Jump to content

CaZpeR

Medlemmer
 • Content Count

  6932
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1533 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

18235 profile views
 1. Ikke det problemet her. Hadde som nevnt tidligere denne durelyden i min Xbox One S. Den ble sendt inn og nå er den helt fin. Så det løser seg nok for deg og 😉
 2. Har en Xbox One X på hovedstua og en Xbox One S stående på gjesterommet. Er stor forskjell på fps mellom de to konsollene i spill som f.eks. Gears5. Det som slår meg mest med Xbox One X er hvor stillegående den er selv under grafikktunge spill. Til sammenlikning har jeg en PS4 Pro stående i hyllen rett ved siden av på TV-skjenken og den høres ut som et jetfly som skal ta av (satt litt på spissen selvsagt) når den spiller grafikktunge spill.
 3. Siden skjermkortet i PC'en tok kvelden så har jeg spilt litt på Nintendo Switch. Går mest i Pokemon Shield og Fire Emblem: Three Houses.
 4. Eller så har Microsoft "lekket" dette selv for å skape blest rundt eget produkt....
 5. Ah. Da vil du nok slite. PS3 støtter ikke så mange sektorer. Er vel noen som har fått til å formatere en 2TB disk ved å redusere sektormengden med 7% og endt opp på rundt 1.86TB, men ser flere får feil bare med det og "safer" det ved å formatere disken til 1.75TB evt. bare gå for 1TB-disk. Men oppskriften er som følger: Kilde: https://www.psx-place.com/threads/ps3-1-75-tb-internal-hdd-upgrade-formatting-utility.11989/#post-100471 Ultimate Boot CD kan lastes ned her: https://www.ultimatebootcd.com/
 6. Hvor i prosessen kommer denne feilmeldingen? Du har en ekstern lagringsenhet med PS4-programvaren og starter konsollen i sikkerhetsmodus for å installere den slik man skal? (Trinn 4 i denne guiden: https://support.playstation.com/s/article/Upgrade-PS4-HDD?language=en_US )
 7. Og akkurat det jeg sa. At det klipper til motorer som kobles fra eller payload som skal lastes av. jeg ser bare ikke at det skal bety noe i den store sammenhengen. Hvis dere mener det er fake/animert etc. Så får de jo til å lage en lang feed som ikke kuttes. Hvis/om/når det slippes en ukuttet video så vil det være den nye pipa. Mållinja vil flyttes (igjen....) Si gjerne ifra når dere blir enige om et kart og hvor høyt kuppelen er. Inntil da stoler jeg på egne observasjoner og det jeg ser tyder alt på at jorden er rund.
 8. Men siden den er der (ifølge deg) så har vel noen kontrollert dette?
 9. Den ligger i posten min. Bare å scrolle opp. Men igjen. Hvor høyt er kuppelen? Hadde den vært der så antar jeg at det kan kontrolleres og måles? Slik som en globejord kan.
 10. Mens videoen hoppet du bukk over. Interessant 🙂 Jeg spør igjen. Hvor høyt oppe er kuppelen?
 11. Dette er jo ikke sant. Det kutter til et annet kamera for å vise separasjonen av booster-rakettene eller når payload skal åpnes og slippes ut (enten det være bil eller satelitter). Men hvor høyt oppe er kuppellen? (kan jo legge ved denne. Viser jo ganske tydelig kurven (ikke at jeg tror denne vil overbevise deg på noe vis)
 12. Så hvor høyt er det da? Du svarer jo ikke....
 13. Reklamasjon? Er vel 5 år på dette som andre konsoller. Sendte en Xbox One S inn (riktignok på garanti) pga viftestøy. Det ble vifte skiftet og den er stillegående nå. I mitt tilfelle gjorde jeg opptak av støyen. Ingen motstand fra kundeservice hos Microsoft da jeg sendte inn forespørselen.
 14. Bare fremhevet feilene i påstandene dine... Dette beviser ingen verdens ting.
 15. Og en Huawei-telefon er jo kjent for å være et kalibrert og korrekt verktøy til å måle noe som helst 😛 Kanskje det er kineserne som har startet FE-konspirasjonen?
×
×
 • Create New...