Jump to content

Betroz

Medlemmer
 • Content Count

  19126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Betroz last won the day on November 15 2018

Betroz had the most liked content!

Community Reputation

4481 :)

1 Follower

About Betroz

 • Birthday 02/10/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

34020 profile views
 1. Alt jeg skriver i denne tråden taes enten ut av kontekst, blir misforstått eller får en trollete kommentar tilbake, så jeg har mistet all insentiv til å gi gode svar. Det er mer artig å se maling tørke faktisk.
 2. Som skaper WHEA errror? Jeg har en ribba Win11, så vet ikke hva det kan være. Mulig Win11 har lagt inn en firmware update som er årsaken, men det kan jeg ikke vite.
 3. Jeg har tenkt litt på hva jeg kan ha gjort for å forårsake dette. I Event Viewer så jeg at disse WHEA error meldingene startet den 11. November i fjor, som var omtrent da jeg starta å spille Battlefield 2042 når jeg tenker meg om... Før det spilte jeg BF5 uten error. Kan BF2042 bruke noen ny kode som stresser deler av CPU mer lurer jeg på nå (AVX2 ?), eller bare tilfeldig at CPU skulle vise tegn til degradering akkurat på denne tiden... Irriterende med slike feil. Bedre om CPU hadde bare dødd, for da kunne jeg bare kjørt en RMA
 4. Når jeg har spillt Battlefield så har temps ligget på rundt ~65-70 grader, men under lasting av kart har den vært oppe i 80 grader. Jeg har ikke kjørt Prime95 med opp mot 100C temps ellerno sånt galskap. For høy IO/SA spenning kan vel skade IMC, som igjen gjør at kjernene får error vel? Jeg har kjørt med loadline calibration (LLC) på level 6 på mitt Asus kort hele tida, så kanskje det spiller en rolle. Men siden Nizzen har kjørt enda høyere med LLC8...så vet ikke jeg.
 5. Ja så den der for noen uker siden. Men han kunne bare øke 20mv ellerno og så funka den bra igjen. Dessuten så var det kanskje ikke IMC som var degradert i han sin CPU. Jeg vet at Derbauer ikke kjører så høy RAM klokk som jeg har gjort. Eller jeg kan bare vært uheldig med min CPU.
 6. Jeg mener degradering kommer av spenning + temperatur, og ikke bare 1 av delene. Mulig jeg tar feil. Din CPU har nok vært vesentlig kaldere enn min siden du har custom loop og har delidda Jeg skal teste mer her før jeg konkluderer, men slike ting er kjipt siden det har bare gått 18 måneder. Hadde det skjedd etter 3-4 år så hadde jeg gitt blaffen og bare kjøpt ny.
 7. Men fikk du samme WHEA error som meg? For temps er omtrent som før. Jeg har jo ikke delidda eller noe sånt som deg. Lavere uncore hjalp ikke. Høyere vcore hjalp ikke. Bytta RAM profil til en med slakkere timings og litt lavere IO/SA, og det hjalp heller ikke. Jeg kan jo prøve 3600C16 på minnet, menne hvis IMC er degradert så mye, så bør vel CPU byttes uansett vel. Eller kanskje RAM brikkene er degradert for alt jeg vet... Tok en rask MemtestPRO og fikk ingen error. Var bare til 130%, men burde holde.
 8. Jeg har gjort det tydelig at de tallene er ikke noe vi kan stole på.
 9. Jeg har da heller ikke påstått det. Gjør deg kjent med hva et pyramide system er du. Jeg har forklart flere ganger i denne tråden her hva jeg mener med det i denne sammenheng, men det var nok før din tid her. Ikke undervurder gruppementalitet heller, også blandt forskere. Øhhh... De som har fått alvorlige bivirkninger av Covid vaksinen sliter med vesentlig verre ting enn det! Skjerp deg!!! Det er nok en antagelse. Ingen kan vite med sikkerhet hvor mange som ville ha dødd hvis vaksinene ikke fantes. For alt vi vet, så hadde tallene vært omtrent som for en årlig influensa. Men for vaksine selskapene, så er de tjent med at folk tar vaksinen, siden de tjener milliarder på dette. (selv om penger er ikke det eneste eller viktigste motivet akkurat for dette - Great Reset agendaen er)
 10. Jeg har aldri støttet noe sånt eller personer som kommer med slik galskap. Men kommentaren din forteller ganske mye om hva du tror om meg. Ingenting random her i gården. Du og mange her inne følger flertallet, men har flertallet alltid rett...? For meg virker det som dere følger flokken, og slik det ser ut nå, så er den på vei utenfor stupet - kollektivt.
 11. Trenger jeg å skrive det : Han kjenner mange i helsesektoren denne karen, så nei jeg mente ikke det du antok her.
 12. "Anti-vaxxere" er ikke skeptisk til Covid vaksinen kun basert på hva andre folk mener om den... Vi har sett videoer der folk filmer sine nærmeste som har alvorlige bivirkninger av vaksinen, og folk som rapporterer om at noen som var frisk før dem tok vaksinen, men som døde kort tid etterpå. Så får vi høre at antallet døde av vaksinen blir holdt tilbake og skjult. Noe som en begravelses direktør i England blandt annet bekreftet. ++++ Så nei, jeg nekter ikke å ta Covid "vaksinen" kun fordi jeg har lest konspirasjonsteorier...
×
×
 • Create New...