Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

28 minutes ago, skaftetryne32 said:

Nei, men jeg sier heller ikke at du  nevner ruzziske stridsvogner. Det jeg sier er at denne myten om stridsvognens død så ut til og starte samtidig som at russerne mistet flere hundre til ATGM, det viser bare at ruzzerne ikke forstår hvordan de skal bruke dem. 

Det er ikke en myte og har ingenting med russere å gjøre. Det virker som enkelte tror alt har med russere å gjøre. 

16 minutes ago, knutinh said:

Militær historie viser vel at det er vanskelig å spå teknologi skifter, og at man kan investere i slagsskip før ww2 og se at de er tilnærmet verdiløs pga utvikling av mottiltak.

-k

Og greit å ta innover seg at akkurat nå er stridsvogner i en slik fase uten noe særlig lys i horisonten.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Theo343 skrev (1 minutt siden):

Det er ikke en myte og har ingenting med russere å gjøre.

Det er absolutt en myte, og jeg sier bare at russisk bruk av stridsvogner kan vært med på å akselerere den. 

 

Theo343 skrev (2 minutter siden):

Det virker som enkelte tror alt har med russere å gjøre.

Jeg vet ikke hvor gammel denne myten om stridsvognens død er, men det er vel temmelig tydelig at den fikk en oppsving når ruzzizke stridsvogner ble hamret med nlaw og javelin.

En trenger heller ikke tro at alt har med ruzzere å gjøre bare fordi man nevner det enkle faktum at ruzzerne er i en stor krig og at de ikke greier å bruke vognene sine riktig, og det faktum at denne myten fikk et naturlig oppsving samtidig som ruzzerne kasta bort stridsvogner i øst og vest. Enkelte tror alt har med ruzzere å gjøre, enkelte vet at noe har med ruzzere å gjøre, f.eks denne myten.

 

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Øvelseskjøring når ledsageren visstnok er like nybegynner som lærlingen når sistnevnte kjører i 40-50 på 60 vei og ledsageren ikke reagerer. Holdt på sånn i nesten 1 km. Dog gjorde ingenting da jeg selv vært lærling i sin tid og vet hvor stressende det er å kjøre i trafikk som nybegynner. Likevel bekymringsverdig hvordan vedkommende skal bli god sjåfør når ledsageren ikke er noe bedre. Jeg svingte av kort etter så vet ikke hva de bak meg gjorde. Andre er ikke like snille mot L-biler dessverre,

Endret av Myst
  • Liker 1
Lenke til kommentar
frohmage skrev (9 timer siden):

Har aldri forstått problemet med det. Hva driver du med oppi der, egentlig?

Hehe, det fikk meg til å tenke på da @Krozmar sa at søppelet hans luktet vondt. Ja, men så ikke lukt på søppelet da svarte jeg 😂

Det er ikke meningen at søppel skal lukte godt, så et skikkelig pro tips er å la være å inhalere lukten av det. 

Lenke til kommentar

Syns egentlig ikke det er et problem, trodde bare at det er sånt man ikke burde tolerere.
Fint å høre at det er greit da. Det gjør jo ingenting forsåvidt..

aklla skrev (1 minutt siden):

Står jo fort i nærheten av inngangen ett sted, lite koselig at det lukter hundebæsj konstant ettersom posene revner og innholdet legger deg på innsiden av dunken..

Står langt unna inngangen, og posen var vel ok. Men ja-neivel det er kanskje ikke helt greit likevel da
Men det er ingen big deal hvis det ikke blir en vane da 🙄 

Endret av Delvis
Lenke til kommentar

Det er vel bedre at posen med bæsj havner i søppel enn ute i naturen uansett, men helst greit om man lar være å kaste den i feil søppeldunk, for det er jo faktisk et stort problem at folk kaster ting feil. 

Hater det når folk lar dyret sitt bæsje oppover veggen ved inngangsparti, samt setter fra seg søppel der. Og folk som roter i søppel. Opplever det heldigvis ikke nå her jeg bor nå, men skjedde da jeg bodde på St. Hanshaugen.

