Jump to content

barezell

Medlemmer
 • Content Count

  6285
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

barezell last won the day on November 11 2017

barezell had the most liked content!

Community Reputation

1613 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8858 profile views
 1. Hehe, du er deg selv lik. Håper du får en fin dag og så kan vi la denne tråden gli on topic igjen
 2. Igjen det var ikke stating a fact på noen måte. At spill selger bedre på konsoll er ganske normalt. Han skrev originalt at han nå måtte spille på pc fremfor konsoll. Noe jeg som sagt skrev at man skulle tru folk foretrakk uansett. Altså når personer har begge muligheter. Uansett det var langt flere enn jeg trudde på konsoll så takk for fun fact 😊
 3. Kjapp i beina han eddie😂 Deilig surremål i dag men seier er seier😊
 4. Var på ingen måte meningen å være hverken ekkel eller aggressiv. Om du også tolket det slik beklager jeg det GnilreG! Mente bare at hverken min eller din preferanse er noe godt argument for hva som representer et flertall. 😊 Til Keen så skjønner jeg du fortsatt har blod på tann etter du ikke var enig med meg i en annen tråd og det er greit det. Min kommentar originalt var "en skulle tro" enkelt og greit bassert på at seriene startet på pc, jeg har inntrykk at de fleste foretrekker førstepersonsspill med mus og tastatur om de kan velge og pc har utrolig bra mod support på disse titlene. (Er klar over at man kan spille i 3. Person og det har vel til og med kommet noe mods til konsoll?)
 5. Ikke VAR i liga cup? Edit, Saka er så vanvittig imponerende. Kommer seg nesten alltid til ålreite innlegg. Skaper så mye. Edit2: kolasinac er så ekstremt weak link.
 6. Langt i fra de fleste faktisk? Og hva du foretrekker konkluderer vel på ingen måte at det gjelder flertallet?
 7. Håper det greiene med å lage custom kontroller kommer til norge. Er jo på tide. Ellers var den blå ganske kul 😊
 8. jojo diskutere, men dette er jo 12. tråden på 1-2 måned hvor de samme folkene sitter og krangler om det samme og ingen er i nærheten av å endre mening til nå. 😛 Det er jo da man begynner å lure. hehe Strengt tatt har vi dokumentasjon som sier at de ikke tjener store penger? om det var artikkelen som ble linket til tidligere. Du eller noen? har tolket det til at det er tap. Kan like gjerne bety null eller en ubetydelig inntjening. Det er veldig naturlig at game pass vil bli dyrere. Prisen gikk kraftig opp på pc fordi det gikk ut av beta. Det har helt siden det ble lansert vært åpenhet om at prisen på pc skulle øke når det ble "released" Om vi ser til netflix, spotify og alle andre streaming tjenester så kan vi annta at prisøkningen ikke blir gigantisk når/om den kommer. Når man har mange millioner subs så blir jo en liten prisøkning på 10-20 kr helt latterlig mange penger i det store bildet. siste punktet om Netflix og kvaliteten på det som blir produsert er absolutt interssant diskusjon, men jeg trur ikke jeg ser nok av netflix sine egen produserte til å ha så sterk mening om saken.
 9. gode 450ish ordre bak da men umulig å si hvor mange av de som er eagle kort selvsagt. jaja bare å smøre seg med tålmodighet. Takk for svar.
 10. kanskje ikke dagen lang, men gjerne 4-5 ganger i løpet av en dag
 11. jaja, vil absolutt tro subs inntektene er samla inntekt post. Så har man utgiftene, men der vet vi ikke om studio utenifra får penger av ms pr sub, pr nedlastning eller fee up front. Evt en kombinasjon av alt. Blir derfor imo litt bortkastet å spekulere så veldig i. Ganske umulig for noen å "vinne" diskusjonen.
 12. Generelt spørsmål, orker ikke sitrere noen for da blir det vel baluba. Hvorfor er det så viktig å diskutere om MS tjener penger på game pass? Hvordan gjør det tilværelsen til en playstation gud eller en xbox konge bedre eller verre? 😛 MS er så fettestort. De kan kjøre game pass med minus i 20 år om de er av den oppfatning at Microsoft som selskap tjener på det i det lange løp.
 13. Godt mulig, men vi vet vel fint lite om hvordan MS regner dette? Det enkle er ofte det beste tenker jeg da.
×
×
 • Create New...