Gå til innhold

thatguy83

Medlemmer
  • Innlegg

    226
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 407 profilvisninger

thatguy83 sine prestasjoner

212

Nettsamfunnsomdømme

  1. Blir vel fin musikk da? 😁😼 Tråd fra 2012, ja. Fint noen bruker søke-funksjonen altså, men får’a værre grenser. Hvis du har svært hus med innekatt kan sikkert bjelle være greit nok, men er katten mye ute setter den nok ikke pris på lyden av en bjelle som klirrer i det den skal gjøre sitt byks mot byttet. Det er også det aspektet at hvis de henger seg fast i denne på en måte så kan stakkars dyret bli kvalt.
  2. Remington HC5035 har vært en sann følgesvenn her i ganske mange år nå, ikke tegn til slitasje enda. Klipper fra 0.5 - 25 mm. Følger med masse bra «kammer» for fades-klipp, tynning av hår, saks, børste ect. Min kostet rundt 1000,- for mange år siden, finner de til halv pris av dette nå, kanskje under det og. Sjekk litt tilbakemeldinger på Youtube om den, se om det kan være noe for deg/dere.
  3. Dette er et godt råd, trådstarter. Siden dere også er på talefot kan mye løses gjennom diplomati, det er verre når kommunikasjonen har sviktet og det er full isfront. Men med det sagt, jeg begynner å ane hva slags person(er) dette er og mitt råd etter 20 år med leie av boliger er at sånne mennesker blir svært sjeldent 100% fornøyd, skaden er alt skjedd for de. Det resulterer gjerne i at den som prøver å tilfredsstille den andre ender opp med å bli dritt lei til slutt og man slutter å kommunisere. Her er det tydelig at den minste lyd er nok til at hun får reaksjoner, det pleier å bli sånn når skaden alt har skjedd. Mitt råd er å bare flytte, men det kommer an på om du må ha godt naboforhold eller ikke der du bor. Hvis du trives godt og vil fortsette å bo der kan du se om ikke personen under selv blir lei og flytter. Personlig kunne jeg aldri bodd i disse to-manns husene man ser overalt. Tror ikke du skal bry deg så mye om truslene hennes så lenge du har ditt på det rene at det faktisk er stille etter kl 23. Hvis du holder det rolig der oppe etter kl 23 har hun faktisk ingen ting å komme med, hva det norsk lov angår.
  4. Katten din kommer vel til å velte dette f-skapet ved første anledning du er ute av huset 🤣
  5. Da er den saken grei Visste ikke at det var slik men da vet jeg det.
  6. Noe jeg lurer på, som jeg i grunn ikke har fått noe konkret svar på enda er; foreligger det en faktisk kontrakt dere parter i mellom per. i dag? Fordi jeg lurer på om du heller må direkte saksøke tidligere leieboer eller om dere er under noen form for kontrakt enda? Fordi, og jeg lurer genuint, hvis det ikke lenger finnes et faktisk leieforhold hva skal du fremstille til husleietvistutvalget? Ja, skadene jeg skjønner det. Men uten kontrakt? Når så du egentlig disse skadene første gang, lenge etter utleier flyttet ut? Dagen etter? Hadde dere ikke befaringsdag sammen på flyttedagen? Og hvis du ikke lenger eier huset, er det ikke nåværende eiere som skal fremme kravene? Det er hverken noe depositum som kan holdes tilbake av deg/kreves tilbake av leietaker og hvis det ei heller foreligger en konkret kontrakt dere i mellom er ikke dette da advokat mat? Jeg har hatt mange tidligere leieforhold. En utleier for 3 år tilbake f.eks kan jo ikke plutselig komme med noen krav nå? I hvert fall ikke som skal være dekket under en leiekontrakt eller et nåværende leieforhold. Jeg bare sliter med å se at du kommer noen vei uten en leiekontrakt eller hva kanskje viktigere er; et depositum. Det er derfor man har depositum og derfor man befarer leiligheten sammen dagen nøklene skal leveres tilbake slik at man sammen ser at leiligheten leveres tilbake i nogenlunde samme stand. Bare lurer 🙂
  7. Gud bedre for en smørje sier jeg. Håper det løser seg 😊 Men hadde jeg vært deg hadde jeg bodd i leiligheten jeg fikk (!) og heller søkt jobb i nærheten av den. Hvis du der hadde strømstøtteordning samt bostøtte og greide deg/dere bra økonomisk der; hvorfor flytte? Skjønner den med ny jobb et annet sted men flytte til et naust med unger? Når en flytter så mye tenker jeg det ligger mer bak her, har flyttet MYE selv inntil jeg fant ut hva som funket bedre for meg. En må tåle litt av andre altså.
  8. Tror nok det bare fører til at kriminelle selger stoff billigere enn der andre ville kjøpt det lovlig. Litt sånn som hvordan mange brenner selv og selger dette. Tror du får mer for pengene ved å kjøpe brent enn du noen gang vil få gjennom polet, både i kvanta og pris. Tror du f.eks alkohol noen gang kommer til å stoppes å konsumeres? Du kan gjøre det 1930-åra ulovlig, vi så hvordan det gikk; folk brenner da selv og selger det. Skulle narkotika noen gang bli lovlig så må det koste en X pris, hvem blir konkurrentene deres? Kriminelle, hva gjør de da? Selger billigere og ved større kvanta enn de lovlige utsalgene for å konkurrere. Tviler sterkt på at legalisering har noen ting for seg, ANNET enn at man kan være tryggere på hva man kjøper. Men det tror jeg faktisk de fleste stoffmisbrukere per i dag egentlig driter i.
  9. Økonomi er i grunn såre enkelt. Hva kommer inn - Hva går ut, hver måned. Unngå unødvendige utgifter. Penger ut er penger tap, penger spart er penger tjent. Vil du ha mer penger - spar. Sett opp konkrete budsjett. Men jeg tror der det blir vanskelig for folk: de vil / «må» svi av penger. Selv-disiplin er det egentlige problemet for folk som må på TV for sine økonomiske problemer.
  10. thatguy83

    Varm kabel

    Takk gavekort, det gir mening.
  11. thatguy83

    Varm kabel

    Hei Strømledningen til varmtvannsberederen er noe varm. Er dette normalt første gang man setter i kontakten? Berederen har vært koblet fra noen uker, og jeg har akkurat flyttet inn i leiligheten her. Hvor lang tid tar det å varme opp en liten bereder?
  12. Lobotomering er som å avslutte et liv. Du kan faen ikke være moden nok til å snakke fritt på et voksent forum.
×
×
  • Opprett ny...