Gå til innhold

Gargantua

Medlemmer
  • Innlegg

    208
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Gargantua sine prestasjoner

569

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nå skal de ødelegge Warhammer 40K også. Custodes er noen slags genmodifiserte supersoldater i det fiktive universet, og nå sier Games Workshop (hvor Blackrock er en stor aksjeeier) plutselig at det alltid har vært kvinnelige Custodes. De som har mer peil enn meg sier at det er bare jug, og at “Ever since 1987, not so much as a whisper in lore or novels, or a single miniature. Now all of a sudden BOOM ‘they were always a thing’. No worldbuilding or development. So disappointing and pathetic.”
  2. Takk for tips. Spiller Fallout 4 igjen nå, etter noen måneders pause. På PC. Syns det er bra, men opplevde noen kræsj i går. Skal skru av weapon debris.
  3. Får ikke tilgang til fond med over 100.000 kroner: – Mister all tiltro til DNB og Sbanken https://e24.no/naeringsliv/i/769L84/faar-ikke-tilgang-til-fond-med-over-100000-kroner-mister-all-tiltro-til-dnb-og-sbanken?referer=https%3A%2F%2Fwww.vg.no
  4. Nå som Sbanken faktisk har avviklet nettbanken, må jeg bare spørre igjen: Hvilken bank bør jeg gå for? Har ikke tid til å tråle alle 29 sidene her, dessverre. Bulder Bank var skivebom, da de har høyere rente og ingen nettbank de heller.
  5. Kjerkol måtte gå, gitt. Hvorfor denne seigpiningen? Alle med vettet i behold skjønte jo hvor dette bar allerede for flere måneder siden. Kilder: https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/sjokklisten-vokser-dette-er-tekstlikhetene/16400542/ https://www.nrk.no/ytring/nadelos-dom_-resolutt-maktgrep-1.16841746
  6. Ser at Capcom har hørt på meg og andre kritikere, angående å endre utseende og å starte på nytt. https://www.gamer.no/artikler/dragons-dogma-2-utviklerne-lover-oppdateringer-etter-kritikk/517258
  7. Skippa du barneskolen? Vet du hvordan du googler? Det er ikke min oppgave å oppdra deg i basal vitenskap. Du er too far gone.
  8. Du minner meg om Phoebe i denne scenen. Men hun bare trolla. Håper du gjør det samme, ellers er du på nivå med flat-earthers.
  9. Hvis du mener at evolusjonsteorien er en "tro" avslører du at ditt nivå av forståelse innen vitenskap er så lavt at det ikke nytter å diskutere med deg.
  10. Som skaftetryne32 helt riktig sier, er en vitenskaplig teori det nærmeste man kommer en sannhet. Det er mange som misforstår dette, og kommer med "ja, men det heter jo evolusjonsteori, så det er ikke bevist!" Jo, det er det. https://naob.no/ordbok/teori Når det er sagt, er ikke gravitasjon en kraft, men en konsekvens av krumningen av tid/rom. Newtons lover funker for veldig store ting, men relativitetsteorien forklarer det bedre. ChatGPT sier: Relativitetsteorien, spesielt den generelle relativitetsteorien utviklet av Albert Einstein, forklarer gravitasjon som en konsekvens av den krummingen av romtiden forårsaket av masser og energi. Her er en forenklet forklaring: 1. Rom og tid er forbundet - Ifølge relativitetsteorien er rom og tid ikke separate entiteter, men snarere en forent fire-dimensjonal struktur som kalles "romtiden". Objekter med masse og energi krummer denne romtiden rundt seg. 2. Krumning av romtiden - Når et massivt objekt som for eksempel en planet befinner seg i romtiden, krummer det romtiden rundt seg. Jo større massen til objektet er, desto større er krumningen det forårsaker. 3. Bevegelse i krummet romtid - Andre objekter som beveger seg i nærheten av dette krummede rommet, følger baner (geodesics) som om de blir påvirket av en kraft. Denne "kraften" er imidlertid egentlig bare objektets naturlige bevegelse i den krummede romtiden. 4. Gravitasjonell tiltrekning - Det vi oppfatter som gravitasjonell tiltrekning er faktisk objekter som beveger seg langs disse krumme banene i romtiden. For eksempel går planeten i bane rundt solen fordi den følger en bane i den krummede romtiden som solen forårsaker. Denne forklaringen av gravitasjon som krumming av romtiden forklarer flere fenomener som ikke var godt forklart av den klassiske newtonske gravitasjonsteorien, for eksempel den forskyvningen av Merkurs perihelium og gravitasjonsbølger, som ble bekreftet av observasjoner.
  11. Det er stort slingringsmonn i anmeldelser for personlig smak og individuelle preferanser i spillet som anmeldes. Det er også en annen dimensjon i anmeldelser som er blitt hoppet bukk over her: forbrukeropplysning. Man bør i en profesjonell spillavis med en viss kredibilitet opplyse om at spillet er gjennomsyret av mikrotransaksjoner, og at, jo, by the way, så kan man ikke starte spillet på nytt. New Game er radert ut av menyen til spillet. Dere skylder forbrukerne å informere om slike essensielle aspekter. Leserne deres er innom anmeldelsene deres for å få informasjon om hvorvidt de skal bruke sine surt ervervede penger på nettopp dette produktet. Det er ikke opplyst om her, og jeg har måttet oppsøke andre kilder for å få vite dette. Jeg satt på gjerdet om å kjøpe dette, men andre kilder har gjort at jeg kan ta en opplyst avgjørelse om å ikke kjøpe dette. Fair at dere har anmeldt det på en Xbox, men dere opplyste ikke om dette innledningsvis. PC-spillere som meg selv får en dritdårlig optimalisert opplevelse midt i fleisen hvis de baserer spillkjøp på deres anmeldelse, i tillegg til nevnte mikrotransaksjoner.
  12. Spiller ingen rolle. Enhver transaksjon som ikke er pur kosmetikk, og som fører til objektiv lettere fremgang i spillet er essensielt sett pay-to-win.
  13. Dette er flisespikkeri og semantikk. To win betyr jo i denne konteksten å "runne" spillet, altså komme til slutten.
×
×
  • Opprett ny...