Jump to content

XtaZ

Medlemmer
 • Content Count

  3397
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

719 :)

About XtaZ

 • Birthday 12/29/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10592 profile views
 1. Har spilt Borderlands 3 på Geforce Now i hele dag fordi jeg måtte laste ned hele jævla spillet på nytt etter jeg prøvde å flytte det fra den gamle SSD'en til den nye M.2'en jeg satte inn i PC'en i dag, noe som tydeligvis ikke skulle være mulig fordi Epic Games klienten er noe forpult søppel som er stuck i steinalderen og mangler alt av slike logiske og basiske muligheter. Istedenfor at han jeg skulle spille det med måtte sitte å vente på at jeg skulle laste det ned igjen så fant jeg ut at jeg kan jo bare fyre det opp via Geforce Now midlertidig. Endret fra auto til custom i settings og økte bitraten og data-use fra 10 til 15GB/hour og fikk ett kraftig grafisk hopp og nå ser det faktisk bedre ut enn det gjorde native på mitt gamle GTX970. Blurrynessen er borte og jeg kan kjøre ultra settings istedenfor medium Har kjørt så smooth hele tiden at jeg glemmer at jeg faktisk sitter å streamer det helt til session timeren dukker opp på skjermen siden man bare kan spille det en time av gangen på free-mode.
 2. Det ble dyrt talent. De fikk jo ikke akkuratt noen verdifulle IPer med på kjøpet.
 3. Do it! Spent på å høre hva du synes Selv om jeg personlig fortsatt kommer til å sverge til native på stasjonæren av flere grunner, så er det er i alle fall ingen tvil for meg lengre om at for alle andre casuals som gir dette en sjanse å finner ut at det faktisk fungerer så bra som det gjør, så kommer majoriteten til å droppe å kjøpe dedikert hardware da dette er mer enn bra nok, og det sparer folk veldig mye penger. Når det er sagt så har jeg droppet planene mine om å kjøpe ny gaming laptop med det første på grunn av dette. Følte helt snålt å starte opp Witcher 3 i går kveld med ultra graphics på en veldig utdatert 10 år gammel laptop (som ellers er i nær mint-condition) og se at det kjørte silkesmooth i stabile 60fps, og det var via 2.4GHz wifi som jeg fikk beskjed om av appen på forhånd ikke var anbefalt da de anbefaler minimum 5Ghz. Det var ørlite grann mer latency her og jeg hadde youtube i bakgrunnen, men igjen så var spillbarheten over all forventning. Gleder meg til å se streaming-krigen utfolde seg de neste årene når Geforce Now er ute av barnestadiet, xCloud får full release, Amazon får fingeren ut av ræva og Google får skrapt opp det maltrakterte roadkillet som er Stadia og sydd det sammen igjen Tror også datacaps i flere land vil slutte å bli ett problem så fort en av disse Streaming aktørene får i gang en avtale med en eller annen ISP om en bindingsbundle hvor man minder seg til både streaming tjenesten og internett i X antall år, og til gjengeld får ubegrenset data. Skal ikke mer til en dette for å starte en kjedereaksjon hvor resten av ISP'ene kaster seg etter.
 4. Testet akkurat Dark Souls 3 og Wolfenstein New Order på Geforce Now, og dæven jeg er imponert! Kjente ørlitegrann latency i Wolfenstein, men dette var over all forventning og 100% spillbart, og jeg er offisielt overbevist om at game streaming vil bli gigantisk i fremtiden, i alle fall i land hvor man ikke har datacaps Wired til PC med 100/100 fiber vel og merke. Spent på å teste dette på en android telefon etterhvert også med via 4G
 5. Tror ganske mange har brukt HDMI-in da den frigjør en HDMI inngang på TVen faktisk
 6. Baksiden på Series X har lekket.
 7. Har GameStop lagt ned kundesupporten sin allerede, eller bare ignorerer de klager siden de snart går ut av business uansett? Kontaktet de først den 17. Desember med klage siden jeg hadde bestilt 20 spill fra nettsiden deres som skulle være helt nye, men viste seg at 16 av disse var brukt. Kontaktet support igjen den 5. Januar siden jeg oppdaget at den som pakket spillet hadde greid å legge en Resident Evil 2 disc i Resident Evil 7 coveret istedenfor RE7 discen- Har ikke hørt en dritt fra de enda.
 8. Den retroPC'en for gamle spill? Jeg hadde nok bare gått for toppen en 500GB SSD i en slik da gamle spill er rimelig små og for å få kortest mulig loadetider, eller er SSD uaktuelt for å bevare retrofeelen av treghet og lyden lesing av slike disker gir?
 9. Det var en 2TB Western Digital eksterndisk til 900kr, ikke en god deal alikevel med andre ord Den stod oppført på prisjakt som SSD og de SSD versjonen koster vanligvis over 4000kr, så i det tilfellet ville det vært en helt sjukt god deal, og mest sansynligvis kraftig feilpriset også
 10. Never mind, var feillistet som SSD når det egentlig var en vanlig HDD
 11. Bare 139kr for 3mnd med Xbox GamePass Ultimate hos Elkjøp!
 12. POPE lager noen heftige konsepter for Limited Editions!
×
×
 • Create New...