Jump to content

Krozmar

Moderatorer
 • Content Count

  2712
 • Joined

 • Days Won

  1

Krozmar last won the day on October 17 2017

Krozmar had the most liked content!

Community Reputation

1283 :)

4 Followers

About Krozmar

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 11/09/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12736 profile views
 1. Som nevnt ovenfor vil jeg nok tro det er enten at noe går varmt, eller at du har får lite strøm til rådighet.. I værste tilfelle kan det være defekt grafikkort. Sjekk tempraturene som nevnt ovenfor. Sjekk at kjøler til CPU sitter skikkelig fastmontert (regner med at det er brukt kjølepasta?), sjekk kabler til grafikkort er godt montert, sjekk at alle minnebrikker er montert skikkelig. Sjekk hver enkelt minnebrikke, ta ut alle og test en og en om gangen.
 2. Jeg låser Tråden inn til videre da dette er juss delen av forumet, vi ønsker i all utgangspunkt juridiske synspunkt og ingen synsing her på denne delen av forumet. Men jeg vil låse opp etter jeg har ryddet opp alt som ikke er juridiske og konkrete svar. Om man ønsker en annen diskusjon rundt dette må man lage en egen tråd på en annen del av forumet. Tråden åpnes igjen etter å ha blitt flyttet ut av juss, da det er åpenbart ett førende juridiske spørsmål fra trådstarter. Har fjernet flere innlegg som gikk på person seg i mellom som brukere.. Hold dere til sak folken og ikke angrip hverandre. Det er lov å være enig i å være uenige. Ytterligere moderering av innlegg tidligere innlegg kan bli gjort.
 3. Dette er dere ganske fri med å styre med selv så lenge ikke dere selv havner i en konflikt senere. For din far skal ikke nedbetalingen av felleskostnader din søsken gjør ha noe betydning for din fars inntekt om han står fremdeles som eier. Om det er fellesgjeld inn i bildet er det litt mer komplisert. https://www.skatteetaten.no/person/skatt/hjelp-til-riktig-skatt/bolig-og-eiendeler/bolig-eiendom-tomt/utleie/utleievederlagsfri-bruk-til-narstaende/narstaenderegelen-er-oppfylt/
 4. Her er det §5-11 i Lov om burettslag som gjelder "(4) Styret kan fastsetje vanlege ordensreglar for eigedommen. Sjølv om det er vedteke forbod mot dyrehald, kan brukaren av bustaden halde dyr dersom gode grunnar talar for det, og dyrehaldet ikkje er til ulempe for dei andre brukarane av eigedommen.". Dere må ha da ha en veldig god grunn som ble eksepelvis fastsatt en tingretten, så sant det ikke er en hund som er førerhund eller hjelpehund på noen måter. "En dom avsagt av Oslo Tingrett i 2005 belyser dette. Borettslaget hadde i saken et forbud mot hundehold av rasen amstaff. Tingretten kom i saken frem til at eieren av hunden i det konkrete tilfellet hadde lov til å ha hunden i boligen på tross av borettslagets forbud. Det ble lagt vekt på at hunden hadde ansvarliggjort mannen og hjulpet han med å holde seg unna et mindre heldig ungdomsmiljø. Det lå altså mer i hundeholdet for mannen enn vanlig trivsel." Personlig tror jeg dere stiller dårlig til for å få ha hunden i boretslaget så lenge de er så strikse på reglene.
 5. Hvilken årsmodell av RAV4 er dette? Det kan være litt viktig å vite før man kan gi konkrete råd. Kan eksempelvis se på denne vidoen for hvordan man får tilgangen inn til rommet hvor håndbrekket er for årsmodell mellom 2000 til 2010 https://youtu.be/kPzp16UXcsw
 6. Krozmar

  Dekktrykk

  Hos meg er det vesentlig høyre anbefalt trykk med full last vs vanlig last, men det kan vel kanskje være noen lavprofildekk eller lignende.. 2,8bar/41PSI er vesentlig høyere en det jeg har på min Audi 80, hvor det er 30PSI uten last men opp mot 34PSI med last.. Dette uten at jeg er for sikker Men det er min teori.
 7. Vi bruker stort sett alltids kreditkort når vi bestiller ferieturer, hotell, konserter eller lignende, så bare fører vi pengene tilbake med en gang. Dette mest fordi vi har ekstra forsikring om vi ikke får det vi har bestilt, samt bonus poenger som vi tjener opp hver gang det brukes.. Så personlig vil jeg anbefale Kredittkort om man er flink til å bare bruke det når man kan betale tilbake beløpet med en gang, her venter vi ikke 1mnd.
×
×
 • Create New...