Jump to content

CaZpeR

Medlemmer
 • Content Count

  7039
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1621 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

18487 profile views
 1. Når du handler en tilsynelatende ny vare hos Eplehuset sin nettbutikk som ender opp med å være brukt og allerede registrert på en annen bruker (programvarelisenser tilknyttet varen) og du ender opp med en brick fordi du ikke får registrert den.... (Ja, jeg er klar over at man har 14 dager returrett etc. etc. men fortsatt irriterende når man skal ha varen og du bor nesten en time unna postkontoret. Så nesten 2 timer kjøring tur-retur for så å måtte bare pakke det hele sammen og kjøre samme ruten på nytt for å returnere makkverket....)
 2. At VG har kjøpt diskusjon.no... hvis de endrer like mye som de gjorde da de kjøpte hardware.no så ender jeg vel opp med å slette kontoen her også 😕
 3. Til info. Komplett har lagt ut et par the last of us part 2 collectors edition igjen. Sånn hvis man ikke har fått tak i enda.
 4. Er ganske sikker på at du ikke klarer Russland uten å pisse og uten å fylle en skvett diesel dersom du har 8 tonn på slep. (Med mindre man starter helt nord i landet). men skjønner at behovet er forskjellig for folk.
 5. Poenget her var at vedkommende skulle til høyre inn på en privat gård. Så var ingen andre enn meg som skulle blitt varslet. Så når man bremser nesten ned til stans for så å sette på blinklys så blir det meningsløst og bare til irritasjon for meg. Riktig rekkefølgen er blinklys først og deretter bremsing.
 6. Folk som kjører slik når jeg ligger bak dem: Rett strekning, bremser nesten ned til stans og deretter setter på blinklys for så å kjøre av... Hva var da vitsen med blinklyset?
 7. Enig i det med demonstrasjonen.... Er helt hodeløst å gå så mange samlet når vi har hatt de tiltakene vi har hatt i så lang tid... Blir matt av å se det skje. Hele gjengen burde vært pålagt karantene...
 8. Du slår meg som en som svarer: "all lives matter". Verdt å sette seg litt inn i hva det hele handler om. Her er en liten fin en som gir en bitteliten oppsummering.
 9. Godt vi har ytringsfrihet og kan si at det er "huff" 🙂
 10. Hvite menn i Norge med slike holdninger... Huff...
 11. Der er vel meningene delte. Jeg likte det godt da jeg spilte gjennom det (men nå har jeg likt alle cod spill godt (Og battlefield for å nevne det) så mulig jeg er litt biased).
 12. Absolutt null og niks. Mest sannsynlig 2 forskjellige SKU på samme produkt.
 13. Ting som irriterer ja.... håpløse og uvitende kommentarer som dette...
 14. Så da fortjente han en dødsdom på stedet? Og hvis du tror toget kun er for han så har du misforstått hele demonstrasjonen og hva det handler om....
 15. Gjør de egentlig det? Syns fortsatt at grafikken i Killzone: Shadow Fall ser utrolig bra ut mtp. det var et lanseringsspill. Kunne lett ha blitt gitt ut i dag med det nivået av grafikk som det holdt. (AI osv. var jo ikke allverden å skryte av der, men tenker da grafikken isolert sett)
×
×
 • Create New...