Jump to content

Malvado

Medlemmer
 • Content Count

  18960
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Malvado last won the day on September 18 2018

Malvado had the most liked content!

Community Reputation

5719 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

40733 profile views
 1. Personlig mener jeg at dette ikke er bra for oss som bor i Norge : 1 : Det er så og si umulig å justere strømforbruket i forhold til kulden. Er det bikje kaldt der ute så må vi bruke elektrisitet for å holde oss varme. 2 : De fleste familier spiser middag til faste tidspunkter, maten må varmes og lages og dette er nok enda et punkt vi ikke kan endre det på. 3 : Husholdningsmaskiner som varmtvannstank , kjøleskap , fryser går på strøm så og si døgnet rundt, det er også noe vi ikke kan gjøre noe med. 4 : Lys er det vi trolig har mest kontroll på, men igjen så er det i dag såpass stor forskjell på strømforbruket som kommer fra dagens lyspærer kontra de gamle 100wats lyspærene at å slå av noen få har lav ( men fortsatt betydelig i forhold til strømprisene om vi bruker 200 watt i en time ). 5 : Vi må uansett vaske klær og dette er noe som tar tid, det er heller ikke lurt å gå fra seg ting som vaskemaskiner da mange branner har startet mens familier har sovet eller vært borte... Sånn sett mener jeg at dagens strømsystem er gagnet for fortjeneste og ikke for å sørge for at vi som bor i Norge uansett fattig eller rik har det greit i forhold til det vi behøver for å fungere normalt i Norge.
 2. Synd Tek.no ikke tok mot denne informasjonen : "Microsoft has today announced that a new Taskbar feature will begin rolling out to Windows 10 users on version 1909, 2004, 20H2, and 21H1 in the next several weeks, making this the first significant feature to be added to a version of Windows that has already shipped." Med andre ord, den rulles ut til flere W10 versjoner de neste ukene.
 3. Og hva med de som havner i en ulykke og livet til noen går tapt? Jo kjappere man kjører jo mindre sannsynlig blir det at noen overlever, sånn sett mener jeg at man mister sin egen rett til å eie noe om man kjører såpass fort at sitt eget liv/ eller andres settes på fare på grunn av villkjøringen sin. Merk noe er det objektet som man bruker når man kjører såpass farlig ( og trenger ikke å være en bil ). Og tillater man at noen låner noe har man ansvar over det også, men kan nok kreve erstatning fra vedkommende om hun / han kjørte på en måte som ikke var avtalt.
 4. Er jo egentlig ikke noe tvil om veien det går, kutter USA ut kjøpene sine vil nok mange andre land gjøre det samme. Hva Norge velger å gjøre er vel opp til de som tror de har peiling.
 5. Vedder på at hylene kommer når dødsfallene stiger og smitten eskalerer. Kjipt å miste foreldrene sine på 40-50 eller sikkert greit det og.
 6. Er mange slike tilfeller verden over der man har fått store hull i bakken, gjerne i bebodde områder med asfaltering og endringer i omgivelsene. Personlig mener jeg at slike områder bør sikres på flere måter om man skal i det hele tatt bygges på dem, dvs det kan si at man må gjøre om massen eller fjerne og erstatte med noe mer sikkert.
 7. Enn å bare snakke med henne og ha med blomster? Finner du en unnskyldning som er koselig, samt pynter det litt med at du tross alt pratet med elektrikerne som er villige til å gå til rettsak da de har gjort dette før kan det fort bli andre toner. 1 : Hvis det ikke er til sjeanse for henne bør det egentlig være din sak. 2 : Hvis det ikke har ført til skader på hennes areal ( blomster , planter , møbler osv ) samme. 3 : Hvis dere hadde en tidligere avtale og du forklarte henne at du ikke hadde penger på det tidspunktet men mener at det måtte fortsatt være greit og at dette var årsaken. Jeg tror nok at du kan fint greie denne saken selv.
 8. Uten å diskutere for mye Raytracing, tror jeg rett og slett at man må tenke litt på hvordan det beregnes og hvordan man kan sørge for at det ikke blir helt gale matias der inne for å få minimalt med effekt... Altså man trenger kanskje å begrense det på en måte for å få det man ser i dag. Nesten sånn at jeg føler at Raytracing har kunnet vært en egen boks ( pci-e) duppedings man har kunnet kjøpt for å legge dette til spillene og at skjermkortet har tatt for seg mesteparten av de andre effektene som vi dødelige er glade i. Uansett er prisene på disse kortene hos Amd alt for høye for meg, så jeg kommer nok til å kjøpe det jeg føler gir mest ytelse pr krone i forhold til mitt budsjett. Om noen ønsker å være julenisse til meg og donore noe sinnsykt bra tar jeg gjerne imot 😛
 9. Hei Merko! Er i den samme situasjonen som deg, lever med en hjernesvulst som ikke er mulig å ta knekken på ( med mindre vi får satt igang med immunterapi som fungerer ) , men legene ser jo at den er tregere enn de har forventet. Jeg anbefaler deg om mulig å tenke positivt og prøve å glede deg over det positive du opplever, kjenner til kreftpasienter hvor ting plutselig snudde mot slutten og de forklarte at de rett og slett ikke tenkte på sykdommen lenger. Her endret jeg matvaner og drikker ikke brus eller lettbrus (hovedsakelig vann og juice og kaffe. ) og spiser sunnere og mindre ferdiglaget mat. Ikke alltid like enkelt pga kone og unger. Stå på!
 10. Pass på å ikke ha opplasting på maks hastighet og sett den til et noe lavt kB/s som 5-10 om du må laste ned noe via torrent. Da kan jo ikke akkurat "spioner" bekrefte at du laster ned en hel fil og du sørger også å fjerne denne fra deling når den er lastet ned.
 11. Ser noe forskjell på bildene der det ene er litt mer glattere i områder , omtrent det samme som Noreg.
 12. Når man er glad i noen blir man vant til kroppen hennes og slutter etter hvert å sammenligne hennes mot andres. Man knuller det man har og er fornøyd med det. Om du ønsker litt penere ord så kan man skrive : Når man elsker noen er man som regel sammen med dem og bryr seg ikke om utseende til andre når man koser seg sammen.
 13. Tenkte å hoppe over alt av benchmarks osv og rett og slett stille et enkelt spørsmål : Hvordan føles helhetsopplevelsen med de nye kortene?
 14. Det er normalt at familie beskytter egen familie, noen ganger tror man bare ikke at din egen far / mor kan gjøre noe sånt...
×
×
 • Create New...