Gå til innhold

ExcaliBuR

Medlemmer
  • Innlegg

    5 246
  • Ble med

  • Dager vunnet

    1

ExcaliBuR vant dagen sist 17. februar 2019

ExcaliBuR hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

14 189 profilvisninger

ExcaliBuR sine prestasjoner

1,4k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

  1. @Odin_83. Guttungen sitter med 6950xt og jeg har tenkt den tanken selv, men det er bare en sidegrade, ikke verdt det. I hvert fall av hva jeg kan se av reviews. IMHO.
  2. Synes skjermkort holder seg ganske stabilt, med mindre de havner på tilbud etc. Men generelle permanente nedjusteringer av pris over tid kan jeg ikke se er normen. Muligens med en 1000 lapp etter et år.
  3. Så vidt jeg vet brukes ikke kjølepasta, men termisk pad. Dessuten er det ikke det som har vært problemet tidligere med høy hotspot temp, da har det vært problemet med "gasskammeret" (er det lov å skrive?).
  4. @lals, fikk rma på det problemet på referanse.
  5. Igjen, jeg bare opplever resultatet av produktet som er i bruk, og da det ble byttet fra ren "kinasikring" til ikke og dermed ble problemet løst. Kontakten ble gjennomgått av elektriker og og ingen tegn til varmgang.
  6. @arne22, men 16A med den spesifikasjonen skulle tåle ~18A i en time? Ovnen ble målt til å trekke 14.5A på maks trekk. Husker ikke om jeg har lagt ut spesifikasjoner på ny og gammel sikring i en tidligere post.
  7. Utregningen av MVA gjøres fra fakturasummen. De seriøse nettaktørene tar ikke sitt lands MVA når en vare skal eksporteres da de får fratrekk for MVA ved eksport. Gebyr tilfaller speditør og ikke staten.
  8. Aktiverte den Power Down samtidig?
  9. Oppdatering til min sak: Innebyggingsovnen fikk ny sikring, har ikke løst ut en eneste gang siden. Beklagligvis så bekrefter dette mine fordommer anekdotisk mot rene kinaprodukter.
  10. Takk, skal utforske dette. Det virker som et norsk selskap, og det synes jeg er et lite pluss 😊
  11. Hei, Jeg jobber som systemeier for et foretak som har under 2000 ansatte. Vi er i prosess med å utrede nytt virksomhetsarkitektur program, men står litt "fast" i gode alternativer. Bedriften produserer ikke noe fysiske uavhengige produkter, men leverer basert på ordre og marked. Det vi er på jakt etter er en løsning som kan visualisere interne prosesser koblet opp mot input og outputs, koble opp dokumenter, lovkrav, interne systemer, risikoer etc. for å få en visuell representasjon. I tillegg er det ønskelig å ha muligheten til å koble alle prosesser sammen der det er naturlig og. Dette skal brukes til kvalitetsledelse og også opplæring for ansatte så det er viktig at løsningen har god visuell representasjon på nettet. Det må også kunne enkelt kobles opp til MS Azure, Office etc. i tillegg til at at burde være mulig å få til koblinger mot andre interne systemer. Det er ønskelig i tillegg at det skal være intuitivt å jobbe i for arkitektene.
  12. Kan ha noe med dette å gjøre? https://www.techpowerup.com/317929/amd-radeon-rx-7900-xt-drops-to-usd-710-on-newegg-msrp-lowered-to-usd-749
  13. @NULL, åj. Vi har ikke lik erfaring med denne ovnen. Sikkert vært heldige. Men, vi er ikke de som er hardest på å bruke ovn tror jeg ifb. matlaging 😅
  14. Sant. Mener lokal elektriker var inni stikket og "gikk over". Hører litt med at utbyggers elektriker koblet kjøkkenstikkene(-platetopp og innebygd ovn), stuestikkene, spotter 1. Etg og varme i gulv 1. Etg. Og utestikkene på en 15A... Kunne ikke støvsuge ("ny" type, ikke sånn 2200w sak) hvis kjøleskapet skulle fyre opp aggregatet og gulvet tilfeldigvis varmet litt... Bestilte lokal elektriker for å splitte den opp og han klødde seg litt i hodet mtp. hvordan det var løst fra utbyggers elektriker.
×
×
  • Opprett ny...