Jump to content

barezell

Medlemmer
 • Content Count

  6031
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by barezell

 1. Joda. Leste han var villig til å kutte vesentlig mer enn 12.5% og. Om han fikk mer konkret info. Har Arsenal fryst ut spillere tidligere? Eller hva baserer du det siste på? Var vel minst 2 til som nektet lønnskutt og ingen av de har blitt fryst ut?
 2. tja. vet ikke jeg ass. Ingen tvil om at han gang på gang blir syndebukk. Som det sto der og tidligere så var det flere som ikke tok lønnskuttet og kun øzil sitt navn har lekket ut og han får all pesen. Uansett grunner og om jeg så gjerne skulle likt å se han spille på et stabilt godt nivå så frykter jeg det har blitt for mye greier, for mange situasjoner, for mye vås. Han burde bare ta en payout og få et ekstra år ut av karrieren et annet sted.
 3. Avengers destiny style. Ser dessverre ganske middels ut. Hadde vært gøy å ta feil, men ettersom beta`en antageligvis representerer mye av det ferdige produktet så blir nok ikke dette en høydare. Er vel en åpen beta i slutten av august så kan jo evt teste da.
 4. skjeldent noe poeng å kjøpe de nye konsollene når de slippes, men det er jo veldig lett å bli ivrig har gjort det selv mer enn 3 ganger.
 5. Ikke alle som har den ene eller andre sjappa i umiddelbar nærhet. Ellers så kan jo noen ha hatt en veldig god eller negativ opplevelse hos ene eller andre og ønsker derfor kun bruke en av de.
 6. Agenten hans har vært ute å sagt det bare er vås, men vi får sjå.
 7. Tenker det er helt greit at dette og cyberpunk ikke kommer likt. hehe
 8. Haha, ja man kan så si. Internett henger seg opp i så mye om dagen. Er ikke lett å bli klok på 2% av det en gang.
 9. Joel har jo ganske normal fysikk? Abby er skam bra trent. Ikke lett for jenter å få sånne guns!
 10. 250k som han ryktes ha er veldig uaktuelt. Verdt mellom 100-150k. Om vi får han gratis 😂 Ville heller brukt peng på ceballos.
 11. Diskusjonen startet med spekulering i rykter som Raul hadde lest om at Sony la jernet for å sikre eksklusivt innhold i multiplatform spill denne konsollgenerasjonen. Ingen vet noen ting om hva slags eller hvor mye innhold det er snakk om. Eller om det om det hele tatt stemmer 😂 Men vi klarer fint krangle i 7-8 sider om det hadde vært positivt eller negativt alikevel 😊
 12. Enig. Arkham var gode etterhvert som de kom. Husker jeg digga det siste til tross for tekniske problemer. Spider-Man på PS4 er et veldig godt spill og. Ellers merker jeg mange jeg kjenner begynner bli lei superhelt melking, men jeg er litt svak for det fortsatt jeg altså. Men ønsker jo selvsagt en viss kvalitet 😛
 13. Jeg bare rettet på at du kom med informasjon som var feil. Jeg har ikke skrevet at noe avtale er rart eller hatt noen meninger om hva Sony burde gjort annerledes. Jeg har full forståelse for eksklusivitet og hvorfor de ønsker ha det. Jeg har tidligere tatt Epic i forsvar når nærmest alle klager over at Epic kjøper seg til titler/kunder. Ironien er jo at så fort det er Sony som gjør det samme så er det helt greit. Da er det god kundebehandling. Om vi tar en flashback til boderlands 3 sin eksklusivitet diskusjon og kjører @Croc Man sin argumentasjon i disfavør steam så hadde man bli verbalt missbrukt i ukesvis Igjen som jeg føler jeg har skrevet tydelig i tråden. Så synes jeg eksklusive er spill helt innafor, timed eksklusives er innafor. Men type eksklusivt innhold liker jeg ikke. Uansett hvem som kjøper seg til det. Og da snakker vi selvsagt i større grad enn en skin, preorder item eller andre ting som har vært relativt vanlig. Det er ikke bra for forbrukerne om de forskjellige konsoll gigantene begynner kjøpe til seg div innhold i forskjellige spill. Spill nå er ofte mangelfulle nok på innhold som de er, om man ikke skal miste karakterer, oppdrag, lag, biler, kart eller hva enn som er viktig bare fordi man velger spille på en annen konsoll eller pc.
