Jump to content

KarvaBlad

Medlemmer
 • Content Count

  451
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

KarvaBlad last won the day on June 5

KarvaBlad had the most liked content!

Community Reputation

308 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du har nok rett i at jeg henger meg for mye opp i tallet. Hadde han gitt 9 av 10 hadde jeg ikke sagt noenting. Men jeg brukte faktisk 419 kroner på spillet, mye basert på den anmeldelsen. Jeg syns ikke det henger på greip at en toppkarakter går gjennom redaksjonelle vurderinger når det er snakk om et såpass middelmådig produkt. Espen hadde det sikkert gøy, han, og ville slå på stortromma og fleske til med en 10'er. Men hvordan henger dette sammen med en toppkarakter: Selv om vi gjentar til det kjedsommelige at anmeldelser er og blir subjektive, må det være lov å diskutere spillfaglige kvaliteter, uten at enhver diskusjon skal punkteres med "jammen, det er jo subjektivt!" En spilletid på under ti timer (som Espen nevner) for et fullprisspill er dessuten for lite. Til sammenligning brukte jeg nok 200 timer på Witcher 3, DLCs inkludert.
 2. Jeg har faktisk jobba som anmelder selv, så jeg vet veldig godt at alle anmeldelser er 100% subjektive. Men å gi et spill 10 av 10 vil si at det er et tilnæremet perfekt spill som knapt kan bli bedre. Å gi Kena 10 av 10 er en faglig feil.
 3. Jeg spilte en time til, altså totalt to timer. Må si dette var ganske stusselige greier. Veldig enkelt, linjært og litt kjedelig, egentlig. Og det er jo kardinalsynden til et spill, hvis det er kjedelig. Det var veldig koselig og søtt, men jeg er nok ikke i målgruppen. Å gi dette spillet 10 av 10 er jo bare feil. Det kan ikke på noen som helst måte forsvares, og jeg stiller spørsmål ved anmelderens integritet, faktisk. Witcher 3: The Wild Hunt er 10 av 10. Men dét fikk 9 av gamer.no. Å si at Kena er bedre enn Witcher 3 er så borti natta idiotisk, at jeg vurderer å slutte å lese gamer.no.
 4. Selvfølgelig stemmer de. Men ikke si det høyt, da blir du kalt "redpilled" og "incel".
 5. På hvilken måte mener du D2 og D3 er ulike? Mener ikke å kverulere, er bare interessert i synspunktene dine.
 6. Jeg leste denne etter at jeg starta denne tråden, og ja, jeg er enig. https://www.pcgamer.com/diablo-2-resurrected-just-makes-me-want-to-run-back-to-diablo-3/
 7. Den var vrien. Vi trenger flere hint! 😄
 8. Hadde ikke Ghostbusters en slik trapp? Råsjanse fra meg.
×
×
 • Create New...