Jump to content

Malvado

Medlemmer
 • Content Count

  18911
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Malvado last won the day on September 18 2018

Malvado had the most liked content!

Community Reputation

5645 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

40017 profile views
 1. Det er tross alt sommer, så trolig prioriterer de fleste å kose seg der de er. Denne saken går fortsatt sin vei og lotteritilsynet jobber videre med saken da de klaget på politiets avgjørelse tidligere : https://lottstift.no/nb/om-oss/aktuelt/lotteritilsynet-klager-pa-politiets-avgjorelse-om-a-henlegge-lyoness-saken/ Tar du en titt her inne dukker det opp masse tips om videre aktivitet til selskapet : https://lottstift.pj.360online.com/Journal/SearchRelated?caseYear=2016&sequenceNumber=6905&documentNumber=1095#caseDocument_2016-6905-1095
 2. Dessverre så er nok de fleste politikerne våre langt ifra neutral Og man ser jo at sier USA noe så løper de ofte etter, på lik måte gjør man det samme for EU. Men enig med deg.
 3. Stabiliteten på driverene til Amd har så langt vært mer avhengig av partneren som lager kortene enn noe annet, har nå brukt et RX 580 kort ganske så lenge uten noen problemer med drivere ( muligens 1 eller 2 hvor det ordnet seg med ny ren installasjon ) og kortet går vel mot 3-4 år antar jeg. De jeg kjenner med Nvidia kort har heller ikke akkurat så mye problemer, så per dags dato vil jeg mer enn anta at de som får problemer har noe underliggende som ødelagt hardware eller elendig strømforsyning som ikke helt er stabil... Det jeg håper Nvidia nå får til med sin nye 30xx serie er langt mer ytelse til en billigere penge og helst uten at kortet tar knekken på et par strømforsyninger med sine peaks på over 300watt ( dette baserer jeg på hva produsenter av cpu'er og gpu'er driver med i det siste , men kan også ta feil selvsagt ), gjerne med en kjøleløsning som ikke gir deg inntrykket av at pcen er på vei til å ta av fra flyplassen.
 4. Tom Hagen er en svært intelligent mann, men samtidig er det et par ting som røper at "det" kan være han : Dagens kriminelle bruker å sende informasjon på en enkel og kjapp måte, ofte gjennom en telefon som kan kastes eller gjennom et godt kryptert nettverk. Trenger de å legge igjen spor for å komme i kontakt holder det å legge klar en telefon som er klargjort til dette. Å legge igjen flere "ark" med forklaringer på hvordan man skal gå fram , å kreve kryptert valuta osv er tegn på at dette trolig er noe som er planlagt i god tid på forhånd. Ordbruken på arkene er også noe jeg stusser på og ekspertene sine forklaringer viser meg at dette er nok at det er en tekst som er konstruert for å gi et falskt inntrykk av personen som skriver teksten ++ Personlig tror jeg nå at hun er død, jeg tror jeg vet hvordan hun døde og hvordan ting ble satt i stand for å sementere liket en plass. Så får vi se om jeg får rett denne gangen da.
 5. Synnes det ble ganske stille her etter jeg brukte litt filtrering av brukere som hopper helt over å diskutere selve cpuene til Amd... Men det er tydelig at de kommende cpuene har en del forbedringer og fjerner også utdatert kode. De kommende dagene blir spennende om det slippes mer info.
 6. Nå har jeg ikke sagt at det ikke forekommer feil i andre kampfly heller, men det er viktig å ikke låse seg fast og heller se på hva man får for pengene man bruker, ikke "løfter" som senere enten viser seg å være utdatert, irrelevante eller ubrukelige. Det er stygt å si det, men når russerne kan sette amerikanske båter ut av funksjon (noe kineserne også kan ) må man nesten spørre seg om de også kan greie det i forhold til jagerflyene, eller skal vi si de sakteflygende stealth bombe flyene med begrenset rekkevidde og mange problemer. Det er en haug av problemer som har blitt avdekket de siste 10 årene som viser at amerikanerne om noe, har rotet noe utrolig.
 7. Vi menn har behov for sex, kvinner kan fint gå i perioder uten, problemet er at om det er for lange perioder kan det fort bli noe negativt som igjen gjør at behovet deres for sex forsvinner. Det er viktig at man har det bra sammen, er det også mangel på intimitet sammen, klemmer , kos og øyne som bryr seg når man snakker til hverandre er forholdet ikke noe å samle på.. Personlig vil jeg anbefale at man prøver å ha regler for å kose seg sammen minst 2 ganger i uka ( dukker fru rød opp så er det forståelig, men da bør man kunne ta det en annen uke ) og at det er begge to som tar initiativ til det ( du overrasker henne eller hun deg ) , plutselig og spontant er genialt...
 8. Min antakelse er forsvarsinteressert eller noe i den duren. F35 programmet ligger langt bak og er en fiasko, spesielt med tanke på fjernstyrte fly og en del andre godbiter og tar man en ordentlig titt er det mange lovnader som ikke har blitt en realitet. At datamaskinen i flyet fortsatt kan " trenge restart" ( rapportert i februar igjen av pilot i USA navy ) sier jo sitt.
 9. Tja, jeg var langt ifra fornøyd med den som kom med 3900x, så en god Corsair vannkjøling måtte til for at jeg skulle få et akseptabelt støynivå ( men kan være jeg er mer sensitiv til det nå enn før).
 10. Ser ut som Intel og AMD må skjerpe seg litt i forhold til de medfølgende kjølerne siden, masse problemer med dem. Noen som har en link igjen til hvilke justeringer som må gjøres på 3900x ? Her står den nå på standard etter en bios oppdatering og la ikke merke til det før nå. Gigabyte Aorus Elite.
 11. Spiller for tiden Bards Tale IV, mye som irriterer meg, men føler at jeg må fullføre... Hadde bare kampsystemet vært bedre... Ellers er det noen gode spill som Graveyard Keeper som er virkelig en liten diamant blant Indie spill.
 12. Den var litt off topic da tråden egentlig handler om utviklingen til Amd på gpu sektoren, men jeg har troa på at de nå kanskje kan få til flere gpuer som er mer konkurranse dyktige og kan konkurrere bedre mot NVIDIA.
 13. Flere gamle ssder som lever den dag i dag, så lenge man ikke gikk berserk med dem tålte de utrolig mye.
 14. Man har som regel flere sånne som Månelanding som enten troller eller er såpass hjernevasket at han aldri kommer til å fungere igjen i det normale liv, heldigvis har man psykiatrisk avdeling for slike som ham. Denne tråden har gitt mye bra informasjon om hva situasjonen er, hvilke løsninger man kan ta i bruk om man behøver det fordi man har blitt lurt til å investere i Lygeselskapet osv, noe videre diskusjon rundt dette med mindre man kan komme med noe nytt er for min del unødvendig ( hadde jeg fortsatt vært moderator hadde jeg trolig stengt tråden og låst den øverst på kategorien ).
 15. Bulldozer var i utgangspunktet en traktor hvor fire hjul og en elendig motor ødela fordelen med noe av designet. Å påstå at man hadde 8 funksjonelle hjul når virkeligheten var mer lik 4 var ren idioti. Heldigvis med ny ledelse og bruk av innovasjon og de som har virkelig peiling så har vi fått gode cpuer med priser som gir mye ytelse per krone.
×
×
 • Create New...