Jump to content

CaZpeR

Medlemmer
 • Content Count

  6997
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1566 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

18318 profile views
 1. Kan jo love bra med Valve på laget der. Knuckles V2 kanskje?
 2. Har det liggende. Men begynte på Fire Emblem: Three Houses og nå er jeg stuck.... (og med stuck så mener jeg det er vanskelig å legge det fra seg :-p)
 3. Endte opp med å bestille meg nytt hovedkort, CPU og RAM. Maskina mi sliter veldig i Alyx når flere ting skjer på en gang. Og spesielt når eksplosjoner skjer i spillet. Alt går i svart og det siste jeg ser er et 2D bilde av det som skjer samt at det kommer prikker som symboliserer at maskina laster. Kjører spillet fra NVMe på et RTX2070 Super så klarer ikke å se noen annen flaskehals enn gammel CPU (i7-6700 non-K) og sluggish minne (2133MHz).
 4. Det skal jeg ikke svare for bastant på, men man skal ha anledning til å prøve varen så vidt meg kjent. Lovens ordlyd er: "tilnærmet samme stand". Så den er nok ikke absolutt på at den må være helt ny, men ha det i bakhodet når man åpner varen (slik at man ikke river opp esken ved åpning). Men usikker på om de kan gjøre innskrenkinger på denne loven i disse dager, men det er ikke opp til Komplett (eller andre nettbutikker) å bestemme.
 5. De kan vel ikke fraskrive seg den lovfestede 14 dagers angrerett?
 6. Lest mye om trackingproblemer. Spesielt når man holder opp kontrollerne foran headsettet (som man gjør når man holder opp våpen). Mulig det er løst i siste firmware-oppdatering.
 7. Med all tracking-problematikken og at man må ha en ekstra lampe for at den skal fungere tilstrekkelig i de fleste omgivelser gjør at jeg hadde styrt unna. Men man har vel forskjellig opplevelse. Noen får det til å fungere mens andre sliter mye med å få det til å virke skikkelig.
 8. Hadde ikke valgt Cosmos. Hadde heller forsøkt å finne et Rift S eller Quest på finn. Hvis man har økonomi til det så kanskje et Index, men for min del hadde jeg valgt noe billigere.
 9. Det er fordi Index har høyere oppløsning enn Rift S. Rift S: 1440 × 1280 piksler per øye (2560×1440 kombinert) Valve Index: 1440 x 1600 piksler per øye (2880x1600 kombinert) Det ser ikke ut som mange flere piksler på papiret, men når skjermen er bare noen millimeter fra øynene dine så har det mer å si. Det som forundrer meg mer er hvordan de blir mer kvalm med Index da den har 120Hz refresh rate (eller 144Hz hvis man kjører ekstremmodusen på settet (eksperimentell)) kontra Rift S sin som er på 80Hz. I mitt hode ut fra spesifikasjonene på papiret så skulle ikke bare Index by på et bedre bilde med flere piksler, men også en "smoothere" opplevelse med høyere refresh rate.
 10. Ser og reviewen deres og det er en Rift S de bruker.... Ikke en Index. Og som jeg ser av in-game videoene er at de går fritt. Noe som er veldig kvalmende. Hvis det er denne vi snakker om: Never mind. Så slutten nå. Rart det er sånn. Index skulle vel vært den beste av de mtp. refreshraten.
 11. Kommer vel an på hvordan man spilte? Jeg sliter selv med full freedom/locomotion i VR og kjenner kvalmen komme krypende ved å spille slik. Kanskje spesielt i HLA hvor man bruker hånda til å styre retningen. Prøvde de forskjellige modusene og landet på at teleport er eneste jeg klarer å spille lenge med. Selv om jeg er enig i at opplevelsen kanskje er mer "immersive" med å bevege seg fritt, men jeg blir bare kvalm av det og da ødelegger det mer opplevelsen. (Igjen, min subjektive mening og opplevelse. Spiller forøvrig med Oculus Quest+Link) EDIT: Søkte opp anmeldelsen hans nå. Ser at han spiller med freedom/locomotion aktivert. Samme som jeg blir kvalm i.
 12. Da har jeg fått spilt noen timer med Half-Life: Alyx. Du verden for et spill! Det går ikke an å beskrive denne opplevelsen i ord... (Spilte med Oculus Quest+Link og fungerer veldig bra!)
 13. Oculus.com har Oculus Quest 128GB på lager igjen. Men med svak krone blir den kostbar mtp. euroen.
×
×
 • Create New...