Jump to content

Walkyrje

Medlemmer
 • Content Count

  389
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

67 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1748 profile views
 1. Noen som har prøvd ut The Room Vr på quest ? verd og kjøpe for eks.
 2. Ja helt enig, helt til jeg kom til henki som dog egentlig ikke er en boss. tror han hater meg, samme med vannet som er nede ved det hytte feltet før.
 3. Jeg er også helt enig. Endelig noe positiv lesing i disse tider
 4. Ja sant nok, Fikk hjelp noen ganger, men det gjekk aldri bra Sekiro spilte jeg på ps4, Helt til jeg fant ut at det fantes en easy mod til pc,en. Så ble kjøpt på steam og brukte mod,en som selvfølgelig ødela hele spill opplevelsen. Så den ble fort tatt bort. Så nå sliter jeg med den bossen på hest er vel egentlig 1 virkelige boss om jeg ikke tar feil.
 5. Jeg ble selv aldri ferdig med Nioh. Men 2,ern står til nedlasting nå. Skal bli artig og se hvor langt jeg kommer på Nioh 2. På 1 kom jeg til en eller annen vannboss husker jeg, sia da har jeg ikke rørt det
 6. Jeg selv elsker dette spillet. Eneste som irriterer meg er bonus vinduet når du fullfører en dungeon. Det har det med og komme frem før alle mobs er drept og er litt i veien der Står litt fast i act 2 nå. Med disse 2 bossene, Husker ikke navn i hodet her og nå.
 7. Fornuftig valg. Pluss at man kan spille andre vr spill med quest enten via link eller Virtual desktop. Angrer ikke på kjøpet av en Quest selv. Går mye i Beatsaber, climp, red matter for tiden. Samt litt bord tennis.
 8. Det holder det der, så lenge du ikke blir sint Savner sakkosekk, Fint og ligge og slappe av i etter en økt i beatsaber 😛
 9. Har det nesten sånn. Har to stk stuer, ene for VR med quest
 10. Fikk testa quake 2. Men en ting er sikkert var ikke mye behagelig i stående modus Ble skikkelig svimmel. Går helt fint for meg og spille racketfury nx, red matter og neste alle andre spill som er kjøpt til quest på oculus store, Men quake 2 ble jeg skikkelig fylle syk av
 11. Ojj dette må testes ut. takker for info.
 12. Første spillet for min del var Jupiter lander på Commodore Vic 20. Begynner og bli noen år sia
 13. Endelig fikk jeg tid til og teste questen ut med virtual desktop. Det var jo en fryd. Fikk prøvd Derail valley, The town of light, Eurotruck sim 2. Fungerer som bare det. Faen er digg og bare sitte i stua og streame vr spilla fra steam til questen uten en jævla kabel. Har sendt ungene og fruen på ferie denne helga så fikk litt tid til testing.
 14. Takker. Ja så den havna i feil tråd. Litt stressa på morgenen for og komme meg på jobb Ja kjører questen i developer mode, samt har sidequest instalert. Brøvde og Laste ned virtual desktop fra sidequest, Men fant den ikke i vr brillene. Skal forske litt videre i helgen. Bare ikke fruen og ungene begynner og mase om alt mulig rart.
×
×
 • Create New...