Jump to content

Walkyrje

Medlemmer
 • Content Count

  457
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

87 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2024 profile views
 1. Er litt høy pris Du kan få kjøpe min Quest 128 gb for samme prisen
 2. ahh takker for info. Ja får klare meg har aldri opplevd og ha noe kvalme i spill. Eller jo doom som jeg lastet ned fra sidequest taklet jeg ikke
 3. Står forventes sendingsklare 9 oktober på komplett.no Men regner med det går nok sikkert godt over den datoen. Er vel støtte opptil 90 hz på den. Har egentlig ikke tenkt så mye på denne hz,en Eneste ulempen jeg ser med oculus fremover er facebook. Men det får nå bare gå.
 4. quest 2 er bestilt. Var storfornøyd med den questen jeg har ettersom man kan bruke den med link.
 5. På xbox one x kan du gå og lage deg kaffe og ta en dusj da er den ferdig med og laste inn Har det på pc også der rekker jeg ikke tenke kaffe før lastetiden er over
 6. 256MB Lagring var super enormt. 256 GB høres bedre ut
 7. Jeg hater disse forbanna move controllerne kabelen er forsåvidt grei nok sånn nesten i alle fall. Men så spiller jeg bare Saint,s and sinners, og Blood and truth på ps4,en pluss noen få til.
 8. A plaque Tale må spilles med fransk tale og eng undertekst. Om man ikke er en kløper i fransk da
 9. Er imponert. Kunne aldri gjort noe slikt selv. Eier ikke tålmodighet. Er bare så vidt jeg orker og male i huset. Et imponerende stykke arbeid er det i alle fall.
 10. Control er jo et genialt spill. Jeg synes det virket sært helt til jeg satt meg ned med det selv og ble fullstendig oppslukt. Hellblade er også en av mine favoritter. Divinity 2 spiller jeg på pc og er også en stor favoritt.
 11. Noen som flyr f-16 viper modulen for dcs i vr. Lurer på om man kan bruke hands på stick og throttle som med f-18 versjonen.
 12. Jeg og fruen har ikke spilt wow på 2 år nå. Men Shadowlands skal prøves
×
×
 • Create New...