Gå til innhold

Krozmar

Moderatorer
 • Innlegg

  2 747
 • Ble med

 • Dager vunnet

  1

Krozmar vant dagen sist 17. oktober 2017

Krozmar hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Krozmar

 • Bursdag 09. nov. 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

14 216 profilvisninger

Krozmar sine prestasjoner

 1. For å være ærlig så vet jeg ikke hva som var løsningen, men etter noen gode tips fikk jeg kjørt SecurityHealthSetup.exe https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_11-security/windows-security-stuck-on-black-screen-after/347ae039-5439-405d-83e1-fbfabbe23712 etter at det virka som det var noe tull med Windows Security. Så tok jeg en restart av PCn, og logget inn samt valgte "glemt pinnkode" som gjorde at jeg måtte logge inn med brukernavn og passord igjen.. Og voila, alles gut
 2. Har fått trøbbel med at når jeg skal logge noen som helst Microsoft apper, Xbox app, MS Store, Outlook etc. Så kommer det selvfølgelig ett popup vindu, som viser "Vent litt" og det hjulet, men så blir bare det vinduet blankt.. Som vist nedenfor, har prøvet og google frem til noen løsning med uten hell. Har forsøkt til og med å reinstallere Windows 11 Pro, da fungerte det delvis en liten periode da innloggingen min var lagret på appene som en standar rett etter installasjonen, men når appene vil at jeg skulle logge inn igjen kom problemet tilbake.. Jeg har også testet i sikkerhetsmodus, men da får jeg ikke kan opp popp up vinduet for å logge inn en gang.. Jeg har testet annet nettverk, skrudd av brannmur osv osv.. Opprettet nye bruker på lokal konto, men samme problemet.. Problemet oppstod for ca en uke siden, og kan ikke huske og ha installert eller gjort noe som kan skape problemet, men jeg har logget inn med Microsoft kontoen min på PCn, så det er mulig den har lastet ned noen instillinger fra Onedrive som gjorde at selv ikke en reinstallasjon av Windows hjalp.. Noen glupe hoder som har peiling?
 3. Skolen er pliktig etter opplæringsloven https://lovdata.no/lov/1998-07-17-61/§9a-3 å ta deg seriøs og handle derretter Jeg vil anbefale å ta samtale med rektor, klasseforstander eller rådgiver, alt ettersom hvem du føler deg tryggest å snakke med litt fortrolig. De har alle taushetsplikt og kan ikke videreformidle det du sier til noen uten taushetsplikt uten ditt samtykke.. Mobbing er desverrre svær utbredt og vanskelig å få bukt på, lover og regler som er der hjelper som regel ikke mye til tider før de blir voksen og kan kreve erstatning for at de ikke ble godt nok tatt vare på etter regelverket. Men å fortelle det bokstavelig talt til noen med ansvaret kan kanskje skjerpe vakthold i friminutter osv, passe på at det er alltids noen voksne lærere som er i nærheten og observerer. Mobbing er uansett ett ekstremt vanskelig tema, og de som mobber sliter ofte med noe selv..
 4. Poenget er at en person sitter fast i Filipinene med dårlig helse, har en kone og ett barn som absolutt bør få lov til å komme til Norge og leve ett litt mer verdig liv.. Om man ser en person ligge halvdød i veikanten så stopper man ikke opp å spør om hvilken forbrytelser de har gjort tidligere før man begynner med førstehjelp..
 5. Du skal vel ha Spdif/optisk ut på det HK, kanskje det kan være en tanke bare å bruke det istedet
 6. Var heftig launch dette, prikk fritt helt frem til de skulle separere.. Men ellers ganske vellykket dette for SpaceX, en ekstrem stor forskjell fra første test for 8 månder siden
 7. Oppdatering: En ganske suksessfull test av starship i dag. Starship fyrte opp med alle 33 rakettmotorene klokka 14:05 Lørdag 18. November 2023 og nådde verdensrommet. SpaceX Starship har ett vindu i dag (Lørdag) mellom 14:00 til 14:20 norsk tid for sin andre testflyvning. Håper på at det ikke blir kanselert eller avbrutt på noen måte. Kan følge med direkte her å se opptak av l
 8. Hvis du går inn på lyd egenskapene og kjører test der skal du få teste om alt er satt opp korrekt fra din side i det minste. Skal spille av lyd i hver enkel kanal/høytaler med den testen..
 9. Dette var rett og slett bilforsikringen med delkasko.. Sa enkelt og greit at bilen var stjålet og det var slike skader på den og viste frem kjennelsen politiet hadde sendt meg med navn og personnummer på de ansvarlige. Så fikset forsikringsselskapet resten..
 10. Jeg ble tilkjent erstatning på 8000,- kroner for skader på bilen min en gang av noen tyvradder som stjal den. De ble tiltalt og dømt for hærverk og biltyveri, samt kjøring uten gyldig førerkort samt under påvirking av narkotiske stoffer. Jeg fikk brev fra Politiet om at saken var sendt til statens innkrevingssentral, og om jeg ønsket å få erstatningen tildelt derifra eller om jeg ville ta det gjennom egen forsikring. Jeg valgte å ta det via forsikringsselskapet, så jeg fikk hele beløpet utbetalt med en gang. Men om jeg hadde tatt det via statens innkrevingssentral ville prosessen vært noe som dette om de er uføretrygdet har arbeidsavklaringspenger eller lignende så vil man kunne kanskje få ett par hunder kroner av det pr mnd til gjelden var nedbetalt. Evnt skattepenger de har tilgode ett år kan også tilkjennes udekt beløp som ligger inne hos statens innkrevingssentral.
 11. Det holder med en tråd, så denne tråden låses Har ryddet litt og gjennåpnet tråden nå. https://www.diskusjon.no/topic/1939271-krigen-mellom-israel-og-hamas/
 12. Dette gikk som det måtte gå, tråden er stengt på ubestemt tid, flere diskusjoner om hverandre er skjult Mvh Krozmar EDIT: Da prøver vi på nytt og åpner tråden her igjen. Diskusjon om hverandre fjernes omgående og kan føre til advarsler og utestengelse. Hold dere til tema og vær saklig. Dette innlegget skal ikke kommenteres eller besvares.
 13. Ber folk ta seg litt sammen her, ellers blir vi nødt til å stenge tråden igjen.. Diskuter tema, ikke hverandre.. Dette skal ikke besvares eller kommenteres. Mvh Krozmar
 14. Jeg vil i utgangspunkt si 5000,- selv om det høres veldig lavt ut, men om du bruker mye tid og finner den rette kjøper kan du kanskje få så mye som opp mot 8-10K som er ca verdien av PCn. Bruktmarkedet er tøft og få er villig til å betale mye som den aktuelle verdien er da man har ikke garantier og reklamasjon som man har ellers. Så ett sted mellom der 5 og 8K er realistisk, for 5K bør det være enkelt å finne en kjøper innen rimelig tid. Det kan kanskje være mer aktuellt å selge PCn i komponenter fremfor komplett til tider for å få mer ut av det, men det tar jo også tid og penger i forhold til frakt om ting skal sendes..
 15. Så lenge folk holder seg til historisk kontekst og fakta og ingen spekulasjoner holder vi denne tråden åpen. Det kan være flott med en tråd til å lære mer om konflikten. Men skriv egen tekst og så informasjon om kildene deres. Dette innlegget skal ikke besvaret i tråden, om det er spørsmål send PM.
×
×
 • Opprett ny...