Jump to content

Walkyrje

Medlemmer
 • Content Count

  603
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

158 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

5296 profile views
 1. Fiber er på vei og coax er avsluttet, så er litt i limbo for tiden. Egentlig går det forbausende bra med 3 Mbps (etter 108 GB på full hastighet). Mens jeg skriver dette laster jeg f.eks ned Cyberpunk 2077 (51,6% nå faktisk), noe annet på Origin, og drivere til Windows 10 til Macbook Pro (over 3 GB ?!?) samtidig som jeg ser på YouTube i grei kvalitet, så ting er faktisk overraskende funksjonelt. Tror jeg drar ned rundt 200 GB på en mnd, selv med strupe-begrensningen. Hvilket Mobilt bredbånd har du. ? Har selv fra Chilimobil og fungerer overraskende bra. Kan få boost etter brukte 100 gb i mnd. Men fikk 50/50 fra Telia her om dagen og det fungerer supert til mitt bruk litt strupa hastighet på kvelden når det er mange på samme mast. Vi får fiber til våren. Sånn er det og bo på landet. :) Jeg synes cp ble mye bedre på xsx nå. Har ennå ikke orka og lastet ned patchen til pc.
 2. Hele BF 2042 er Tragisk. Var jo så dum og sløste bort nesten 900 kr på det. Kunne heller kjøpt meg noe annet ufornuftig. Er helt enig med Anmeldesen.
 3. Jeg spilte det litt i går på xbox series x. Var ikke noe problem med frysing eller lagging. Synes faktisk spillet var bra. Men prøvde bare conquest og noe vip greier :)
 4. Spillet er jo bare genialt kult. Spiller det mye på xsx om dagene. Jeg hadde lyst på en ps5 en stund. Men har ikke det nå lenger. Føler at jeg er fornøyd med xsx,en fikk den heldighvis på release.
 5. Du må nok desverre ha en fb konto nå for og bruke quest 2. Jeg hadde en ren quest konto men måtte merge den med fb konto,en her for litt siden for og bruke den.
 6. Prøver den selv på x series x nå har den på pc også. Ikke vil live trafikk fungere på xbox,en. I alle fall ikke oppe i nord som bodø, tromsø ol. Er ca 1 til 2 fly på flyplassen, og et par biler som driver og surrer. Er ikke noen fly som lander eller tar av. Skulle nesten tro det var dommedag.
 7. Noen som spiller dette og har prøvd alpha phase 3. Hva synes dere. ? Jeg synes det begynner og ligne noe endelig. Ser bare frem til og få utforske masse flere systemer. Håper det blir planeter med litt mer atmosfære og sandstormer event regn ol. Nå kommer vel vistnok alpha phase 4 ut i dag en gang Men er fortsatt i den lille bobla man hadde i 3.
 8. Jeg har drevet på i to dager nå for og prøve og ta en viss eddis i en vulkan. Jeg digger spillet.
 9. Horizon zero dawn er også og anbefalle om du ikke har spilt det.
 10. Skulle nesten byttet xsx,en min mot en ps5, Men mer jeg leser om ps5 jo mer tror jeg jeg beholder xsx en og heller muligens skaffer meg en ps5 når den blir allemanseie.
 11. Kommer sikkert ikke noen bra ps5 spill før til neste år uansett alt blir jo utsatt Så for mindel er det ikke noe stress med og skaffe seg en ps5. Har xsx og en duganes pc.
×
×
 • Create New...