Jump to content

Malvado

Medlemmer
 • Content Count

  18983
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Malvado last won the day on September 18 2018

Malvado had the most liked content!

Community Reputation

5568 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

41484 profile views
 1. Uansett hvordan man snur og vender på det så viser det jo hvor ille det kan gå om religion brukes som base for å slå ned på de som ikke har samme religion eller "bryter" med den religionens "regler". Dette skjer langt oftere i andre land (som i Afrika ) og får nå mer fotfeste i Europeiske land. På tide at samtlige religioner nå tar kraftig tak og fjerner idiotiske regler og godtar mangfold eller blir fjernet fra samfunnene. Man må godta at vi er alle forskjellige og har enten tro på noe eller vi tror på ingenting, dette bør man stå fram offentlig med.
 2. Kjenner til frustrasjonen der i alle fall. Men frosne vindu og spontan blåskjerm er noe jeg ofte har erfart på en kombinasjon av drivere , strømforsyning og defekt minne ( enten på gpu eller hk ) og for å finne ut av det er det enten en liten 1/2 t på enten direkte bytte av drivere eller en litt mer omstendig , analyse av feilkode , søk , teste ut , start på nytt søk , teste , reinstall osv osv. Men lenge siden jeg selv har jobbet med sånt. Amd sine drivere har vært "okayish" spillmessig, men dukker det opp problemer blir det litt frem og tilbake før man finner den riktige løsningen. Tror nok problemene ligger i at de har såpass lav markedsandel på pc at de prioriterer Xbox og PS drivere først og fremst og så PC.
 3. Hva fikk du problemer med? Eller noe konkret du tenker på som mangler? Har nettopp testet ut denne siste driveren og den fungerer bedre på mitt eldre 580 med spill som Cyberpunk 2077 enn noen eldre drivere som ga meg helt svarte spillfigurer der og andre glitcher i noen spill.
 4. Et par ting man bør huske på med AMD cpu'ene her , de alle går inn i turbo modus automatisk, vi trenger med andre ord ikke å bruke en blyant som i gamle dager og athlon serien 😉 , det er en del forbedringer i forhold til hvordan kjernene jobber, hvordan de er bygget , hvor man har puttet cache og mange andre finpuss for å øke ytelsen per MHz og fortsatt holde W så lav som mulig. Her er en god komparasjon på 9 år med AMD Cpu'er : https://www.techspot.com/review/2333-amd-cpu-performance-progress/ Her ser man litt endringen på teknologien bak de siste 2 cpu'ene 3800x og 5800x : https://www.wepc.com/cpu/compare/amd-ryzen-5800x-vs-3800x/ og at i en arbeidsstasjons oppsett så gir faktisk de siste cpu'ene til AMD høyere ytelse enn forrige generasjon, selv med lavere Mhz hastighet.
 5. Er trønder jeg. Gir litt datakraft innimellom , men ikke hele tiden.
 6. Jeg prøver i alle fall å kombinere teknologi og ytelse per krone, så jeg ønsker maks av det jeg betaler og når kurvene går ned i forhold til hva jeg får for pengene stopper jeg. Er jo blitt en gammel gubbe og har jeg 60 til 80 fps med bra grafikk dør jeg ikke av sorg om et par features til som man nesten ikke legger merke til, ikke blir med i spillet før et par generasjoner fremover.
 7. Ser at prisene er i alle fall på vei ned nå, noen kort såpass mye som nesten 3 til 4k. Bare fortsett sånn , få 3080 under 5k
 8. Tja, mange jeg kjenner som liker spillet veldig. Men utifra alle spillene anmelderen har spilt så kan det jo være at han er litt lei og bør ta seg en pause fra å spille en stund og komme tilbake når han er tilbake til den stadien vi var når vi startet å spille spill.
 9. Fortsatt fin pris på den Corsair Psu'en ^_^ Lurer på om jeg skal bytte den jeg har, den er fra ca 2012-14 ( 650 Gold med 10 års garanti ) til den på 850 men da må jeg nesten bytte kabinett også (det jeg har er dessverre ledende og kan innimellom trigge sikringen når jeg slår på pcen om den har vært koblet fra strømmen, elektriker som fant ut av det).
 10. Sånn i farta uten å blande meg for mye inn her : Døde linker : Sticky , wiki.diskusjon.no er lagt ned. Innholdsansvarlig : Beklager, det oppsto et problem, Siden eksisterer ikke. Feilkode: 2T251/5 Og sånn fortsetter det nedover på mange av de linkene, så noe har trolig gått galt i overgangen som ble gjort fra servere en del tid siden (antar jeg da de fleste store sider bytter servere med jevne mellomrom ). 1 : Moderering er noe man gjør frivillig, derfor antar jeg at det vil være forskjeller mellom de som behandler de forskjellige postene som har blitt rapportert, men har man en oppførsel over tid som kakker gjentatte ganger på en person / grupper eller individer som på ingen måte er positivt forstår jeg at man setter ned foten før eller siden. Saken din kjenner jeg ikke til og siden jeg heller ikke er moderator så kan jeg ikke si noe annet enn at jeg regner med at tilbakemeldingen din via disse kanalene hjelper til.
 11. Som typisk olding gamer på pc har jeg hittil greid meg fint med et bra oppsett med tastatur og mus, men i det siste ser jeg at den gamle gamepadden trenger litt kjærlighet den også og at det er derfor fint å oppgradere den også. Trenger noen tips her så jeg kan finne noe som er behagelig å spille med, som støtter de fleste spill på Xbox platformen på PC og Steam / Epic ( Er vel den standariserte layouten til Xbox ) og hvis mulig kan brukes på flere platformer om det så ønskes.
 12. Kort svar : Nei. Langt svar : Trolig ikke, fordi vi har for lite styrker og vi har få lokale poster som allerede er kjent av russerne, så i bunn og grunn kan noen kjappe flyangrep fulgt av en rekke angrep på konkrete områder ta knekken på store deler av forsvarslinjen og samfunnet vårt. Sentralisering av flere av de militære basene er en av årsakene til dette, et tregt og lite responsivt Heimevern med lokalisering av utstyr på noen kjente områder og avanserte satelitter som har trolig gruppert en del av våpenlagrene gjør at det kan være problematisk, med mindre man nå går over til høy beredskap og gjør klart for muligheter for en invasjon, noe myndighetene ikke har gjort per dags dato.
 13. Stiller meg støttende til Gavekort etter åresvis med bruk av jernpanner. Takker for oppfriskningspostene, var noen ting jeg har glemt litt av ren latskap.
 14. Føler at noen av spørsmålene var litt gjenntagende. Uansett svart på den og håper bidraget hjelper til å få et bredere perspektiv på hvordan vi ser på homofili.
 15. Som kreftpasient og en kone som også har hatt kreft for en liten stund siden var det ikke mange alternativer som kunne gi oss bedre odds mot de tidlige variantene av COVID. Vi har tatt alle 3 dosene og akkurat nå er det svært mange som er smittet i nærmiljøet vårt mens vi selv ser ut til å slippe unna Et par av de siste C19 tilfellene ser også ut til å være delta mens mesteparten er av den siste omikron varianten.
×
×
 • Create New...