Jump to content

TheKims

Medlemmer
 • Content Count

  9845
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TheKims last won the day on February 13 2014

TheKims had the most liked content!

Community Reputation

4568 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

43212 profile views
 1. Humblebundle har tilbud på Resident Evil pakke med 10 spill og 50% bonuskode på RE Village for ca 30 Euro, og Walking Dead pakke 7 spill og en DLC ca 10 Euro.
 2. 20 September kl 15 holder han en keynote. https://www.nvidia.com/gtc/keynote/
 3. Mobilspill er ikke noe som interesserer meg. Hadde de hatt kvalitets PC/konsoll spill så hadde jeg nok benyttet meg av tilbudet.
 4. Jeg fikk den linjen etter at jeg oppdaterte til siste Nvidia driver. Du kan prøve å laste ned forrige versjon også se om det blir bedre da. Hos meg ble den borte.
 5. Vi er vel muligens litt ot nå. Vi skulle kanskje ha flyttet hit?
 6. Vinterstid kommer jeg til å mine uansett om det er lønnsomt eller ikke. En panelovn på 2KW er rent tap. Da kan jeg heller ha en mining rig som bruker 2KW også har jeg litt igjen for det.
 7. De ser på kroner/dollar pr dag. Det man bør se på er heller hvor mye BTC/ETH etc man får pr dag. Vi er i et bearmarked, så ja prisen pr dag er lav visst du selger nå, men visst du holder på det til neste bullmarked, så kan du gange det med hvertfall 3x og mere. Det kan selvfølgelig gå andre veien også, men det tror ikke jeg visst man tenker i det lengere løp.
 8. Jeg tror de fleste av techtuberene miner i det skjulte, men lar være å si noe for å holde gamere på god fot. TechYes sier at han har minet før, men han gjør det ikke nå. Kan jo være at strømprisen der er så dyr at det ikke er lønnsomt?
 9. Jeg må vel ikke akkurat ha nytt kort jeg heller. Har brukt 3060 i over et halvt år til jeg fikk kloa i 3080. Mine stats i spill har ikke blitt noe bedre, så tror min bottleneck er alder å ikke antall fps jeg får
 10. Har du modellnavn på spilleren? Vanskelig å si om det er ut eller inngang på de phonokontaktene.
 11. Nye features? Jeg hadde klart meg med mindre features visst det hadde betydd lavere priser med samme ytelse. Ray Tracing er en ting jeg hadde klart meg fint uten. DLSS har heller ikke imponert i de spillene jeg har testet. BF 2042 er det nyeste jeg har testet med DLSS Quality, og det er utrolig blurry og opplevde også at lyskilder så ut som strobelys
 12. Det kommer vel litt an på dollarkursen når Norske butikker kjøper inn kort. Er den lav når de kjøper inn så kan de selge billigere, er den høy må de øke prisen for å ikke gå i tap. Leste en artikkel om at Nvidia har overbestilt og forhåndbetalt for økt produksjonskapasitet hos TSMC, så er lov å håpe på litt lavere priser fremover. Edit: Link til artikkel: https://www.techspot.com/news/95154-nvidia-might-looking-cut-5nm-tsmc-orders-rtx.html
 13. Dollaren har styrket seg. 1 dollar er nesten 10kr nå mot 8.5kr i 2021
 14. Jeg er helt noob når det kommer til Linux, så har testet ut utallige distroer den siste uken for å bruke på min HTPC. Kom så over Zorin, og som en som har brukt Windows hele mitt liv, så føler jeg meg helt hjemme her. Utrolig enkelt grensesnitt og en lek å installere programmer jeg er kjent med fra før. Alt av drivere ble installert automatisk, så her slapp jeg unna timesvis med Google og Youtube på hvordan man installerer lyddriver, grafikkdriver etc. Anbefales virkelig for nybegynnere som er vant med Windows. Et spørsmål bare. Hvordan blir jeg kvitt passord for å bruke nettleser og programmer? Popper opp et vindu som sier an application wants access to the keyring, but it's locked. Autentication required. Litt irriterende å måtte skrive passord hele tiden.
×
×
 • Create New...