Gå til innhold

KarvaBlad

Medlemmer
  • Innlegg

    1 790
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av KarvaBlad

  1. Hm. Ja, du har kanskje rett. Vi får vente og se hva som skjer, da.
  2. Fordi det trekker ut i tid. Jeg vet ikke hvorfor det trekker ut, men det tar påfallende lang tid.
  3. Det har blitt mye kjekling og misforståelser med vilje i denne tråden etter hvert. Kjernen i saken er: 1. Gjerningspersonene kjørte med en hensikt om å presse SIAN-bilen av veien, eller få den til å rulle rundt, eller skade den mest mulig. 2. Gjerningspersonene er kjente, og man har videobevis og mange vitner. 3. Hvorfor treneres saken så lenge? Jeg tror ingen er i tvil om at saken hadde blitt avgjort rimelig kjapt dersom rollene var reversert.
  4. Hvilken plattform? Jeg er ikke så kresen på grafikk, men grafikk fra 1995 blir litt drøyt.
  5. Over syv måneder siden nå. Ingen tiltale som jeg kan finne.
  6. Selvfølgelig er det helt uakseptabel, upassende, pinlig og umusikalsk å klemme/stryke/massere/kjærtegne hverandre på en arbeidsplass uansett. Skal voksne mennesker behøve å lure på dette?
  7. Nok en kravstor, selvberettiget dame som tror hun er en dronning og at gutter er hoffnarrer som skal underholde henne. – Jeg er bare så sykt lite imponert av norske gutter, raser Stoffel i en video på TikTok. https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/josefine-20-raser-mot-date-kultur-standarden-er-lav/15489996/
  8. Du finner en drøss hvis du googler slik: https://www.google.no/search?q=meme+how+tall+are+you+how+much+do+you+weigh&sxsrf=AJOqlzUr-20NVci-NU_YdTFvdlWsFxp5aQ:1676020884777&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi7leSr0Ir9AhXjiIsKHaUrBDAQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1920&bih=937&dpr=1
  9. https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/sparket-ansatt-etter-metoo-anklager-na-er-de-enige/15487455/?fbclid=IwAR1UsnuVU9Mc_Sl2BAvFee1TJROmDxI3VZXeV_Ak0XPhkJSCRufT9sxHeH4 Det ble forlik.
  10. Hvorfor i himmelens navn hengte du deg så opp i akkurat tallet 70 kg? Jeg kunne like gjerne skrevet 60 eller 80. Poenget er at vekt kan man gjøre noe med, høyde kan man ikke gjøre noe med. Men det er legitimt for kvinner å kreve høye menn, mens det er uglesett at menn kan kreve slanke kvinner. Det er det vi diskuterer her. Det er derfor Tinder også kan være skadelig for menn; de blir dømt ut ifra variabler og kriterier de har null påvirkningskraft over.
  11. Men hvorfor krever ofte kvinnene at mannen er over 180cm, en variabel mannen har 0% påvirkningskraft over, mens det er umoralsk og mannssjåvinistisk at en mann krever at kvinnen er under 70kg, en variabel hun har 100% påvirkningskraft over?
  12. Ikke ment som kritikk, men man kan jo søke opp filmtittelen man planlegger å poste her på diskusjon.no før man poster. Bruk søkefeltet øverst, og husk gåseøyne rundt hele tittelen. Jeg pleier det, og gud bedre hvor mange ganger jeg har måttet finne på en annen film 😋
  13. S23 Ultra: 9,5 av 10 på tek.no i dag. Lover jo bra. https://www.tek.no/test/i/2BmxOr/samsung-galaxy-s23-ultra
  14. Min umiddelbare tanke er: hvorfor bruker du ikke bare clouden? Er det enorme filer vi snakker om, eller er du uten wifi i lange perioder?
  15. Nei, han skal drepe Bart, så hele familien må inn i et witness protection program.
  16. Må være Cape Fear, remaken fra 1991. The Simpsons hadde en skikkelig god parodi/homage til den.
×
×
  • Opprett ny...