Jump to content

barezell

Medlemmer
 • Content Count

  5464
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

barezell last won the day on November 11 2017

barezell had the most liked content!

Community Reputation

1285 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8259 profile views
 1. UE65RU6025 bør vel være nærmest? Alternativt prøve snike til seg en billig 7 serie.
 2. Synes det meste jeg fant var jævlig dyrt mtp at dette kommer til å bli brukt noen uker/måned men fant et sett på XXL som var latterlig billig. 499,- 2 manuler, 4 stk 2.25kg og 4 stk 1.25kg. med andre ord 16kg på 1 eller 9kg på hver. Kvaliteten virket ikke topp og synes grepene var litt i tynneste laget, men det funker jo. De veier det de skal veie og jeg kan løfte de opp og ned 😛 Langt bedre enn å bruke 3k eller hva de fra casall kostet for 1 stk 22kg. Kjøpte også romerske ringer, ei solid rulle og et sånn jalla kit til 199,- med Push up stands, mage hjul og 2 handgrips (uten motstand nærmest) Kommer til å bli fett å trene i morgen
 3. Har kjørt 5 økter i garasjen nå. Gjelder virkelig å bruke fantasien og det har vært litt artig å finne øvelser uten no særlig utstyr i det hele tatt. Har bjelker i taket så kan kjøre alle mulige pull ups der. Blir også en ganske fin rekke med monkey bars. Roing funka også greit, bare slang beina over en annen bjelke og dro meg opp. Eneste er at det er jo ikke akkurat døds behagelig for henda å henge der. grepet blir så som så. Kjører push ups på matte. og har stjålet dama sine 4kg manualer til litt div. Fant ut at jeg kunne holde begge i 1 hånd så ble det jo nesten noe man kan bruke. Kjører dips mellom sommerdekka med beina på ei kasse. Løfter sommerdekk(28kg) som en slags skulderpress. funker så som så. Funker ish til biceps også. Tenker stikke en tur på xxl og kjøpe et sett manuler, olympiske ringer og et par push up bars. Muligens en kettlebell eller to. Gleder meg til senter åpner igjen, men dette funker helt greit.
 4. Burde jo ha god tid til å forhandle kontrakter nå
 5. Synes sesong 3 var kul. bedre enn de to første.
 6. Stemmer vel med holdninga til Borisen det
 7. Virker helt fint fra Xiaomi og S10 til Chromecast her. Ellers finnes D-play innebygget i Samsung smart tv. Ellers er vel svaret til Nidar2 mest innsiktsfullt
 8. Jeg går balls deep på voided season og bannen til city står. Er jo eneste sjansen til å se Arsenal i CL neste år!
 9. Enig, synes absolutt de burde gjøre noe med loadout drop. Enten gjøre den vesentlig dyrere eller nerfe hva du kan få ut av den.
 10. warzone er gratis. og moh? medal of honor? når kom sist spill? 8år siden eller noe? 😛
 11. 1v1 når man dør, kjøpe ting, custom classes(perks), health regen. Vil jo si det er veldig mye som skiller dette fra andre BR. Alt er ikke nødvendigvis positivt, men forskjeller er det jo.
 12. https://www.arsenal.com/news/club-statement-covid-19
 13. Usj klatresenter og treningsenter stengt. Hva skal man ta seg til cardio ute?! galskap!
×
×
 • Create New...