Jump to content

ExcaliBuR

Medlemmer
 • Content Count

  3981
 • Joined

 • Days Won

  1

ExcaliBuR last won the day on February 17 2019

ExcaliBuR had the most liked content!

Community Reputation

674 :)

About ExcaliBuR

 • Birthday 10/25/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11424 profile views
 1. Bestilt meg nytt hovedkort, Asus ROG Crosshair VIII Impact. Synes formfaktoren er interessant, med features og størrelse.
 2. Helt enig. En ting som ikke er oppdatert er Ryzen Power Plans, er ihvertfall samme versjonsnr. som forrige release. Som igjen var samme som forrige der igjen. Shame, hadde håpet 1usmus sin plan hadde gitt inspirasjon til AMDs egen power plan utviklere.
 3. Hos meg var det buggy, måtte avinstallere forrige AMD chipsettdriverpakke for at den nye installeringen ikke skulle gi feilmelding.
 4. Ny chipsettdriver ute 2.03.12.0657 https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/x570
 5. Har kjørt 1909 siden det kom, har ikke erfart noen problemer som jeg har relatert til 3900X.
 6. Stemmer. Hepatittvaksine må som oftest ta flere ganger for å bygge immunitet.
 7. Virker som en god driver på Radeon VII også!
 8. Hadde vært moro å sett hvor mange "rays" etc. det er i denne. Gir lite sammenligningsgrunnlag dessverre. Sidenote: Mye krom 😄
 9. DirectX 12 Ultimate annonsert. Blir nok bra for XSX dette. https://devblogs.microsoft.com/directx/announcing-directx-12-ultimate/
 10. XOX startet vel på 5K. Så er vel bare å forvente at denne ihvertfall starter der med de spesifikasjonene. For "billigvarianten".
 11. En del spilltilbyr patching om man har XOX for å dra nytte av fordelene den konsollen har. Tipper vi ser en slik løsning på XSX og. Bra de beholder bakoverkompatibiliteten! Skjønner godt at det er en stor utfordring for Sony med PlayStation serien.
 12. Beklager, uten referanser til quotes så er det vanskelig å anta hvem som sier hva om hva/hvem. At denne var spesifikt for PS5 visste jeg ikke. Uansett så har jeg mine tvil at M$ legger så mye penger i SX at de skal la det bli et problem. Muligens de løser det slik de løste forskjellene mellom XOX, XOS (og XO) med systemforskjellene der?
×
×
 • Create New...