2000 serien på desktop. Nye 4000 serien vi snart blir å se er 3000 serien desktop. Trodde Intel var ille på den bærbare fronten, men AMD er faktisk værre 😛
 13. Jeg har kabinettet du har valgt bare at min er uten glass. Greit kabinett når det kommer til støy, men luftflyt er ikke det aller beste. Jeg ville ha gått for Meshify C Mini som har mye bedre luftflyt og er noen kroner billigere. Edit: 8400kr for 2070S var ekstremt dyrt. Du får 2080S for en ekstra 500 lapp. Selv hadde nok jeg gått for 5700XT som edge over her foreslår. Halv pris og litt dårligere ytelse.
 14. The Shawshank Redemption syntes ikke jeg var noe annet enn middelmådig. Ikke direkte en dårlig film, men skjønner ikke hvorfor den ligger som nummer 1 på IMDB.
×
×
 • Create New...