Jump to content

ExcaliBuR

Medlemmer
 • Content Count

  4035
 • Joined

 • Days Won

  1

ExcaliBuR last won the day on February 17 2019

ExcaliBuR had the most liked content!

Community Reputation

700 :)

About ExcaliBuR

 • Birthday 10/25/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11575 profile views
 1. Enig med Cipher Panda. Reinstallasjon burde være et alternativ. Kan ikke si at loggen hos meg ser slik ut med mengden feil/kritiske feil.
 2. Har skummet gjennom eventloggen, ser ikke noe direkte kun relatert til at skjermkortet skal være hovedgrunnen til problemene du opplever. RadeonSoftware har hatt noen feil selvfølgelig, men kan være verdt å prøve å reinstallere brikkesettdrivere og se om det kan hjelpe.
 3. For Navi10 eiere så har AMD lansert en beta-driver som gir mulighet for GHS (Graphics Hardware Scheduling). Link Release Notes:
 4. Handler vel like mye om sikkerhet i OSet som funksjonalitet? Tviler på at vi blir kvitt stores med det første, da folk generelt liker å kunne enkelt tilpasse enhetene med hvilke apper de vil ha.
 5. Om vi skal ta dette for god fisk, så skal det nevnes at 6900XT også er ryktet å være i "mellomklasse" segmentet. Kommentar til videoen, første punktet som tyder på at det er fake, for min del, er AIO løsning med blower style onboard kjøling til grafikk. En blanding av Vega 64 Liquid og Vega 64 blower. Virker rart allerede der.
 6. Er nok bare de som ligger hos AMD allerede., evt. faktisk forrige ref. versjonsnr. hos Asus.
 7. Klarte det glatt da jeg spilte det på 90-tallet da jeg var ung! 😂 For å stoppe helikopterene så må du plassere en unit der de lander, da klarer de ikke å lande, så er du kvitt dem ihvertfall, det var ett triks jeg fant ut da. Men ja, de er hovedsakelig fordi de tasseladdene dauer ute i tiberiumfeltene jeg har failet....
 8. Er på samma oppdraget, sykt irriterende! Skulle vært mulig å styre de på samme måte som Moebius!
 9. Selger dette bra øker nok sannsynligheten for at oppfølgerene til TD og RA blir remastret.
×
×
 • Create New...