Jump to content

Malmern

Medlemmer
 • Content Count

  2536
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

622 :)

About Malmern

 • Birthday 07/26/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

18466 profile views
 1. Så jeg ville kalt ting på min egen side ræl? 😆 Men, nei, jeg eier ikke siden og har ingen forbindelser med siden, eller den/de som eier det, bare så ett par ting som kunne vært interessant der. Uansett, takk for info, satser på at noen har kjøpt noe der før jeg eventuelt kjøper noe sjæl.
 2. Noen som har kjøpt noe fra Billigmarkedet.no? Viss ja, tok det lang tid før varene kom og var de som forventet? Noen av prisene ser ut til å være for gode til å være sanne, type Wish.com priser, noe som får meg til å tenke at enten så er det billig ræl, eller så dropshipper de.
 3. Ingen forslag til hva som kan være årsaken?
 4. Spiller ett browserspill og det hender jeg lar det gå i bakgrunnen når jeg ser på f.eks Youtube eller Netflix, og når jeg da går tilbake til spillet så hender det at det har kræsjet. Jeg prøver da å laste inn siden på nytt, men når den er ferdig lastet inn får jeg opp feilbeskjeden "Your browser does not support WebGL" i spillet. De gangene spillet ikke kræsjer etter å ha sett på f.eks Youtube, så er spillet merkbart tregere i 5 - 10 sekunder. Problemet blir løst ved å restarte Chrome, men tyder ikke dette på større problemer med systemet? Har Win 10 og bruker siste versjon av Chrome. Har følgende HW: Ryzen 5 2600 16 GB RAM @ 3200 Mhz RX 580 8 GB
 5. Kjedelig det da, får håpe at viss det skjer, så skjer det innen reklamasjonsfristen. Tror nok at det blir Huaweien, da den i følge spesikasjoner og tester har bedre og flere sensorer som er hovedpoenget mitt med å kjøpe en sånn klokke.
 6. Fordeler / ulemper med Fitbit kontra Huawei sin?
 7. Noen som har brukt denne før? https://www.komplett.no/product/1161812/mobiler-klokker/smartklokker/huawei-band-4-pro-aktivitetsarmbaand-sort?gclid=Cj0KCQiAlsv_BRDtARIsAHMGVSa8dJuc69Cpw42yLO-zGDgHZNVhcuV2gPnkVAQaNYHNWkNOY7kAMtcaAlqXEALw_wcB&gclsrc=aw.ds# Skal primært brukes til å overvåke puls på jobben og under søvn, tar gjerne i mot tips om andre klokker i dette prissegmentet.
 8. Svært få butikker som selger den nå og den har dessverre gått opp i pris. Man kan få den til 6k viss man importerer fra USA, men det er ikke aktuelt.
 9. Sorry, har ikke tenkt til å bruke 10k på telefon. 😛
 10. Joa, men føles litt kjipt å ikke kunne velge mobilen man har mest lyst på bare fordi operatøren man har er treige på å støtte nye telefoner, skulle ikke tro at dette var ett problem i 2020! Etter det jeg har sett så langt, så er det ingen operatører som støtter VoLTE på Xiaomi Mi 10T Pro, si ifra viss du vet om noen!
 11. Kontaktet ICE nå, og de støtter ikke VoLTE på Xiaomi Mi 10T Pro pr. dags dato.
 12. Men er det mulig det kommer støtte for dette i fremtiden, eller vil en telefon fra 2020 aldri få støtte for 4G tale i f.eks 2021/22 osv.? Ikke at det spiller noen kjempestor rolle for min del, har det ikke på telefonen min uansett, så det blir ikke ett stort savn selv om det sikkert er en veldig bra funksjon å ha.
×
×
 • Create New...