Jump to content

barezell

Medlemmer
 • Content Count

  5112
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

barezell last won the day on November 11 2017

barezell had the most liked content!

Community Reputation

1207 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8006 profile views
 1. Martinelli var ikke så ille. Synes og chambers prøvde til tross for at han hadde brølere.
 2. Haha trynet til freddy når chambers holder på 😂
 3. kola på det 2. målet. står jo bare helt random plassert. hvor er andre stoppern? ingen som gjør et forsøk på å se sterling engang. Helt sykt.
 4. Usikker, så et innlegg på insta hvor han har lagt ut støtte til et eller annet, men sto på tyrkisk og tysk. Orket ikke surre med å finne ut hva det var.
 5. Helt motsatt her. knapt brukt xboxen etter Play anywhere og gamepass ultimate kom. Godt mulig jeg blir gira og kjøper en Series X, men den kommer nok til å støve
 6. Sakalacasaka! Et til nå! Kom igjen! Edit. Haha vitoria har snudd det så vi leder gruppa.
 7. På tide å sette inn auba og martinelli. Edit. Herregud. Hva skjer i forsvar..new lows.
 8. var det samme Celtic fan som mente skaden han hadde i sommer var kronisk også? 😛 edit: Vi er jo all about skadeskutte spillere! typisk at vi driver kjøper 21 åringer som var super talenter men har slitt med skader 2-3 år.
 9. Ganske stor forskjell på å ta alt en journalist sier som fakta og å kalle han løgner? Eller er det ingen mellomting? Situasjoner forandrer seg fort også, tweeten starter tross alt med "fluid/changeable" Traff Ornstein på alt i sommer?
 10. Er jo opplagt at han har kontakter i klubben, men det betyr jo ikke at han vet alt. Ville vært rart om Ancelotti ikke var en kandidat tbh, men vi får se hva de velger.
 11. leverte for bra i CL? 😛 Jeg har egentlig ikke veldig sansen for han, vært negativ til han tidligere. Men ut i fra hva som er tilgjengelig/realistisk så er han nok en av de bedre kandidatene nå.
 12. Har jo vært plenty med gode hack & slash/ Third person action games tidligere, hvorfor skal de nå kalles Dark Souls med mer action? Denne sjangeren levde lenge før dark souls og kommer til å forsette lenge etter.
×
×
 • Create New...