Jump to content

Malvado

Medlemmer
 • Content Count

  18907
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Malvado last won the day on September 18 2018

Malvado had the most liked content!

Community Reputation

5640 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

39878 profile views
 1. Synnes det ble ganske stille her etter jeg brukte litt filtrering av brukere som hopper helt over å diskutere selve cpuene til Amd... Men det er tydelig at de kommende cpuene har en del forbedringer og fjerner også utdatert kode. De kommende dagene blir spennende om det slippes mer info.
 2. Nå har jeg ikke sagt at det ikke forekommer feil i andre kampfly heller, men det er viktig å ikke låse seg fast og heller se på hva man får for pengene man bruker, ikke "løfter" som senere enten viser seg å være utdatert, irrelevante eller ubrukelige. Det er stygt å si det, men når russerne kan sette amerikanske båter ut av funksjon (noe kineserne også kan ) må man nesten spørre seg om de også kan greie det i forhold til jagerflyene, eller skal vi si de sakteflygende stealth bombe flyene med begrenset rekkevidde og mange problemer. Det er en haug av problemer som har blitt avdekket de siste 10 årene som viser at amerikanerne om noe, har rotet noe utrolig.
 3. Vi menn har behov for sex, kvinner kan fint gå i perioder uten, problemet er at om det er for lange perioder kan det fort bli noe negativt som igjen gjør at behovet deres for sex forsvinner. Det er viktig at man har det bra sammen, er det også mangel på intimitet sammen, klemmer , kos og øyne som bryr seg når man snakker til hverandre er forholdet ikke noe å samle på.. Personlig vil jeg anbefale at man prøver å ha regler for å kose seg sammen minst 2 ganger i uka ( dukker fru rød opp så er det forståelig, men da bør man kunne ta det en annen uke ) og at det er begge to som tar initiativ til det ( du overrasker henne eller hun deg ) , plutselig og spontant er genialt...
 4. Min antakelse er forsvarsinteressert eller noe i den duren. F35 programmet ligger langt bak og er en fiasko, spesielt med tanke på fjernstyrte fly og en del andre godbiter og tar man en ordentlig titt er det mange lovnader som ikke har blitt en realitet. At datamaskinen i flyet fortsatt kan " trenge restart" ( rapportert i februar igjen av pilot i USA navy ) sier jo sitt.
 5. Tja, jeg var langt ifra fornøyd med den som kom med 3900x, så en god Corsair vannkjøling måtte til for at jeg skulle få et akseptabelt støynivå ( men kan være jeg er mer sensitiv til det nå enn før).
 6. Ser ut som Intel og AMD må skjerpe seg litt i forhold til de medfølgende kjølerne siden, masse problemer med dem. Noen som har en link igjen til hvilke justeringer som må gjøres på 3900x ? Her står den nå på standard etter en bios oppdatering og la ikke merke til det før nå. Gigabyte Aorus Elite.
 7. Spiller for tiden Bards Tale IV, mye som irriterer meg, men føler at jeg må fullføre... Hadde bare kampsystemet vært bedre... Ellers er det noen gode spill som Graveyard Keeper som er virkelig en liten diamant blant Indie spill.
 8. Den var litt off topic da tråden egentlig handler om utviklingen til Amd på gpu sektoren, men jeg har troa på at de nå kanskje kan få til flere gpuer som er mer konkurranse dyktige og kan konkurrere bedre mot NVIDIA.
 9. Flere gamle ssder som lever den dag i dag, så lenge man ikke gikk berserk med dem tålte de utrolig mye.
 10. Man har som regel flere sånne som Månelanding som enten troller eller er såpass hjernevasket at han aldri kommer til å fungere igjen i det normale liv, heldigvis har man psykiatrisk avdeling for slike som ham. Denne tråden har gitt mye bra informasjon om hva situasjonen er, hvilke løsninger man kan ta i bruk om man behøver det fordi man har blitt lurt til å investere i Lygeselskapet osv, noe videre diskusjon rundt dette med mindre man kan komme med noe nytt er for min del unødvendig ( hadde jeg fortsatt vært moderator hadde jeg trolig stengt tråden og låst den øverst på kategorien ).
 11. Bulldozer var i utgangspunktet en traktor hvor fire hjul og en elendig motor ødela fordelen med noe av designet. Å påstå at man hadde 8 funksjonelle hjul når virkeligheten var mer lik 4 var ren idioti. Heldigvis med ny ledelse og bruk av innovasjon og de som har virkelig peiling så har vi fått gode cpuer med priser som gir mye ytelse per krone.
 12. Dette burde holde : https://www.bt.no/nyheter/lokalt/i/Xgndm7/vil-saksoeke-pyramidespillet Om du ønsker en liste over hvem som har anmeldt kan du ringe advokatene...
 13. Jøss, bare fortsett sånn, dette er underholdning i særklasse Bjørn Ove T og Månelanding. Dere kan begge to sørge for å faktisk komme med fakta i argumentasjonen deres, bankutskrifter med inntjenningen deres fungerer fint det, i mellomtiden så sitter mange som har deltatt i "konseptet" i påvente på rettsaken mot selskapet og for å få pengene sine tilbake etter å ha blitt lurt for summer som går fra noen tusenlapper til langt over en million kroner eller to ( og det er ikke akkurat et fåtall av de som ble lurt ). Det er også flere løgner som har blitt lagt ut her, som at det bringer butikk og forbruker sammen, saken er at selskapet er på vei til å kollapse da utbetalingene på internasjonalt nivå nå har falt kraftig, ta en titt på denne Facebook siden som har litt om saken : Cashback world Ponzi Sånn sett er det godt mulig at selskapet kollapser helt i løpet av 2020...
 14. Nå er det lenge siden jeg har skrevet her da vi har viktigere ting å gjøre enn å kaste bort tiden på å prøve å hjelpe de få som fortsatt tror på julenissen. En del av deltakerne som ble svindlet for millionbeløp er nå i den kommende rettssaken mot selskapet, i mellomtiden har alt raknet her i Norge og de fleste som jobbet der aktivt ( de som jobbet med å få nye medlemmer )sitter nå i en bunnløs gjeld og brutte løfter. Den øvre toppen har jo fylt lommene sine og sprunget sin vei som vi advarte mot for lenge siden... Sånn sett er nok det eneste de har å si en fortsettelse av løgnene sine, legg merke til at ingen kan bevise noe av det de påstår og jeg tror nok at om de gjør det så vil de nok avdekke hvor mange de har svindlet til egen fortjeneste.
 15. Når du går lei av all den ekstra varmen den gir ut og har lyst på noe bedre... Kan være du kommer til å like neste gen cpuer fra Intel eller Amd greier å jekke ytelse enda mer opp slik at de har både overtaket på enkeltkjerne ytelse og flerkjerne ytelse og man får virkelig lyst på en. Mye rykter om enda en generasjon med 5nm gpuer om hukommelsen min funker i forhold til det jeg leste på reddit i går.
×
×
 • Create New...