Jump to content

Lemongrass

Medlemmer
 • Content Count

  2294
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

654 :)

About Lemongrass

 • Birthday 05/04/1994

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12457 profile views
 1. Ingenting er artigere enn å se en maktkåt opportunist uten en eneste politisk agenda være så nær posisjonen han har siklet og slevet etter i så lang tid, men likevel ikke får det til. Så er denne banden på 20 stykker en gruppe med Trump-androider hentet fra diverese kjellere og låver rundt om i landet. Det er de siste menneskene du vil skal ha noe som helst politisk innflytelse. Det beste utfallet her er om noen demokrater går med på et kompromiss om å velge en moderat republikaner (hvis de finnes). De får uansett ikke valgt Jeffries.
 2. Det jeg har fundert på lenge og som kom opp i lys av Carew-saken er hvorfor ikke-voldelige kriminelle kan bli idømt fengselsstraff. Det primære fokuset med fengsel og frihetsberøvelse bør være å verne befolkningen mot personer som som kan utgjøre en trussel. I slike tilfeller som med Carew-saken blir det kun en straff og det virker meningsløst at han skal tilbringe tid bak murene i over ett år når han ikke utgjør en trussel for mannen i gaten. Ja, det skal være en straff som skal svi og være avskrekkende. En mer passende straff kunne ha vært samfunnstjeneste, tilbakebetaling av skatt inkludert straffeskatt og eventuelle finansielle begrensninger, rapporteringskrav og økt innsyn. Dette er også mer samfunnsøkonomisk lønnsomt fremfor å finansiere kost og losji for han i over ett år.
 3. Er det ett sted i verden det er nytteløst å protestere er det i Kina. De har perfeksjonert diktaturet så til de grader at dette kommer de til å håndtere helt fint uten at noe kommer til å skje. Jeg beundrer likevel og heier på de modige menneskene som protesterer likevel. Jeg har en utopisk drøm om at CCP vil bli styrtet i løpet av min levetid og at Kineserne skal få oppleve demokrati. CCP og det republikanske partiet i USA er de to største truslene mot den liberale og demokratiske verdensorden. Russland er en lilleputt som kun har innflytelse på en håndfull post-sovjetiske stater.
 4. Da har SV fått med seg regjeringen på å vedta kutt i skattefradraget i BSU-ordningen fra 20-10%. Hva i all verden de tror dette skal føre til av fordelingseffekt vet ikke jeg. At de fjernet skattefradraget når man allerede har bolig gir mening, men dette bidrar jo enda sterke til at det er de med pengesterke foreldre som kan stille med kausjonister som kommer seg inn på boligmarkedet. De som kommer fra mindre pengesterke familier og må jobbe hardere for å skrape sammen egenkapital får "dårligere" arbeidsforhold. Hull i hodet.
 5. Går ryktet nå om at tilskuere som forsøke å protestere mot Iran-regimet ble fjernet av politi fra tribunen.
 6. Flott at Garland ikke lar seg presse. Det er også godt å se at det er helt stille i den republikanske leiren etter kunngjøringen. Det er kun noen få representanter nede i den dypeste MAGA avgrunnen som har kommet med noen små kommentarer på twitter: Greene, Biggs og Cruz. Vil ikke de bort i fra at det kommer noe oppgulp fra Matt Gatz etterhvert heller. En del av meg håper virkelig at Trump blir irrelevant, men samtidig er det ingenting som kommer til å sikre demokratene seier i presidentvalget om to år mer enn en fengslet Trump på stemmeseddelen.
 7. Fantastisk om Trump svekker seg og DeSantis styrker seg. Trump kommer aldri til å stille seg bak noen andre enn seg selv og det kan føre til splittelse og strid innad i partiet. Samtidig er DeSantis en mye farligere motstander for demokratene i en presidentvalg på grunn av bredden han kan nå ut til. Uansett hvor forferdelig Trump og MAGA er for demokratiet i USA, jo bedre er deres tilstedeværelse for at demokratene skal kunne vinne.
 8. Det jeg tenker er at dersom det er rundt 1-2 tilfeller som oppstår gjennom livet så vil en buffer greit kunne takle det, men hvis det oppstår en situasjon hvor man trenger behandling i åresvis så er jo det ganske dramatisk for økonomien. Nå vet ikke jeg hvor sannsynlig det er at man havner i en slik situasjon om man praktiserer god tannhygiene, men det er vel ikke akkurat stor sjanse for at huset brenner ned heller, men det forsikrer man selvfølgelig?
 9. Jeg har fått tilbud fra min fagforening om å tegne tannforsikring som visstnok skal være til 50% av ordinær pris. Jeg er på gjerdet om dette faktisk er lønnsomt eller om det er tilstrekkelig om man har en velfylt bufferkonto? Hva tenker dere om en slik forsikring?
 10. Chelsea sparker Tuchel, etter at Tuchel har styrt overgangsstrategien til Chelsea i hele sommer.
 11. Jeg har opplevd dette på tvers av mange typer mennesker. Det virker som det er en trend.
 12. Noe av det som gjør Norge til et så velfungerende samfunn som vi lever i er at vi har tillit til hverandre. Det er likevel ett område jeg opplever at nordmenn er kronisk dårlig, nemlig å betale tilbake penger som venner/bekjente låner ut. Når noen legger ut penger for meg betaler jeg alltid tilbake straks beløpet jeg skylder er klart, og dersom de må regne på det sender jeg et spørsmål om de har funnet ut hva jeg skylder 1-2 ganger før de enten gir beskjed eller det ender opp med at de aldri oppgir beløpet jeg skylder. Desverre ser det ut til at jeg er unntaket. Det slår nesten aldri feil. Folk sier de skal betale tilbake, men det virker som det er utlåners oppgave å mase for å få pengene tilbake selv om beløpet de skylder er helt klart. Noen ganger er beløpet så lavt også at man føler seg dårlig for å etterspørre pengene og det er en forventning om at man bare skal la det gå. Hvorfor er det slik egentlig? Jeg har nærmest avstått helt for å legge ut/låne ut penger og jeg forsøker alltid å få noen andre til å legge ut pengene for et felles beløp fordi jeg vet at jeg er en av de få som faktisk betaler det jeg skylder med en gang. Det er trist at det skal være slik.
 13. Jeg lurer på hvordan primærvalget til republikanerne kommer til å se ut. Er det virkelig noen som vil stille i mot Trump i personkulten deres? Det blir nok ikke et tradisjonelt primærvalg i hvertfall. Jeg kan ikke se for meg en annen republikansk kandidat gyve løs på Trump i en direktesendt debatt.
×
×
 • Create New...