Jump to content

Betroz

Medlemmer
 • Content Count

  18352
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Betroz last won the day on November 15 2018

Betroz had the most liked content!

Community Reputation

4272 :)

1 Follower

About Betroz

 • Birthday 02/10/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

32571 profile views
 1. Jeg hadde tidligere 2 maskiner der skjermkorta drev med Folding@Home, og det hjalp på oppvarminga på vinter halvåret. Merket forskjell de dagene jeg ikke folda.
 2. Det er èn minne setting man kan endre når temperatur er et problem med overklokka brikker, og det er tREFI. Man kan sette en lavere verdi der og det kan hjelpe på stabiliteten til brikkene.
 3. Neida. Vi bare ønsker ikke å delta i et teaterspill der det eneste de gjør er å bytte om på stolene og hvem som sitter i dem. Nå snakker jeg om på statlig nivå, for ja på litt lokalnivå med små saker der, så har vi fortsatt en finger med i spillet. Eller iallefall slik var det frem til Covid plandemien kom. Nå er det andre, mer globale krefter som rår. Krefter som før holdt seg mer i skyggene, men som nå har kommet mer frem i lyset. Dog man må ha øyne til å se med da, og det er det ikke alle her inne som har....
 4. Hehe. Vifta i midten kjøler ned mine RAM brikker og NVMe SSD'er som er i Dimm.2 Modulen til Apex kortet. Trenger extra kjøling med 2x16GB brikker på 4500 Mhz
 5. Hva med dette da : https://www.proshop.no/Kabinett/Phanteks-Eclipse-P500A-DRGB-White-Kabinett-Miditower-Hvit/2885061
 6. Greit at man har et skjermkort med en beefy kjøler som i seg selv ikke bråker, men om da kortet dumper all varmen i kassa, så går jo det utover de andre komponentene.
 7. Nei du gjorde ikke det. Folk flest i dag har blitt såpass hjernevasket at dem ikke vet bedre. Normalen i samfunnet kan manipuleres, noe vi har sett nå under Covid tiden. Så hvis jeg skulle blitt med i politikken, så hadde jeg blitt presset ut rimelig raskt. Dessuten så ønsker jeg ikke å utøve makt over andre mennesker, siden jeg da blir en del av problemet vi har... Du tror du kjenner meg, men det gjør du ikke.
 8. Har du testet å undervolte kortet og se hva du får da?
 9. Med en MSRP på 2000 dollar for budsjettkortet sikkert
 10. Jeg tror ikke du skjønte hva jeg skrev der.
 11. Be Quiet Silent Base 802 skal være et bra kabinett det Nå skal visst Lian Li komme med et nytt O11 kabinett også :
 12. Er dette stock GPU BIOS? Jeg trodde de fleste 3080 og 3090 korta toppa ut på 320-350W. Jeg tok ikke med EVGA KingPin kortet i tankegangen min da. Jeg visste ikke at de nye luft kjølerene var blitt så mye bedre siden forrige generasjon, så derfor utsagnet mitt om at man trenger AIO Menne...all denne varmen dumpes jo i kabinettet, som igjen krever bedre kjøling der også, som kan gi mer støy. Dette gjelder sikkert ikke for dere som har custom loop da.
 13. Den politiker som hadde støttet mitt verdensbilde hadde aldri fått sjangsen til å komme til topps i eget parti engang slik det er nå, så nei jeg kommer ikke til å stemme i år heller. Slik det har blitt, så er høyre og venstre siden av politikken bare to skinker av den samme rumpa, og det som kommer ut stinker fascisme. Man trenger ikke å ha en åpenlyst diktator i statsminister rollen vet du, man trenger bare en person som har blitt hjernevasket/overbevist om at politikken personen ytrer er den riktige. Kommende høst og vinter med Covid vil bli satt opp på en måte slik at alle de som nekter Covid vaksinen vil bli gjort til syndebukker for at pandemien ikke er over. De vil kalle oss for gale konspirasjonsteoretikere og høyreextreme som ødelegger for fellesskapet. Dette har allerede startet i USA, England, Australia og sikkert noen flere steder nå. Dette vil splitte og segmentere samfunnet, og har potensiale til å skape voldlige konflikter og kaos, som igjen gir myndighetene verden over unnskyldningen de trenger for å innføre mer fascisme.
 14. Det høres litt ulogisk ut siden det vil kreve AIO kjøling på korta.
×
×
 • Create New...