Jump to content

barezell

Medlemmer
 • Content Count

  5843
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

barezell last won the day on November 11 2017

barezell had the most liked content!

Community Reputation

1468 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8547 profile views
 1. Trur jeg blir å teste dette. ang itavisen sin ameldelse så er det vel på tide at folk skjønner at ikke alle kan like det samme
 2. Blir spennende å se. De få reviews som har kommet sier man blir vandt til kurven ganske fort.
 3. G7 odyssey er på vei. Håper ha den i morgen. Veldig spent på 1000r curve. frykter det kan bli i overkant, men håper det blir bra ettersom skjermen er stor(32") Spent på å teste Rocket League med 240hz 😇
 4. Enig. Synes også det virker veldig gimmick at man kan spille som HVEM SOM HELST. Når det sikkert i kjent ubisoft stil blir en håndfull generiske rekrutteringsoppdrag og da X anntall klasser på folk. Kommer nok til å være overraskende hvor mange drone experts som tusler rundt i gatene
 5. Ja sier seg selv av null europa gjør det vanskeligere med signeringer og økonomien. Så hvis/når det blir virkelighet så er jo naturlige veien å gå slik du beskriver.
 6. Har vel skjedd flere ganger at lag som går glipp av Europa hevder seg sesongen etterpå. Når alle andre topp 6 spiller 2 kamper uka og vi 1 så har man jo potensielt en fordel.
 7. Er det ikke akkurat det som det står man ikke kan lenger pga no utholdenhet system? Synes det ser ut som det er for lite nytt. Små endringer i systemer er imo ikke nok. Skulle ønske de kunne fokusere på en god story, bedre stemmeskuespill etc. fremfor alt for mange gameplay elementer som ender opp med å bli halvveis uansett.
 8. Har ikke spilt farcry på lenge, men dette skal følges med på og vurderes. Har sansen for Esposito, men om spillet ikke tar noen steg fra den vanlige melkekua så trur jeg ikke han redder det dessverre.
 9. Skulle absolutt vært i EL, men med smal stall så kan det hende vi har godt av et år utenfor. Kan jo i langt større grad stille med samme 11er uke inn og ut.
 10. Synes absolutt man ser en positiv forandring med Arteta selv om ikke resultatene nødvendigvis viser det. Spent på om det blir no shopping i sommer. Mulig det blir veldig begrenset hva arteta får av egne spillere. Og uten europa spill stikker vel nesten garantert auba.
 11. Kan jo kanskje være bra for Ubi å renske litt av flere grunner. Liten typo i teksten: "Hascoët skal ha vært i en så ledende posisjon at han kunne vele hva som skulle produseres innad i selskapet, ifølge GameSpot. "
×
×
 • Create New...