Jump to content

CaZpeR

Medlemmer
 • Content Count

  7600
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2027 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

20431 profile views
 1. Bruker selv EK sin. Fungerer fint den. Bygger lite ut til sidene og passer perfekt i konsollen. Men merk at den kun passer M2-SSD som har brikkene på én side. Dvs. har den brikker på begge sider så går den ikke. (Brukte den i kombinasjon med WD SN850 1TB da denne har brikkene på én side)
 2. Samme opplegg som de hadde da jeg leide sparkesykkel i Los Angeles. Er så enkelt.... Og der stod de fleste sparkesykler ute av veien og ikke i veien for fotgjengere osv.
 3. Er vel der beskyttelsesdekselet som sitter der kroken skal sitte (er sikkert montert på bilen siden hengerfestet ligger der). Er iallefall der jeg bruker å legge det dekselet når jeg har på hengerfestet på bilen.
 4. Kikket på sistnevnte. Ser at et godt CF kort på 128GB kommer på rundt 850-1500,- noe jeg kan leve med. Ser kameraet har fått en programvareoppdatering som støtter CF UDMA 7 og derfor støtter minnekort opp inntil 128GB.
 5. Er litt der jeg er og. Jeg har et kamera som er lynraskt som jeg bruker til ting som beveger seg raskere (dyr, barn, biler etc). Så behovet der er dekket. har aldri vært borti mellomformatet og har lest om bratt læringskurve, men det er jeg både komfortabel og forberedt på. er det noe jeg bør undersøke ved kjøp av brukt hasselblad? Er det noen spesielle deler jeg bør se på nøyere enn andre?
 6. Da bør du se om igjen. Diffuseren har blitt mye bredere og med flere linjer. Har hentet litt inspirasjon fra roadster 2. gleder meg til å se bakenden på en Plaid. For det er vel det eneste jeg rekker å se før den forsvinner 😂
 7. Jeg har alltid hatt en slags fascinasjon for hasselblad. Det har på mange måter alltid vært utenfor rekkevidde når det kommer til pris samtidig som jeg til tider er forelsket i måten det evner å fange enkelte scenarioer. Spol tiden litt fremover og jeg er nå voksen, har fast inntekt og brukt hasselblad ligger relativt greit priset nå. Akkurat nå så har jeg øynet meg et svært lite brukt (under 10.000 eksponeringer) H4D-31 med 50mm (f3.5) vidvinkel og et 80mm (f2.8) objektiver. Så er det der store spørsmålet. Har det noen plass i 2021? Er det heller verdt å bruke pengene på et nyere kamera? Ting har jo skjedd enormt mye på sensorområdet og utvikling av kamera generelt. Og et H4D er jo både stort og tregt. Men det gir jo fortsatt fantastisk gode bilder. (Har andre kamera ellers til annet bruk. Dette blir mer som et "nostalgisk" ekstrakamera som jeg tenker å bruke i enkelte områder som portrettfotografering etc.)
 8. Her er en bedre og litt mer teknisk gjennomgang av old vs. new PS5 (konklusjon... Den nye utgaven er litt bedre): https://www.igorslab.de/en/sony-playstation-5-why-the-new-ps5-is-even-better-than-the-old-and-a-superficial-view-is-wrong/
 9. Har Platinum i begge to. GoT var ikke i nærheten av så mye jobb som det var å få platinum i Death Stranding.
 10. Kan dessverre ikke velge og vrake i butikker med PS5 for tida. Ser og at brikke-prisene er på vei opp og nå så kan vel ikke forvente så mye rimeligere konsoller heller 😞
 11. 5000? Altså under veiledende pris? Ok.... Obs er nok din beste sjanse for å få tak i en PS5 på en stund.
 12. Hvis du hadde lest to innlegg over - Obs har fortsatt på lager: https://www.obs.no/elektronikk-og-underholdning/underholdning/konsoll/2085071
 13. Jepp. Rart de ikke får inn Ragalla-utgaven. (Har dog sikret meg den på CDON).
 14. Horizon 2 Forbidden West - Regalla Edition - Kr. 2.999,- fra CDON.com
×
×
 • Create New...