Jump to content

Malvado

Medlemmer
 • Content Count

  18954
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by Malvado

 1. Er mange slike tilfeller verden over der man har fått store hull i bakken, gjerne i bebodde områder med asfaltering og endringer i omgivelsene. Personlig mener jeg at slike områder bør sikres på flere måter om man skal i det hele tatt bygges på dem, dvs det kan si at man må gjøre om massen eller fjerne og erstatte med noe mer sikkert.
 2. Enn å bare snakke med henne og ha med blomster? Finner du en unnskyldning som er koselig, samt pynter det litt med at du tross alt pratet med elektrikerne som er villige til å gå til rettsak da de har gjort dette før kan det fort bli andre toner. 1 : Hvis det ikke er til sjeanse for henne bør det egentlig være din sak. 2 : Hvis det ikke har ført til skader på hennes areal ( blomster , planter , møbler osv ) samme. 3 : Hvis dere hadde en tidligere avtale og du forklarte henne at du ikke hadde penger på det tidspunktet men mener at det måtte fortsatt være greit og at dette var årsaken. Jeg tror nok at du kan fint greie denne saken selv.
 3. Uten å diskutere for mye Raytracing, tror jeg rett og slett at man må tenke litt på hvordan det beregnes og hvordan man kan sørge for at det ikke blir helt gale matias der inne for å få minimalt med effekt... Altså man trenger kanskje å begrense det på en måte for å få det man ser i dag. Nesten sånn at jeg føler at Raytracing har kunnet vært en egen boks ( pci-e) duppedings man har kunnet kjøpt for å legge dette til spillene og at skjermkortet har tatt for seg mesteparten av de andre effektene som vi dødelige er glade i. Uansett er prisene på disse kortene hos Amd alt for høye for meg, så jeg kommer nok til å kjøpe det jeg føler gir mest ytelse pr krone i forhold til mitt budsjett. Om noen ønsker å være julenisse til meg og donore noe sinnsykt bra tar jeg gjerne imot 😛
 4. Hei Merko! Er i den samme situasjonen som deg, lever med en hjernesvulst som ikke er mulig å ta knekken på ( med mindre vi får satt igang med immunterapi som fungerer ) , men legene ser jo at den er tregere enn de har forventet. Jeg anbefaler deg om mulig å tenke positivt og prøve å glede deg over det positive du opplever, kjenner til kreftpasienter hvor ting plutselig snudde mot slutten og de forklarte at de rett og slett ikke tenkte på sykdommen lenger. Her endret jeg matvaner og drikker ikke brus eller lettbrus (hovedsakelig vann og juice og kaffe. ) og spiser sunnere og mindre ferdiglaget mat. Ikke alltid like enkelt pga kone og unger. Stå på!
 5. Pass på å ikke ha opplasting på maks hastighet og sett den til et noe lavt kB/s som 5-10 om du må laste ned noe via torrent. Da kan jo ikke akkurat "spioner" bekrefte at du laster ned en hel fil og du sørger også å fjerne denne fra deling når den er lastet ned.
 6. Ser noe forskjell på bildene der det ene er litt mer glattere i områder , omtrent det samme som Noreg.
 7. Når man er glad i noen blir man vant til kroppen hennes og slutter etter hvert å sammenligne hennes mot andres. Man knuller det man har og er fornøyd med det. Om du ønsker litt penere ord så kan man skrive : Når man elsker noen er man som regel sammen med dem og bryr seg ikke om utseende til andre når man koser seg sammen.
 8. Tenkte å hoppe over alt av benchmarks osv og rett og slett stille et enkelt spørsmål : Hvordan føles helhetsopplevelsen med de nye kortene?
 9. Det er normalt at familie beskytter egen familie, noen ganger tror man bare ikke at din egen far / mor kan gjøre noe sånt...
 10. Hei! Er på utkikk etter en ny tv og fant et bra tilbud der man får både tv og lydboks hos komplett , https://www.komplett.no/product/1165641/tv-lyd-bilde/tv-video/tv-er/philips-65-uhd-led-smart-tv-65pus7855-soundbar# og lurer på om det er noen her som har litt erfaring med denne modellen eller en annen modell i denne serien? Per dags dato bruker vi for det meste 1080p oppløsning så er jo selvsagt greit at den gjør jobben sin bra på mindre oppløsninger enn 4k også, lyd ser ut til å være bra i denne pakken, men bildekvalitet er jo selvsagt det vi lurer litt på og om det nye OS'et gjør jobben for vanlig tv titting ( T-we og noen kanaler som Netflix , HBM som er på 1080p ).
