Jump to content

CaZpeR

Medlemmer
 • Content Count

  7149
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1685 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

18731 profile views
 1. Tips til dere som tenker ekstra kontroller til konsollen. Ser ut som at Microsoft kommer til å selge Xbox Series kontroller med wireless adapter til kr. 580,- på Microsoft Store etterhvert. Ganske grei deal mtp. det er gratis frakt i tillegg: https://www.xbox.com/nb-no/accessories/controllers/xbox-wireless-controller-adapter-win10
 2. Australia var og utsolgt på 14 minutter i dag.
 3. Kan ta nylige erfaringer som eksempel her. Eksemplarisk ordnet og fikk reparert min Xbox One X på en uke med hjemlevering på døren. Hadde feil på en kontroller og fikk det fikset på en drøy uke. Så kan trygt kjøpe fra CDON mener jeg 🙂 Men blir vel like anektdotisk som påstanden til Retroman 😉 Selv har jeg aldri opplevd noe annet enn god hjelp fra chatten(når den er oppe)/mail til CDON. Har også flere venner som har positive erfaringer.
 4. Ser det er litt forskjellig fra den siden: https://no.trustpilot.com/review/livekort.no Merker også at eier er hjemmehørende i Nederland.
 5. DustinHome er vel eneste som tar imot nå. Resten har stanset.
 6. Man binder ikke seg til game pass. Kommer i form av en kode som gir 2 år med game pass ultimate. Du kan selge koden videre om du ønsker det. du tar opp et lite lån og kjøper på avbetaling. Så du binder deg til et lån til resursbank. Microsoft har ingenting med dette å gjøre utover det. Resursbank betaler bare Elkjøp når du gjør handelen. I motsetning til mobilabonnement etc. hvor du er bundet til en operatør (som i dette tilfellet ville vært Microsoft om løsningen hadde vært nogenlunde sammenliknbar). Og slike kjøp bruker å være dyrere i form av renter og avgifter. Så "tilbudet" og fordelen det gir er et gratis lån.
 7. Er vel ingen som har påstått man sparer noe. Er bare et gratis lån i form av 24 måneder delbetaling uten renter og avgifter. men man får med 24 måneder med game pass ultimate som blir innløst dag 1. så hvis prisen øker på tjenesten så er den eventuelle besparelsen der.
 8. Koster akkurat samme. Abonnerer på game pass ultimate fra før så denne løsningen passet meg godt. Har også bestilt ps5. Så unngår å bla opp for begge samtidig.
 9. Nå er resurs bank en seriøs filial. Og loven krever 14 dagers betalingsfrist så det er svært forutsigbart. har handlet med dem tidligere og lagt avtalen til avtalegiro uten problemer. Ser for meg det samme her. snakk om å svartmale et selskap grunnløst. ble forøvrig informert om at Xbox all Access hadde 30 dager angrefrist fra resursbank gitt at varen ikke var betydelig brukt.
 10. Men som nevnt tidligere. Ene langsiden har gummiføtter for at den kan ligge horisontalt. 15,1 cm høy blir den liggende for de som vil måle TV-benken sin (jeg måtte dobbeltsjekke min, men hadde god klaring).
 11. Mange som vil benytte seg av gratis lån når det er tilgjengelig 🙂
 12. Ikke uvanlig å se på inntektshistorikk i form av tidligere årsinntekter. Ser på disse bekreftelsene man får i digiposten så får jeg opp registrert inntekt i 3-5 år avhengig av kredittselskap som gjør sjekken. Ser også på eksisterende gjeld og evt. pant (bil, bolig etc.)
 13. Da ble det bestilling her også. Ble Xbox Series X med Game Pass Ultimate da jeg abonnerer på dette fra før. Ser og for meg prisøkning nå som både EA Play og mest sannsynlig Bethesda-spill blir bakt inn. Var ingen kø. Har forøvrig en veldig lokal Elkjøp så noe annet ville egentlig overrasket meg.
 14. Ja. Den har gummifoter på ene siden. Kilde: https://www.purexbox.com/news/2020/03/the_xbox_series_x_has_four_tiny_rubber_feet_for_horizontal_orientation
 15. Du vet at komplett og tilbyr Posten som leveringspartner? Bare å velge før du bekrefter ordren.
×
×
 • Create New...