Jump to content

Grankongla

Medlemmer
 • Content Count

  451
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

91 :)

About Grankongla

 • Birthday 05/08/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4240 profile views
 1. Hahah, ser ut som hjernen valgte å autofullføre for meg der ja ... Opp ned + nøyaktig samme backplate gjør visst lesing vanskelig ...
 2. Stemmer nok det, når jeg sjekket Palit stod det Gainward på backplaten og backplaten er fysisk identisk til Gainward sin. Spent på om det kommer noen ordentlige reviews av Zotac og MSI Ventus snart for TUF er jo tydeligvis et knallbra kort!
 3. 3090 benchmarks kommer vel før angrefristen går ut? Er nok også null stress å selge privat.
 4. Det står +15, noe det også står på de fleste andre lagerførte produkter Proshop har. Såvidt jeg har skjønt er +15 det høyeste antallet som systemet deres viser. Med andre ord, de har ikke bare 15 på lager.
 5. Eller forhåndsbestille i hvert fall, så spørsmålet handlet vel helst om man tror Elkjøp sitter på stock eller ikke. Gjør de ikke det blir det jo bingo når kortet dukker opp.
 6. Hva tenker folk om et Elkjøp skriver "Kan forhåndsbestilles fra klokken 15:00 17. sept." ? Aldri kjøpt noe derfra så blir litt usikker på hva det vil innebære i praksis ...
 7. Helt klart, jeg skjønner hvorfor noen er villige til å legge pengene sine på bordet. Problemet mitt er med utsagn som det PaladinNO kommer med her hvor han ber folk styre unna alt annet enn de desidert dyreste kortene. Det er mye ekstra penger og for de aller fleste vil det ikke være verdt det og de vil kunne være superhappy med et billigere kort. "Vent på reviews" er nå noe veldig annet enn utsagnet ditt som startet denne diskusjonen da, er det ikke? Hva angår problemer med tidligere kort så har vel selv ROG Strix levert noe dritt ved en tidligere anledning også?
 8. Du kunne kommet med eksempler fra tidligere kort som viser at Asus ROG Strix er overlegne? Og du ber meg vente på reviews når du sa til en fyr "Ikke kjøp noen av disse" ...
 9. Ja, og hver gang har jeg etterspurt faktiske data fremfor anekdotiske argumenter så du kan gjerne finne frem det om du har det. "Bedre kjøler", "Custom bios" og "bedre spenningsregulering" er ikke argumenter før du kan vise til en at det faktisk har utslag på performance i en størrelsesorden som forsvarer 2-2500 kroner mer. Edit: Poenget er uansett at å si "ikke kjøp noe annet enn disse tre" er ufattelig misvisende.
 10. Du betaler for utseende og RGB. Jeg har til gode å se data som tilsier noen som helst performance gain av nevneverdig karakter på de dyrere kortene.
 11. Det stod 17. i går og 18. i dag så de har vært inne og forandret det. Edit: Ser ut som de dreit seg ut når de skulle forandre til å skrive "Salgstart 15:00"
 12. Konklusjonen i techpowerup-testen sier jo at forskjellen mellom dem i 4K er ubetydelig?
 13. Jeg tror alt er hypet kraftig, så håper jo egentlig bare på det beste. Jeg sitter på en GTX 960 uansett så egentlig ett fett hva jeg kjøper nesten.
 14. Poenget er jo at jeg egentlig ikke bryr meg om ytelsen over 2080ti, men at det er ytelsen over 3070 som gjelder for meg. Så det jeg egentlig er ute etter er 33% bedre ytelse enn 3070 men foreløpig må 2080ti være en slags stand-in her for å gjøre en vurdering. Så da vet jeg at om 3080 slår 2080ti med 33% vil jeg garantert få valuta for pengene kontra 3070.
×
×
 • Create New...