Jump to content

Fantomtegningen

Medlemmer
 • Content Count

  593
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

308 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. At kvinnfolk automatisk får full omsorgsrett av barn etter brudd i forholdet. Leste nettopp saken om Edwin (4) og følte jeg satt å ristet i sinne over noe så katastrofalt. Det var kjent at mor misbrukte stoffer og léd av psykiske problemer når hun fikk omsorgsretten. Noe slikt som dette kunne vært unngått med at far fikk barnet og mor gikk til behandling...
 2. Har følelsen på at det ikke kommer en løsning på plass til 1.April, slik at man må betale mva + postavgift ut året, for å så ta i bruk EUs løsning. Skal nå se at det blir likt med posten som med Sverige.
 3. Sannhet og Ekstreme tiltak, sier du? Hvorfor sa du ikke det tidligere?! Hovedproblemet er jo overbefolkning, så hvorfor ikke kvitte oss med 80-90% av jordens befolkning? snipp snapp snute, så var problemet ute.
 4. Fikk BIOS oppdatert til slutt. Trikset var å pakke ut filen på en FAT32 minnepinne som stod i hovedkortet i Windows, for så å restarte med pinnen fortsatt i. Da fant BIOS plutselig filen.
 5. Ok, takk. Får prøve igjen når jeg kommer hjem, mener å huske at filen er .SO/.50 fil.
 6. Synes da at Asrock burde ha det i steg-for-steg guiden sin 🤔. Gjerne Nizzen kan forklare hvordan man skal gjøre BIOS filen gjenkjenbar for hovedkortet?
 7. Gjerne jeg som er overtrøtt som fy... Men jeg får ikke oppdatert BIOS til X570 Taichi. Jeg har lastet ned filen (.ZIP) og har den på en FAT32 minnepinne, men får opp beskjed om at den ikke finner noe BIOS fil. Har også prøvd å pakke ut filen på FAT32 pinnen. Hva er det jeg gjør galt?
 8. Ser ut som selger gjorde det. 😛 Annonsen er tatt ned.
 9. Å kontrollere når og hvor folk kan gå, er noe av det mest restriktive du kan gjøre. Blir det først èn restriksjon, er det ikke lenge før nr to kommer, så en tredje....
 10. Så du vil i praksis gjøre Norge til en politistat? Ta deg en tur til Nord-Korea og prøv den ut litt selv, kan ikke love at du får reise ut av landet da. 🙂
 11. Kan vi ikke bare forby å gå utforbi døren da? Folk som har handicap å bevege seg (rullestol, krykker osv) må bli lagt i kisten sin og vente til de dør der, de behøver altfor mye støtte fra samfunnet så det er ikke gunstig å ha dem her i verden.
 12. Det gjorde jeg også og jeg fikk opp bl.a XXL, Jula, Clas Ohlson, Intersport, MX Sport osv.
 13. SV. Skal fjerne alle gunstige midler som krever litt egen innsats. Nyeste i rekken er BSU. På grunn av "Det er urettferdig, siden det kun er rike unger som har råd til det". Det er helt sinnsvakt hele opplegget til SV. Trekker flere og flere linjer mot kommunisme.
×
×
 • Create New...