Jump to content

Betroz

Medlemmer
 • Content Count

  16485
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Betroz last won the day on November 15 2018

Betroz had the most liked content!

Community Reputation

3495 :)

1 Follower

About Betroz

 • Birthday 02/10/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

30141 profile views
 1. Jeg også håper at 3080 Ti koster under 1000 dollar, men følger Nvidia trenden di satt med 2080Ti, så vil det nye koste mer. La oss håpe at AMD sin "Big Navi" blir veldig konkuranse dyktig slik at Nvidia ikke kan sette så høye priser.
 2. Skal vi tippe prisen på 3080 Ti da... Jeg tipper 1499 dollar for 12GB VRAM versonen. Kommer det en med 24GB som noen rykter sier, så blir det over 2000 dollar 😎 @Nizzen : Du skal vel ha 3-4 slike?
 3. Jeg fant ingen der. Bare lurte på hva jeg kan selge min for hvis jeg skal kjøpe en til og spille lotteriet. 6000 kr CPU er litt dyr til å bare ligge i en skuff liksom. Det er bare den tanken jeg har om at min CPU ikke er av de beste, eller at det er dårligere kontakt mellom die og IHS på min. Nei, jeg skal ikke delidde den 😛
 4. Dere som har solgt 10900K på Finn.no, hva selges disse for?
 5. Helt klart, men kabinettet ser bedre ut med støvfilteret der på plass...hehe. Tok det bort nå
 6. @Nizzen Ikke testet ferdig enda, men ser ut som temps på 10900K med Freezer II 360 ikke er bedre enn med Kraken X62 slik jeg har oppsettet nå. Kraken hadde jeg montert i front i forrige kabinett, så den hadde liten fordel av å få mer frisk luft der. For en mer rettferdig sammenlikning må jeg montere Freezeren i front på P500A, noe jeg ikke har tenkt å gjøre. Noe som er positivt da, er at viftene på Freezeren ikke bråker noe særlig selv på full 1700 rpm. Corsair ML140 PRO viftene jeg hadde på Kraken bråka mer, selv ved ~1400 rpm. Edit : Mulig jeg kan få ned temps på CPU ved å ta ut støvfilteret i topp.
 7. Jeg har ingen vifte der som du ser. Satt faktisk inn et 140mm støvfilter bak, om du ser nøye etter. På denne måten vil den ene vifta på AIO dra luft inn der uten for mye støv kommer inn. Ser hva du sier, men jeg har ingen dremel til å kutte med, så blir med tang...og ville ikke det med nytt kabinett
 8. Noe annet som jeg fant ut også, var at min Freezer II 360 ikke er helt kompatibel med P500A i topp posisjon. Altså fikk den inn der, men fikk bare festet 4 skruer... Ikke noe feil med kabinettet. Er kjøleren som er litt større enn de fleste 360mm AIO der ute. Den store AIO'n til EK blir da enda verre, så noe sånt bør helst settes i front, om det går der. Så i toppen passer det nok best med en 240mm eller 280mm AIO. Jeg kunne satt min AIO i front, men jeg vil ha god airflow fra 3 stk 140mm vifter inn i front slik at skjermkortet også får bra med luft. Noe å være klar over bare
 9. Da har jeg fått flytta over delene i nye Phanteks P500A. Ikke at jeg er tilhenger av RGB, men det ser utrolig bra ut i dette kabinettet, så for de som liker det... Men de front viftene skal jeg bytte ut uansett fordi motoren i dem lager en utrolig (for meg) irriterende humm lyd, selv ved minimum rpm, og verre på max rpm. Viftene skal liksom også spinne opp mot 1500 rpm +- 10%, men mine stopper på ~1260 rpm max. Som sagt RGB lyset fra viftene er knall bra, men ellers så er de bare noe billig dritt. Også blir det mye extra kabel spagetti med RGB vifter, så ut med dem. Så derfor har jeg bestilt meg 3 slike : https://www.multicom.no/be-quiet-be-quiet_-silentwings-3/cat-p/c/p8930980
 10. Wow! Regner med at du ikke gamer med 7980XE maskina lenger nå?
 11. Er vel ikke lenge til ny offisiell BIOS nå tenker jeg. Synd at Asus ikke skriver hva dem fixer/forbedrer. Er noe med "If it ain't broke, don't fix it" når det gjelder om man bør oppgradere eller ikke til ny BIOS. Akkurat nå funker mitt Apex kort bra med 0607 BIOS.
 12. Bare 4800 ring!? Er du ikke helt frisk?
 13. Frokosten min er grei. Blander sammen en banan, havregryn og rismelk, samt mavler 2-3 kokte egg. Kanskje jeg må også spise et enda lettere måltid om kvelden enn jeg allerede gjør, så det er noe å tenke på også.
 14. Takker for svar. Jeg har vært inne på tanken om hormonbalansen selv. Var hos legen tidligere for å sjekke mitt testosteronnivå med hensyn til dette med trening (altså ikke den andre greia). Var ikke noe alvorlig feil der. Dette du nevner med kortisol er interessant, og noe som er vanskelig for meg å kontrollere. Det er en psykisk bit inn i bildet som jeg ikke vil gå innpå her. Kan virke som den biten i tillegg til påkjenningen jeg pålegger kroppen ved trening totalt sett blir for mye for kroppen. Kanskje da for mye kortisol. Det med temperatur på soverommet er også en faktor ja, for jeg sover bedre om vinterhalvåret enn sommeren, men dette gjelder nok for mange mennesker. Jeg trener iallefall ikke om kvelden, så det er enda noe.
 15. Nei, jeg gjør ikke det. Hvorfor så aggressiv?
×
×
 • Create New...