 14. Vi snakker jo generelt her, at den type eksklusivitet er en uting. Avengers ble dratt opp ettersom det er siste eksempelet. Når det gjelder spider-man så står det jo veldig spesifikt i det du poster at det er film rights. Jeg kan også google "Sony owns the exclusive film rights to Spider-Man, but Marvel Entertainment retains all other rights to the game. The 2018 Spider-Man game was created as the result of some kind of an agreement between Sony-owned Insomniac Games and Marvel." Fant også en artikkel som går langt mer i dybden, gadd ikke lese hele selv. Men det blir jo pekt ut at Spider-man er med i lego marvel spill og mange nyere mobilspill som Sony ikke er innvolvert i. https://apptrigger.com/2020/08/03/spider-man-video-games/
 15. blir sikkert utsolgt. Norge er PS land.
 16. joda, det er sant, Og finnes de som klager på det og uten at jeg er en av de. Men det er litt forskjell på å måtte abonnere en måned med viaplay for å se en serie. Kontra å måtte kjøpe ny HW for å spille et spill/dlc what not. Folk hadde sikkert blitt greit fra seg om man hadde om deler av netflix sitt innhold kun var tilgjengelig hos samsung. Til tross for at man har abonnerer å netflix.
 17. Njei igjen. Selv om det virker som folk diskuterer om hverandre her nå. Kritikken går altså mot multiplatform spill hvor sony kjøper seg til eksklusivt innhold. Ikke at sony betaler for tids eksklusivt eller eksklusivitet. For å dra noen dumme potensielle eksempler; Fifa 24: Serie A er eksklusiv på Xbox. PS owners får ikke tilgang til Serie A eller Serie A spillere i FUT. Street fighter 9: Ruy er bare på Playstation COD 976: BR mode er kun på switch. Diablo 5: Druid finnes bare på Stadia Og ja det har absolutt vært eksempler på ting som dette tidligere, men det gjør det ikke ok av den grunn.
 18. Evt som rema sitt bestevenn opplegg. Selv om det blir mer som de betaler for eksklusiver. Det ble jo ikke veldig godt mottatt i sin tid det heller.
 19. Burde rebootet asscreed og laget et skikkelig snikmorder spill uten animus pisset. Original tanken med asscreed var jo dødsbra. De gjennomførte jo dessverre svakt. Muligens litt tidlig mtp kraft i konsoller. Også rebrandet det som er asscreed nå til "random rpg title" og gitt ut spill med ny story og setting hver gang uten at spillene nødvendigvis hadde no med hverandre og gjøre.
 20. Viktig å skille mellom Eksklusive spill, tids eksklusive og multiplatform spill hvor innhold blir solgt til ene eller andre. I Avengers tilfellet så kommer vel edderkoppen som DLC en stund etter lansering så sånn sett ikke helt krise imo. Spillene koster det samme og vil være like til launch. Men klart begynner det å bli en greie at utviklerne selger deler av spillene sine til enten Sony eller MS så blir det helt idiotisk. Si de lager spillet ferdig og selger si 10% av innholdet til Sony eller MS så er det selvsagt en gedigen uting. Og strengt tatt så er det ikke MS/Sony som er skyld i dette, det er utviklerne som splitter opp produktet sitt for penger. Det starter kanskje med en figur, map pack, eksklusive våpen. Men sammenligner vi med microtransactions så kan man jo få frysninger av hvor langt dette kan løpe av gårde før det blir stopp. Edit: og klart det er fett å klappe seg på Sony badgen akkurat nå og be folk velge riktig konsoll, men om Sony setter en "ny" standard for dette nå så er sjansen stor for at MS tar opp kampen. Til slutt sitter forbrukerne igjen med dårligere deal uansett om man har PS eller xbox.
×
×
 • Create New...