Jump to content

CaZpeR

Medlemmer
 • Content Count

  6940
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by CaZpeR

 1. Angrer ikke på dette kjøpet. Kjøpte Pistolwhip og nå og det var jo dritartig det også! Har lagt inn en bestilling på den originale Oculus Link-kabelen (likte lengden på den og så har jeg skjermkort med USB-C (RTX2070 Super)) for USD 79 på Amazon (med Amazon som selger). Tror jeg hadde flaks der for rett etter jeg la inn bestillingen så forsvant den fra Amazon som selger og nå ligger den til godt over USD 150 fra andre selgere. Anslått levering allerede i mars (passer bra med HL: Alyx) så er spent på om jeg får den til da.
 2. Da var Oculus Quest i hus her. Har erfaring med PSVR og Oculus Rift CV1 fra før. førsteinntrykket er at jeg merker den økte oppløsningen betydelig. Virkelig et helt annet bilde sammenliknet med CV1. Har skjedd mye mellom CV1 og de nye HMD fra Oculus. Merker ikke at 72Hz er noe veldig stor forskjell fra CV1 sin 90Hz. Men det å spille Beat Saber trådløst er bare en fullstendig annen verden. Det er ikke sammenliknbart engang. Virkelig en god opplevelse!
 3. Og så? Antall som fikk forenklet forelegg er vel antall tatt i en fartskontroll? Hva er så irriterende med det?
 4. Det har de gjort en stund. Har forhåndsbestilt Collector's Edition derfra siden Gamestop gikk konkurs. Heldigvis fikk jeg bestilt fra PK da Komplett var eneste som hadde den igjen for salg (i tillegg til PK). Og Komplett bestiller man bare ikke samlerutgaver fra sånn som de håndterer de...
 5. Valve Index som er avbildet? (Ikke jelly i det hele tatt... neida)
 6. Bestilte meg Oculus Quest (demo) selv. Har også bestilt meg en Oculus link-kabel (leser så mye fram og tilbake om tredjepartskabler så kjøpte heller originalen). Spent på om det er noe særlig. Har CV1 fra før, men syns det er litt prakkig å måtte sette opp kameraene hver gang da jeg ikke har plass til å ha de stående fastmontert. I tillegg har jeg ikke store plassen der PC'en står. Det spillet jeg spiller aller mest er Beat Saber og jeg kunne virkelig tenkt meg å prøvd det trådløst på stuegulvet uten å være redd for å slå borti ting.
 7. Det irriterer meg hvor mye tek har forfalt... I dag kom denne artikkelen: https://www.tek.no/nyheter/guide/i/awqrOA/selvbygget-spill-pc-for-10-000-kroner?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1q6roBgdKSlgyPXSMcE6ZRMiFqZZqRa-4kQG7lL5eY9y7jv3eoFinKgDI#Echobox=1580982271 Og jeg vet ikke hvor jeg skal begynne... Ikke får jeg kommentert heller fordi de har skiftet ut diskusjon med en annen bedriten plattform (og så ser jeg en kom meg i forkjøpet og jeg gidder ikke å være et gnagsår i kommentarfeltet).
 8. Ser nå at det er fra Outlast 2. Trodde det var det nevnte skrekkspillet som var på vei for PS5. My bad...
 9. Grafikken i den screenshoten når jo ikke P.T. til knærne engang...
 10. Nja.... Bravely Default 2 kommer i 2020. Det er ganske bra for ganske mange. Har ikke turt å legge sammen antall timer jeg har i Bravely Default og Bravely Second 😛
 11. Ikke det problemet her. Hadde som nevnt tidligere denne durelyden i min Xbox One S. Den ble sendt inn og nå er den helt fin. Så det løser seg nok for deg og 😉
 12. Har en Xbox One X på hovedstua og en Xbox One S stående på gjesterommet. Er stor forskjell på fps mellom de to konsollene i spill som f.eks. Gears5. Det som slår meg mest med Xbox One X er hvor stillegående den er selv under grafikktunge spill. Til sammenlikning har jeg en PS4 Pro stående i hyllen rett ved siden av på TV-skjenken og den høres ut som et jetfly som skal ta av (satt litt på spissen selvsagt) når den spiller grafikktunge spill.
 13. Siden skjermkortet i PC'en tok kvelden så har jeg spilt litt på Nintendo Switch. Går mest i Pokemon Shield og Fire Emblem: Three Houses.
 14. Eller så har Microsoft "lekket" dette selv for å skape blest rundt eget produkt....
 15. Ah. Da vil du nok slite. PS3 støtter ikke så mange sektorer. Er vel noen som har fått til å formatere en 2TB disk ved å redusere sektormengden med 7% og endt opp på rundt 1.86TB, men ser flere får feil bare med det og "safer" det ved å formatere disken til 1.75TB evt. bare gå for 1TB-disk. Men oppskriften er som følger: Kilde: https://www.psx-place.com/threads/ps3-1-75-tb-internal-hdd-upgrade-formatting-utility.11989/#post-100471 Ultimate Boot CD kan lastes ned her: https://www.ultimatebootcd.com/
 16. Hvor i prosessen kommer denne feilmeldingen? Du har en ekstern lagringsenhet med PS4-programvaren og starter konsollen i sikkerhetsmodus for å installere den slik man skal? (Trinn 4 i denne guiden: https://support.playstation.com/s/article/Upgrade-PS4-HDD?language=en_US )
 17. Og akkurat det jeg sa. At det klipper til motorer som kobles fra eller payload som skal lastes av. jeg ser bare ikke at det skal bety noe i den store sammenhengen. Hvis dere mener det er fake/animert etc. Så får de jo til å lage en lang feed som ikke kuttes. Hvis/om/når det slippes en ukuttet video så vil det være den nye pipa. Mållinja vil flyttes (igjen....) Si gjerne ifra når dere blir enige om et kart og hvor høyt kuppelen er. Inntil da stoler jeg på egne observasjoner og det jeg ser tyder alt på at jorden er rund.
 18. Men siden den er der (ifølge deg) så har vel noen kontrollert dette?
 19. Den ligger i posten min. Bare å scrolle opp. Men igjen. Hvor høyt er kuppelen? Hadde den vært der så antar jeg at det kan kontrolleres og måles? Slik som en globejord kan.
 20. Mens videoen hoppet du bukk over. Interessant 🙂 Jeg spør igjen. Hvor høyt oppe er kuppelen?
 21. Dette er jo ikke sant. Det kutter til et annet kamera for å vise separasjonen av booster-rakettene eller når payload skal åpnes og slippes ut (enten det være bil eller satelitter). Men hvor høyt oppe er kuppellen? (kan jo legge ved denne. Viser jo ganske tydelig kurven (ikke at jeg tror denne vil overbevise deg på noe vis)
 22. Så hvor høyt er det da? Du svarer jo ikke....
 23. Reklamasjon? Er vel 5 år på dette som andre konsoller. Sendte en Xbox One S inn (riktignok på garanti) pga viftestøy. Det ble vifte skiftet og den er stillegående nå. I mitt tilfelle gjorde jeg opptak av støyen. Ingen motstand fra kundeservice hos Microsoft da jeg sendte inn forespørselen.
 24. Bare fremhevet feilene i påstandene dine... Dette beviser ingen verdens ting.
 25. Og en Huawei-telefon er jo kjent for å være et kalibrert og korrekt verktøy til å måle noe som helst 😛 Kanskje det er kineserne som har startet FE-konspirasjonen?
×
×
 • Create New...