Lenke til kommentar
Gaea skrev (6 timer siden):

Det er vel bedre at posen med bæsj havner i søppel enn ute i naturen uansett, men helst greit om man lar være å kaste den i feil søppeldunk, for det er jo faktisk et stort problem at folk kaster ting feil. 

Jeg har funnet det i matavfall, i papiravfall, i glass/metall og så klart restavfall.
Jeg må vaske alle dunkene mine helst 2-3 ganger i året om det ikke skal lukte død, utelukkende pga dette.
 

Har riktignok flyttet dunkene mine ut fra søppelskuret så de er betydelig lengre unna veien for å slippe det..

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Delvis skrev (På 20.2.2023 den 20.12):

Noen har kastet en plastpose med hundelort oppi søppeldunken min.

Jeg pleier å legge (knyttede) poser med hundelort oppi (rett dunk) til private hvis min egen er langt unna og det ikke er noen offentlige i nærheten.

Jeg får ganske mange slike poser selv, og har aldri tenkt over det som noe problem.

De som lar hunden stikke inn på gårdplassen eller plenen min for å drite, og så plystrer videre mens ruka ligger der, det får meg «engasjert». Nå som snøen tiner så ligger det tett med hundeskit langs veien. Det er begredelig, og jeg husker hvor ekkelt det var når man skulle gå med en to-åring.

Nabokatten som har fått for seg at urte-beddet mitt er en dritekasse er også relativt engasjerende. Jeg har blitt fortalt at det er mulig å trene opp en «utekatt» til å drite i en kasse på egen veranda (for å skåne naboene i tettbygde strøk), men de utallige katte-eierene i nabolaget har tydeligvis ikke hørt dette.

-k

Endret av knutinh
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Popup på telefonen som avbryter meg fra å skrive inn pin-kode med en advarsel om at jeg må skrive inn pin-kode.

Nettsider som ber meg om å gi fra meg all informasjon hver gang jeg besøker den. Klikker på «nei», «niks», «vil ikke». Så må jeg velge lokasjon og gå igjennom samme mølla en gang til på Norsk.

Nettbutikker som tvinger deg til å klikke ned et hierarki av produkter som er ørten nivåer dyp (Elektronikk->PC deler->PSU->ATX->Med power for GPU->sorte->lav støy->….) for så å melde «ingen produkter». Når man blar seg opp i treet viser det seg at alt er tomt.

Restauranter, campingplasser og lignende som har en hjemmeside hvor de forteller om årets 17.mai-tilbud. 2020…

Restauranter og campingplasser som har en nettside som forteller at du må bruke Instagram for å få vite om de har stengt denne mnd.

Restauranter som alle har kjøpt inn en booking-tjeneste fra samme underleverandør, men når man skal ut og spise i juli så må man klikke seg inn på 20 nettsteder og gjøre de samme menyvalgene før man får se at stedet har stengt i juli. Når det teknisk sett antagelig hadde vært lett å vise en tabell over 20 restauranter og datoer sånn at man kjapt kunne se om noen som helst er ledige.

-k

Endret av knutinh
  • Liker 4
Lenke til kommentar
knutinh skrev (3 timer siden):

 

Supplement: når man blir tvunget til å bruke SoMe-tjenester til å få viktig info om ting og delta på konkurranser. Eller reklamer på nettsider som leder til nevnte tjenester. "Åh her er skikkelig fin kampanje/tilbud som vil hjelpe deg i hverdagen. Bare tagg og lik oss på Insta-whatever for å benytte deg av tilbudet". Før i tiden ble også ting kun publisert på Facebook så var lett å gå glipp av annonseringer hvis man ikke var innom hver dag eller fulgte de.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Naboer i borettslaget som ikke rydder opp etter seg!

Har en kar som tydeligvis bare lar pappsøppel og annet skrot ligge rett utenfor boligen, og det har ligget der i ukesvis og jeg vet at han er hjemme og ikke på ferie.

 

Jeg blir flau på demmes vegne, det krever virkelig ikke mye jobb å bære søppel 10 sekunder lenger ned bakken til søppelskuret.

 

Sånn latskap provoserer meg.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...