Jump to content

Malmern

Medlemmer
 • Content Count

  2501
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

619 :)

About Malmern

 • Birthday 07/26/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Problemet ser ut til å ha rettet seg selv, uten at jeg vet hvorfor...
 2. Har 2 stk. TridentZ minnebrikker der RGBene skrur seg på av seg selv rett etter at jeg skrur lyset av. Problemet dukket opp nylig. I starten kunne jeg styre RGBene via MSI Mystic Light, dette sluttet å fungere, ble så anbefalt å innstallere ASUS Aura, som har fungert frem til nå. Det skal nevnes at Mystic Light plutselig har fått tilbake evnen med å styre RGBene på RAMen, men som nevnt, de skrur seg på igjen rimelig raskt! Noe annet som er rart er at viss jeg velger en annen fargeprofil enn standard i Mystic Light, f.eks "Breathing" så bytter den mellom "Breathing" og standard fargeprofil innimellom i noen sekunder for så å fortsette med "Breathing" i noen sekunder, og sånn fortsetter RGBene å bytte mellom profilene. Noen som er klok på hva som kan være årsaken? Jeg har forøvrig avinnstallert ASUS Aura for å se om det var noen konflikt som hadde oppstått mellom det og Mystic Ligth, men det utgjorde ingen forskjell. Video av fenomenet:
 3. Begynte å lure, da jeg aldri har posta i denne tråden, bare i Film ID tråden, snakk om bommert! 😛
 4. Jeg har løst problemet, klarte å skrive 8035 i routeroppsettet når det skulle være 8085 som jeg faktisk skrev i første post, som sagt, føler meg som en idiot akkurat nå, jeg veit jo egentlig bedre! Takk for alle forslag og all hjelp!
 5. Du har helt rett, har klart å skrive 1 tall feil i oppsettet! Føler meg som en nybegynner akkurat nå! 😂 .
 6. Hei. Jeg har bredbånd fra Telenor og prøver å åpne to porter i routeren, en av de nekter å åpne seg, port 8085. Noen som aner om Telenor blokkerer denne porten? Prøvde å kontakte kundeservice i stad, fikk beskjed om å kontakt Telenorexperten. 🤨 Tror ikke vedkommende skjønte hva jeg spurte om da jeg sa: "Har dere ikke en oversikt over hvilke porter dere blokkerer?" Da fikk jeg beskjed om å logge inn på routeren for å sjekke sjæl, problemet ligger jo ikke der, den andre porten jeg har åpnet er tross alt åpen!
 7. Savner sidebaren og mulighet til å velge kategori uten å gå til hovedsiden først. Edit: Diskusjon.no ser så øde ut for tiden, håper sidene ikke forblir helt tomme?
 8. Er umulig å gi en diagnose over nett, bare fastlegen som kan sjekke dette. Ikke noe å være flau over, du er garantert ikke den første som kommer til fastlegen med ett lignende problem.
 9. Vel, den evnen er ikke helt ubrukelig, kan i teorien være nyttig viss du havner i en nødsituasjon og ikke har tilgang en annen strømkilde. Du vil garantert få noen rare blikk i det du stapper ørevoks inn i mobilen.
 10. Har ikke merket dette personlig på Windows 10 og jeg bruker Xbox kontroller flere ganger i uken, mulig du har vært uheldig. PS4 kontrollere fungerer på Windows 10, men du må innstallere noe som heter DS4Windows for at det skal fungere utenom Steam, der skal det fungere rett ut av boksen.
 11. Elektrikkeren kan fortsatt legge opp til fremtidig bruk selvom ingen andre blir med i første omgang, det vil da være en mye enklere jobb for elektrikkeren å sette opp nye ladepunkter. Dessuten så har du dette med brannsikkerhet som flere nevner her, jeg ville personlig betalt noen hundrelapper ekstra for vesentlig økt brannsikkerhet! Noe annet som kan skje viss flere setter opp schuko og anlegget er makset, da kan i teorien sameiet nekte nye folk å sette opp lader med saklig grunn. (At anlegget ikke tåler høyere belastning.), det vil garantert føre til sure miner.
 12. Det finnes arter med lavere opium / morfininnhold, men i utgangspunktet inneholder alle valmuer dette. Du trenger som sagt ikke bekymre deg for innholdet av opium/valium i valmuefrø, da de ikke bruker frøene til å lage morfin, men frøkapslene, så det er bare å nyte rundstykker etc. med valmuefrø. Viss du prøver å oppnå ruseffekt må du som sagt spise mange hundre gram valmuefrø, det vil nok koste deg en god slump med penger for liten effekt, viss du i det hele tatt orker å spise så store mengder før du kaster opp eller lignende, det kan også ha andre uforutsette effekter uten at jeg har noe peiling på dette.
 13. Det heter valmuefrø på norsk, og man lager ikke opium av frøene til opiumsvalmuen, men av frøkapselene til valmuen. Frøene inneholder bittelitt opium, men mange ganger mindre enn en det man får som smertestillende, faktisk så lite som 1 / 3.000 - 1 / 60.000 del per gram frø, så du skal spise mange hundre gram frø før du merker noe.
×
×
 • Create New...