Gå til innhold

KarvaBlad

Medlemmer
 • Innlegg

  1 790
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

KarvaBlad vant dagen sist 5. juni 2021

KarvaBlad hadde mest likt innhold!

1 følger

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

KarvaBlad sine prestasjoner

1,6k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hm. Ja, du har kanskje rett. Vi får vente og se hva som skjer, da.
 2. Fordi det trekker ut i tid. Jeg vet ikke hvorfor det trekker ut, men det tar påfallende lang tid.
 3. Det har blitt mye kjekling og misforståelser med vilje i denne tråden etter hvert. Kjernen i saken er: 1. Gjerningspersonene kjørte med en hensikt om å presse SIAN-bilen av veien, eller få den til å rulle rundt, eller skade den mest mulig. 2. Gjerningspersonene er kjente, og man har videobevis og mange vitner. 3. Hvorfor treneres saken så lenge? Jeg tror ingen er i tvil om at saken hadde blitt avgjort rimelig kjapt dersom rollene var reversert.
 4. Hvilken plattform? Jeg er ikke så kresen på grafikk, men grafikk fra 1995 blir litt drøyt.
 5. Over syv måneder siden nå. Ingen tiltale som jeg kan finne.
 6. Selvfølgelig er det helt uakseptabel, upassende, pinlig og umusikalsk å klemme/stryke/massere/kjærtegne hverandre på en arbeidsplass uansett. Skal voksne mennesker behøve å lure på dette?
 7. Nok en kravstor, selvberettiget dame som tror hun er en dronning og at gutter er hoffnarrer som skal underholde henne. – Jeg er bare så sykt lite imponert av norske gutter, raser Stoffel i en video på TikTok. https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/josefine-20-raser-mot-date-kultur-standarden-er-lav/15489996/
 8. Du finner en drøss hvis du googler slik: https://www.google.no/search?q=meme+how+tall+are+you+how+much+do+you+weigh&sxsrf=AJOqlzUr-20NVci-NU_YdTFvdlWsFxp5aQ:1676020884777&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi7leSr0Ir9AhXjiIsKHaUrBDAQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1920&bih=937&dpr=1
 9. https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/sparket-ansatt-etter-metoo-anklager-na-er-de-enige/15487455/?fbclid=IwAR1UsnuVU9Mc_Sl2BAvFee1TJROmDxI3VZXeV_Ak0XPhkJSCRufT9sxHeH4 Det ble forlik.
×
×
 • Opprett ny...