Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+6132
9 hours ago, Gaea said:

Ja, BID. De som lider av dette kan gå så langt at de skader seg selv for å bli funksjonshemmet. Tenker at man ikke har det særlig godt med seg selv nei om man frivillig forsøker å bli funksjonshemmet. Jeg har venner som ufrivillig er reelt funksjonshemmet, både født slik eller blitt slik, og som mer enn gjerne skulle sluppet å være i en slik situasjon. 

Man har jo Munchausen hvor man også påfører seg selv skade for å få oppmerksomhet og omsorg men der er i det minste selvforståelsen intakt, men BID er mer en forstyrret måte å se seg selv på. At man er født i feil kropp, at man helst skulle vært funksjonhemmet. Mental lidelse, men de som har det hevder ofte at det ikke er det.

De med BID, som nevnt. Er eksempel i VG nå om dagen på en norsk person med lidelsen. Der er både kjønnskifte og vedkommende sitter i rullestol selv om hen kan gå. 

Men det jeg lurer på om dette er noe som provoserer folk? 

Jeg tror ikke dette er noe folk flest har forståelse for.

Jeg sier ikke at jeg forstår det jeg heller, men jeg syns det virker litt vel rart...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132
17 minutes ago, Sidekick said:

Hvor lang tid snakker vi her da? en uke? 

Det vil jeg tro. Jeg registrerte meg for litt over en uke siden og nå har jeg tilgang til profilbilde og det der. Så, i morgen braker det løs for deg også.

Lenke til kommentar
Klint Østskog skrev (45 minutter siden):

Det offentlige helsevesenet. Legg ned faenskapet.

Det offentlige helsevesenet har vært til god hjelp for meg. Fått rask hjelp og tett oppfølging. Jeg vet ikke om jeg hadde vært i live den dag idag om det ikke var for hjelpen fra offentlige helsevesenet. 

Jeg irriterer meg over diverse politikere på høyresiden som bare har satt kjepper i hjulene for helsevesenet. Hovedårsaken til at jeg stemmer Rødt er pga helsepolitikk som naturlig nok står mitt hjerte nærmest som helsepersonell selv. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...