Gå til innhold

Xbox One-kaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tja, det var da flere interessante spill der, og om de alle kommer til PC og Xbox er det absolutt aktuelt med en Series X på sikt. PCen min funker fint som det er til de spillene jeg MÅ spille på PC, mens de jeg kan spille på Series X vil nok være billigere å skaffe en Xbox for.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Mala skrev (6 timer siden):

Tror Sony pustet letttet ut etter denne lille showstealeren her ja, og mye mulltiplatform greier som forventet ja.
 

Men blir nok litt andre boller når Microsoft sine studioer kommer på banen i Juli.

Nei. Sony vil ALDRI svette med annet Playstation en generasjon er fullstendig underlegen hardwaremessig.
Ønsker du Exclusives, så kjøper du Playstation, for Microsoft har sagt at det er slutt på Exclusives til Xbox. De vil kanskje ikke komme på Playstation, men det vil være multiplatform. Eller i hvert fall Microsoft platform.

Microsoft har skjønt det, som ønsker et mer åpent miljø. Et miljø hvor du kan kjøpe den konsolen DU ønsker å kjøpe og fortsatt kunne spille med vennene dine som kanskje har andre preferanser.
Der er ikke Sony enda. Og muligens vil de heller aldri helt kommet dit all den tid de tjener mer enn godt nok på å holde det lukket og ikke har noe behov for crossplay med konkurrerende platformer.

Så lenge Sony klarer å lage mer enn en håndfull knallgode exclusives hver generasjon, så vil ingenting forandre seg.

Så kan en alltids spekulere i om all denne åpenheten fra Microsoft kommer en av den enkle grunn at de ikke klarer å lage titler som er sterke nok til å dra konsollsalget alene slik som Sony gjør.

To helt forskjellige strategier, så får vi se utover den kommende generasjonen hvilken strategi som ser ut til å ha mest suksess.

Selv om jeg personlig liker Xbox hakket bedre enn Playstation til tross for at jeg har begge, så tror jeg nok Sony trekker det lengste strådet igjen. Forskjellen mellom Xbox Series X og PS5 er rett og slett ikke stor nok til at det gir Microsoft en markant fordel.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...