Jump to content

Krozmar

Moderatorer
 • Content Count

  2613
 • Joined

 • Days Won

  1

Krozmar last won the day on October 17 2017

Krozmar had the most liked content!

Community Reputation

1237 :)

2 Followers

About Krozmar

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 11/09/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10844 profile views
 1. Flere innlegg er fjernet grunnet støy.. Dette innlegget skal ikke kommenteres eller besvares på noen måte.. Tilbakemeldinger gjøres på PM..
 2. Når personen kommer ut av fengsel igjen, rehabilitert og samfunsnyttig tjener han inn igjen kostnaden.. Man må huske at alle personer koster staten penger i en eller annen form, det som staten bruker penger mest på er de første 20 årene av ens levetid.. Helsetjeneste, utdanning, bidrag osv osv.. For å si det på en finansiell måte.. Norge har invistert flere millioner i deg om du har passert en alder av 20år.. Det å drepe deg vil være en dårlig invistering...
 3. Jeg har lyst å skyte inn her også.. Fengsel er ikke bare frihetsberøvelse men også ett reabiliteringssenter i Norge.. Det skal hjelpe personer med virkemidler som streng rutine, orden og mulig utdannelse for å få personene til å kunne klare å leve i samfunnet, og ikke minst ha mulighet til å bidra til samfunnet.. Å drepe alle som har gjort noe ekstremt galt er veldig lite samfunnsnyttig..
 4. Jeg har brukt Apple TV + (pluss) siden de lanserte det den 1. November.. Har store problemer med å kunne bruke nettleser på en PC for å se Apple TV pluss.. Etter ca 15minutter stopper avspillingen og jeg har bare en mørk skjerm.. (Må refreshe nettsiden og må "spole" frem til hvor jeg tror jeg falt ut). Så vente ca 15minutter til og gjøre det om igjen. Jeg har googlet litt og ser at jeg ikke er alene om det. Det er en større tråd om det på Apple sitt eget kundeforum også, men ser ingen informasjon om hvordan man kan løse det, eller hva som er årsak.. Og Apple selv har heller ikke respondert Men er dette uten unntak, funger rett og slett ikke tjenesten deres i en Browser? Er det noen her som faktisk klarer å se Apple TV+ i nettleseren i windows i over 20minutter uten noe trøbbel? Jeg har testet med Firefox og Chrome, men resultatet er det samme. Ellers har jeg også trøbbel med at nettsiden til Apple sliter med å la meg logge inn på Apple TV+ Jeg går inn på nettsiden logger inn og får en feilmelding om at innholdet ikke er tilgjengelig i regionen.. trykker jeg så refresh (F5) så er jeg logget inn og feilmeldingen forsvinner og alt innhold er tilgjengelig.. Og nei jeg bruker ikke VPN eller noe slikt i dette tilfellet.. Sist vil jeg også nevne at teksting på TV seriene og innhold ikke fungerer godt i nettleseren.. Det fungerer rett og slett ikke alltids.. Når alt dette er sagt fungerer alt selvsagt perfekt på iPad og iPhone.. men jeg hadde håpet at tjenesten kunne ha fungert bedre på en ordinær PC også..
×
×
 • Create New...