Jump to content

Fantomtegningen

Medlemmer
 • Content Count

  639
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

332 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Etter det jeg husker, så brytes ikke karbonfiber naturlig, slik at det blir strødd fibertråd i et stort område rundt turbinen. Det med kattene er en mer naturlig statistikk. Blir ikke automatisk helt ok med turbiner siden dem 'bare' dreper ekstra 10 - 100 tusen fugler. Ikke er dem noe særlig å se på, i forhold til hvordan landskapet så ut før.
 2. Er heller hva turbinene er laget av og all mikroplasten som blir spredd i naturen, samt naturlivet som dør etter dem er satt opp.
 3. Ser at folk skriver at JDS Atom er bedre enn Magni/Modi, samt litt billigere (og varer på lager). Har du erfaring med disse?
 4. Sitter å kikker igjen på DAC/Amp for headset, er ikke så kravstor når det kommer til lyd. Men, har lånt noen headset med bedre lyd og hørt deler av sanger jeg ikke har hørt før, så det frister med ett ordentlig headset igjen. Etter å blitt anbefalt Schiit Modi+Magni, ser jeg at dem har en slags kombo ved navn Hel. Er det noen som har en formening om denne? Igjen, er ikke så kravstor og skal ikke ha det dyreste av det dyre. Eventuelt andre helt OK DAC? Headsettet vil mest sannsynlig være Shure SRH1540 eller Philips Fidelio X3 (Skal lanseres i September, brukt X2HR som referanse på Google).
 5. Etter 18 timer i bilen, har jeg utviklet ett nytt hat for bobiler/campingvogner. Spesielt dem som ikke kjenner bredden på kjøretøyet sitt, som bråbremser og står helt i ro når det kommer trafikk i mot.
 6. Anbefaler folk som har pakker med siste steg i forsendingen (Arrived at desination country) med noen uker siden siste oppdatering, å sjekke med postkontoret om det ligger en pakke der i deres navn. Har opplevd at siden 350,- grensen forsvant at posten er blitt rimelig mye slappere å få sendt ut hentemelding.
 7. Har hørt den før, dog flere opplever at avviket er større (eller mindre) enn 10%.
 8. Hvis alle viser feil hastighet, hvordan vet man hvilke holder rett hastighet? Hvike viser lavere / høyere hastighet?
 9. 73 av 84 domfelte unge i Oslo har flerkulturell bakgrunn, "Bra med statistikk" sier nestleder i antirasistisk senter. Men ikke si at flerkulturelle er overrepresentert som kriminelle, da er du nemlig rasist. ...
 10. Folk som slurper og smatter. Finnes en spesiell plass i helvete for folk som slurper varm kaffe i små mengder som om de skulle ha pustet den inn og avslutter med "AAAAAaaahhh". Når jeg spør om de kan slutte, får jeg noe ala tilbake: "Men, men, men... Jeg liker kaffen glovarm og vil drikke den da ) kutt ut!!!
 11. Bilen har vel OBD2 inngang (husker ikke hva porten egentlig heter) som du kan benytte deg av, hvis du vil feilsøke selv? Uansett ville jeg ha levert den inn på merkeverksted, slik at dem kan sjekke det opp. Du skal være forsiktig med å tukkle med kollisjonsputer, da det egentlig ikke skal så mye til for å sette dem av og at hvis du ikke gjør alt korrekt, kan lede til at puten ikke aktiveres i det hele tatt.
 12. Enig i den, og legger meg flat for å ha brukt feil ord. Med innlegget der siktet jeg til bøying av ord.
 13. Har det ikke vært nokså mye "Opp og ned" med RSA? Mener å huske at dem har slitt til tider.
 14. Irritererende at jeg nå føler at jeg sitter på skolebenken i norsktimen på barneskolen... Som er sammenhengende med et annet irritasjonsmoment, Grammar Nazis
×
×
 • Create New...