Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Gargantua skrev (4 minutter siden):

Hvilken browser bruker du? Det fins mange suverent gode Adblocker-plugins til alle browsere.

Chrome. Jobbpc'en gir visse begrensinger på både nettsider og hva vi kan laste ned på den, så Chrome og diskusjon.no er omtrent det verste jeg kan utsette denne for. Var derfor det var litt spes å se det grinete trynet til Johnnyboy her i en åpenbar scam-annonse.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
12 minutes ago, Retroman said:

Chrome. Jobbpc'en gir visse begrensinger på både nettsider og hva vi kan laste ned på den, så Chrome og diskusjon.no er omtrent det verste jeg kan utsette denne for. Var derfor det var litt spes å se det grinete trynet til Johnnyboy her i en åpenbar scam-annonse.

Prøv denne: https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-plus-free-ad-bloc/cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb

Bør ikke være forbudt å laste ned denne gjennomtestede og godkjente extention'en på en jobb-PC.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Når du spør en ansatt på en butikk om noe. Den ansatte vet ikke, og roper til en annen ansatt litt bortenfor og spør om de har det jeg sa, sånn at andre kunder i nærheten snur seg, og alle de vet da hva det er jeg har spurt etter.
Ikke alltid det er så ønskelig.. 🙄

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hele den greia med avdelingssykepleier er så irriterende unødvendig.  Min leder kom tilbake fra ferie idag, fortalte resten av vår faggruppe om hvordan jeg har blitt behandlet i sommer. De var sjokkkerte, og de ga meg full støtte. Min leder har også planer om å ta dette videre til øverste overlegen. Min leder mistenker at det hele egentlig handler om en konflikt ledere har mellom seg og mistenker sjalusi fordi jeg har blitt så godt likt på avdelingen, og at det går utover meg at avdelingssykepleiet har en feide med min leder.  Kjempetakknemlig for støtte fra kollegaer, og at jeg har en god leder. Men jeg er så sliten. Har et par uker igjen. Prøver å holde ut. 

  • Hjerte 4
Lenke til kommentar
VifteKopp skrev (På 25.7.2023 den 12.26):

Mest sannsynlig fordi du ikke trener. Trening tar ikke energi, det gir energi, det bare virker ikke slik i starten.

Skriver under på den.

Ironisk er også mye av maten vi spiser, eller det vi spiser for mye av som ikke er så sunt, også med på å tappe oss for energi slik at vi ikke orker og dra for å trene som nettopp gir energi på sikt.

Før pleide jeg alltid å sove en halvtime på ettermiddagen, nå som jeg trener 3 dager i uken sover jeg ikke lenger på dagen og nattesøvnen er mye bedre. Sover rundt og tungt i 8-9 timer.

Humør. selvtillit, tilfredshet, blir bare bedre etter jeg startet å trene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
:utakt skrev (På 25.7.2023 den 21.48):

Misfornøyd med at posten har blitt redusert til å ha levering to dager i uka. Det er litt dritt når man venter på noe. 

Helt enig, det greiene der med levering på forskjellige dager annenhver uke var bare piss.

Ganske irriterende når en pakke som de ser er for stor for postkassen ikke kommer direkte til P.I.B men den blir "forsøkt" utlevert og hvis det skjer i den uken hvor posten kommer på en torsdag må jeg vente til over helgen nærmere tirsdag kanskje. Ganske mange dager å vente på ting som kan være ferskvare eller har kort holdbarhet.

Ser også at mange nettbutikker i f.eks USA bare dropper og sende varer til Norge fordi de må regne ut denne fordømte 25% VAT greia og de gidder ikke å lage et eget system omtrent kun for Norge og kanskje noen kengeru land/øyer som har samme ordning.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Bananer på Rema. Pleier kjøper max 3 om gangen, for med flere liggende om gangen blir de brune.
På Rema pakker de alle de beste i plastposer med minst dobbelt så mange i hver pose.
Og så lar de bare de dårligste (mest modne med flekker på ) ligge løst igjen ved siden av.

Endret av Delvis
leif
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Dubious skrev (11 timer siden):

Politiet opplyser på X, tidligere Twitter...

Det irriterer meg også at politiet, brannvesenet, kommunen, meterologisk institutt og andre offentlige etater bruker møkka twitter, i stedet for å utvikle en norsk kommunikasjonsløsning som følger norske lover, norsk rimelighet, og kun overvåkes av PST, ikke NSA og allskens utenlandske spionbyråer.

Lenke til kommentar

Fantastisk... prøver å ringe poliklinikk på et sykehus. Telefonsvarer med beskjed om at telefontiden er i tidsvinduet a til b. OK. Jeg ringer tilbake innenfor tidsvinduet, og kommer litt lenger. "Tast 1 for ditt, tast 2 for datt". Taster 2. "Telefontiden er i tidsvinduet x til y" ... Og det er selvfølgelig ikke det samme som for klinikken generelt.

