Gå til innhold

AMD Zen / Ryzen 1-2-3XXX serie tråden


Anbefalte innlegg

Har det å velge AMD spesifikk ram som G.Skill Flare X noe særlig å si for Ryzen egentlig? For min del står det nå egentlig mellom Ripjaws V, Trident Z eller Flare X og har foreløpig ikke funnet store forskjellen utover utseende. Det er 3200 MHz CL14 som vurderes, som alle er Samsung B-die også.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så lenge det er samsung, så funker det fjell. Har testet 3 forskjellige sett på ryzen, alle samsung. Funket uten problemer.

 

Tilogmed 32GB 3200 cl14 går nå.

Det høres jo greit ut, da ser det ut som Ripjaws vinner foreløpig på grunnlag av pris. Da mangler det bare å få spikret hovedkort så kan man snart faktisk oppgradere.

Lenke til kommentar

 

Den 35% bedre ytelsen til dobbelt pris gjelder det i 3440x1440 og 4k? Eller handler folk til dobbelt pris og spiller i 1080p? For min del spiller jeg i 3440x1440. Falt for 1080 ti selv nå da vega så ut til å ha dårlig performance pr watt plus at jeg var lei av å vente.

Det får bli test #2

Under 100 fps er uaktuelt med min x34, så da blir det 2x 1080ti sli. "Alle" cpuer er jo like dårlige så lenge gpu er nok flaskehals.

 

Ps: nesten like stor forskjell i 1440p i Farcry Primal...

 

Ser ikke ut som det er så stor forskjell i primal nei. I tilegg se cpu usage: https://youtu.be/gMSTXItiNVs?t=205

 

Syns det ser ut som ryzen 1700x ligger bedre an enn 7700k med tanke på cpu forbruk også.

 

Eneste i GTA V har intel en klar ledelse.

Endret av magnusavr
Lenke til kommentar

Ikkje stor forskjell i videoen, fordi de kjører minnet og cpu på stock sikkert. Uncore på 2400mhz hjelper heller ikkje.

 

Typisk youNoobere

Er jo ut av esken ytelsen som er viktigst. De brukte samme minnet på begge system. Straks perf/watt begynner å gå nedover så bruker jeg å stoppe der :). Default går 7700k fra 71w i prime 95 til 131w overklokket til 5GHz. Er ikke akkurat verdt det! http://edgeup.asus.com/2017/01/31/kaby-lake-overclocking-guide/

Endret av magnusavr
Lenke til kommentar

Har lest mye og vell, men hva hadde dere som allerede har oppgradert matchet en ryzen 5 1600 med, med tanke på 350HKort og 16gb ram?

Skal sammen med en 970gtx jeg har fra før.. kjedelig spørsmål men..

 

Litt avhengig av behovene dine og lommeboka, om du ikke har noe budsjett går du for Asus sine hovedkort kombinert med maks 3200 Minne (gjerne samsung ) , på trangt budsjett prøver du å finne kompatibelt minne i god hastighet sammen med et hovedkort som er greit nok til ditt bruk.

Lenke til kommentar

Fungerer fint med B350 også. Bare tull å betale mer en nødvendig.

Virker sånn ja, kan være noen begrensinger på VRM som kan påvirke overklokking men virker som mange B350 kort overklokker helt fint. Vurderer Asus ROG Strix B350-f selv nå da jeg fant ut at X370 egentlig ikke gir meg noe mer jeg trenger. (med unntak av I/O-shroud og RGB da ...)

Lenke til kommentar

Ja, det kortet har jeg ventet på at de skal få inn!

 

Kjetil: Er ikke helt enig, DI er vel de eneste som fører dette kortet og så vidt jeg vet, så det gir ihvertfall dem ingen fordel. Dessuten så er vel dette mITX kortet eneste alternativ med x370, og et Biostar som jeg ikke vet hvor man får tak i bortsett fra Newegg

Endret av ExcaliBuR
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...