 11. Vær slitt snill med katta da, selv om han er slem, er han jo så uuuuutrolig sjarmerende! Slem kattespøk -off Personlig er jeg litt sånn ugh kjøpe kjøpe, se i lommeboka, tenke på ungene og kona og ser på Tv'en som runder over 10 år... Jupp tror jeg må hoppe over for nå i alle fall og heller kjøpe når ting er tilgjengelige. Med andre ord, jeg tar det med ro og kjøper trolig et kort om noen uker / måneder.
 12. Hadde testet selv med litt kontrollert kjøring i en halvtime i et trygt og greit område, føler du fortsatt at ting ikke fungerer greit burde du få sjekket at det er ordentlige vinterdekk du har hos en forhandler.
 13. Vanskelig å si akkurat hva som vil være på topp, men trolig så vil nok pc spill som blir portet over fra PS5 / Xbox bygge allerede på kode som er brukt med Amd sine skjermkort, så det kan godt være at det vil være langt større støtte for Amd sin teknologi enn Nvidia. Det vi trolig bør se på akkurat nå er pris / ytelse i forhold til hvor mye du er villig til å betale, det er veldig tydelig at ønsker du maks ytelse spesielt på Raytracing er det nok trolig kun Nvidia som vil gi den ytelsen per dags dato. Men med tanke på at det har gått noen år og det er fortsatt få spill med ordentlig RT støtte hadde jeg personlig kjøpt meg et Amd kort om jeg skulle gjøre det nå.
 14. Er ikke enkelt å være utvikler til et OS når det er såpass mye programvare som brukes på den og nå på flere måter enn før. Det jeg personlig ser er at det hele har vært i en overgangsprosess som har tatt alt for lang tid.
 15. Ser da bra ut dette. Har falt litt ut jeg, noen som kan putte kortene opp mot Nvidia sine kort når det gjelder pris / ytelse ?
 16. Tenker man sånn så ødelegger man for muligheten man selv har til å bidra. Jeg kjenner mange som på grunn av skade eller andre underliggende årsaker ikke kan arbeide ( jeg lever selv med en alvorlig hjernesvulst ) og de har selv valgt å hjelpe til når de har overskudd til det på mange forskjellige måter : *Noen bidrar til organisasjoner som er kristelige og som mottar gjenbruksmaterialer. *Noen hjelper den eldre naboen med bæring av varer til / fra butikken. *Noen gjør noe for borettslaget de bor i. *Noen rydder opp i mark og natur. Det er viktig at man prøver å se på ting fra andre vinkler, som regel kan vi gi tilbake på flere forskjellige måter...
 17. Ubekreftet rykte og med 256 bit bus skal det være lite sannsynlighet for det. Vi finner ut ved lansering. https://www.pcgamer.com/amd-radeon-rx-6800-rdna2-cryptocurrency-mining/
 18. Trolig også fordi Amd sin løsning ikke fungerer like bra på Nvidia sin løsning med Ray Tracing. Som jeg forstår det så er Ray tracing en propietær løsning , leste litt om det nå etter å ha lest hva dere skrev tidligere så mulig Amd rett og slett må implementere sin egen versjon som da vil også kreve tilpassninger i softwaren som skal kjøres...
 19. Vanskelig å si før vi når lansering. Så ta det hele med en stor klype salt. Husk AMD har blitt overrasket et par ganger av NVIDIA etter lansering ,bså kan være at vi ser firmware oppdateringer på begge sider snart og at produktene dukker opp eller ikke. G : prøv å ta deg tid til en grundig test av minnet og så en stabilitets test inne i Windows med et program som OCCT Perestroika for eksempel, det er gull verdt i mine øyne.
 20. Vil anta at de vil begynne å komme i Desember, er vi heldig så 2 -3 uker før jul , men helt avhengig av mange andre faktorer så kan det ta tid... Forresten supert at vi nå har denne tråden !!!!
 21. Eneste jeg kan tenke meg her er problemer med minne eller firmwaren i 5600xt, men jeg antar du har testet med en grundig memtest86 og før og etter firmware?
 22. La meg gjette, noen av krasjene er på hacket spill? Personlig har jeg aldri opplevd krasj i DX12 i CIV6 , hva er hele oppsettet ditt?
 23. Mine personlige opplevelser med driverne er helt ok, hender innimellom at spillene ikke går inn i fullskjermmodus og bare ligger og venter på at jeg skal trykke på dem med musen i taskbar , men kan være at de er gutter 😛 Uansett er jeg spent på ytelsen på andre områder også, eksempelvis i folding@home da det hadde vært kjekt med langt mer ytelse per watt man bruker der. Akkurat nå funker det fint som en ekstra varmeovn på soverommet om natta.
×
×
 • Create New...