Erremulig!

  • Liker 3
Lenke til kommentar
:utakt skrev (43 minutter siden):

Fantastisk... prøver å ringe poliklinikk på et sykehus. Telefonsvarer med beskjed om at telefontiden er i tidsvinduet a til b. OK. Jeg ringer tilbake innenfor tidsvinduet, og kommer litt lenger. "Tast 1 for ditt, tast 2 for datt". Taster 2. "Telefontiden er i tidsvinduet x til y" ... Og det er selvfølgelig ikke det samme som for klinikken generelt.

Erremulig!

Typisk. Har hatt flere lignende opplevelser ifm sykehus/tlf. Det der er av og til så frustrerende, at det er til å få PTSD av, har det mer eller mindre også, hvertfall av noe.

Denne var ganske horribel. Husker ikke hva avd het, det er 11 år siden.
Hadde et sår inni kroppen et sted. Var der og undersøkte, fikk medisiner å bruke. Overlegen var en gammel høyrøstet gaptrast av en politiker (Krf). Sykepleieren sa til meg, at jeg kunne ringe om det var vondt for å spørre.  Det ble så vondt en periode, at jeg kom til å ringe, for å høre om de hadde noe annet ( vil påstå det skal en del til før jeg gjør det altså). 
Ja jeg kunne få en tlf. time 3 dager. tidlig om dagen kom en melding med påminnelse om at jeg hadde tlf. time. Hele dagen gikk, og ingen ringte. Mot sluttet av dagen ringte jeg og spurte når det ble. Nei da fikk jeg vite at det var neste dag, og hun som hadde satt meg opp denne dagen hadde fri, så de kunne ikke svare på hva hun hadde rotet med. Dristet meg til å spørre om de kunne si ca når på dagen de kom til å ringe. "Du har vel mobil så det er vel det samme" fikk jeg til svar. ok, men vet jo det, at hvis de ringer akkurat når du ikke kan ta den, så hjelper det ikke ringe tilbake. Sa ikke det da, men hun sa videre at "det blir hvertfall mellom kl. 10 og 14, for overlegen er der bare i den tidsperioden". Tror han var halvt pensjonert eller noe sånt.
Ok , da vet jeg hvertfall såpass. Fikk påminnelse igjen neste morgen, og passet på å være klar hele den perioden. Tiden gikk, og klokka passerte selvsagt 14, uten at noen ringte. 
Da den passerte 14.30, ringte jeg tilbake igjen. Og da var det selvsagt en helt annen som svarte igjen, og som sier, "han har vel bare ikke fått tid enda vet du". 🙄 ja det er ikke det sier jeg, det var en sa at han var der bare mellom kl. 10 og 14, så da lurte jeg bare på om det blir en annen dag. 
Ja det visste ikke hun noe om, og kunne ikke svare på, fordi da var det hun som hadde sagt det som hadde fri den dagen 🙄 Og så gjentar hun samme "han har nok ikke fått tid enda vet du" . Ja kake.. 🙄
Ja men når noen sa han var der bare mellom kl 10 og 14, det, så måtte jeg jo spørre, vet du sier jeg og legger på.
Litt senere ringer overlegen og sier: "Hører du har drevet og ringt her, hva er det det gjelder for noe!". 🙄

Da har sikkert hun pleieren framstilt det til han som at pasient har drevet å mast på telefonen 🙄
Ville veldig gjerne forklart han hele greia, men det kunne jeg bare ikke bruke tid på, og vet ikke om han ville forstått det heller. Han var både tunghørt og en firkantet type. Så det var bare å bite det i seg og gå rett på saken 🙄

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Lemongrass skrev (13 timer siden):

Hvis noen setter seg ned rett ved slden av deg på en benk på en bussholdeplass og tenner opp en røyk, er det lov å si i fra at det ikke er greit?

Det avhenger vel av om det er lov eller ikke, et raskt søk ga bare mange treff på at det er diskutert.

Dårlig folkeskikk er det uansett, men jeg hadde heller flyttet meg om det faktisk er lovlig enda.

Lenke til kommentar
Simen1 skrev (På 30.7.2023 den 13.18):

Det irriterer meg at originalt merke-rengjøringsmiddel til møbler og tepper koster i størrelseorden det samme som Cognac, og at det er alt for vanskelig å finne tilsvarende men rimeligere produkter.

Det gjorde malingsfjerneren vi kjøpte også, men vi trenger det til et hagebord. Irriterende med inflasjon.

Om noen husker tvisten min med madammen om PS3, så har jeg ikke spilt noenting i det hele tatt, bare sa det så ingen tror jeg er spillavhengig. Jeg er bare litt Sony-fan og finner fascinasjon for Japans tech ny eller gammel. Jeg kommer nok til å teste det en gang.

Endret av Gouldfan
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...