Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har vært plaget med utmattelse i flere år og alltid bedt legen om det er mulig å sjekke ut hva som kan være årsaken. Bare sjekka vitaminer og ingenting ble bedre etter vitaminpillene. Nå som jeg har søkt AAP, nei da ble det tatt full sjekk av helsa. Blir så oppgitt at jeg aldri blir tatt seriøst av leger og spesialister før det er et krav om det...

Lenke til kommentar
BadCat skrev (12 timer siden):

Leger er overarbeidet. De har ikke tid til å håndtere hvert enkelt tilfelle. De må haste videre etter en halvveis løsning. Hvis du ikke dør på flekken eller det er ytre krav med tanke på tiltak, da skjer det ikke noe.

At leger er overarbeidet stemmer, men man kan fint få god tid og god hjelp om man trenger det uten å være akutt døende. Jeg har slitt med sykdom nå enn stund, og har fastlege som virkelig følger meg opp, tar meg seriøst, han har dratt på hjemmebesøk til meg da jeg har vært for dårlig til å komme meg til legekontoret og setter av en hel time til meg. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Folk som blir i veldig dårlig humør over ting som var 100 % deres egen feil. For eksempel: 

En jeg kjenner skulle padle en tur med kajakk, men den nærmeste greie vannplassen  ligger nærmere en times kjøretur unna der hun bodde. Så hun stabler alt utstyret sitt inn i bilen, kjører dit, og får alt utstyret ned til vannet. Først på DET tidspunktet oppdager hun at hun faktisk hadde glemt en padleåre hjemme. Så hun måtte lempe alt utstyret tilbake i bilen, og kjøre hele veien hjem igjen. Da var hun så lut lei av hele greia, og gadd ikke kjøre tilbake til vannet igjen selv etter å ha funnet padleåren. Deretter blir hun pottesur ovenfor alle andre hun møter, fordi hun hadde kastet bort masse tid og krefter på alt dette tullet uten at hun fikk noe som helst igjen for det.  Så lar hun alt det elendige humøret hennes gå ut over alle andre. 

¤                               

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gavekort skrev (1 time siden):

Høsten og vinteren er den verste tiden på året.

Praktisk sett ja. Men jeg synes høsten er fin, og godt med litt kulde, slik at man kan varme seg inne med god sammvittighet. På vinteren kan det gjerne komme noe snø, og bli liggende slik at det går an å gå på ski for de som vil det. Men ja, det er et herk med skiftende vær, snøsmelting, sørpe, hålke, innsnøing etc. Men bor vi i Norge må man bare finne seg i det, det er som det er, og det beste man kan gjøre er å ikke irritere seg over det. Bare at gilla läget.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Den triste realiteten med høsten, spesielt her på vestlandet, er kulde, regn og mørke. Jeg forstår at høsten kan bringe hygge hos enkelte, men jeg ser bare viljen til å være inne som motviljen til å være ute. Litt sånn halvfullt/halvtomt mentalitet.

Problemet er at det er alt for mange romantikere der ute som tenker på den ene fine høstdagen i September og forestiller seg at hele høsten er slik.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er ganske irritert på folk som velger å lage konspirasjonsteorier, og holder så hardt fast på dem. Selv om vitenskapen sier det motsatte, vil de ikke høre. Det går inn det øret, og ut det andre. Det er så irriterende! Det skaper jo ikke en åpen debatt av det der. Man kan si at pH-verdien i debatten synker, og tråden blir surere.

 

For eksempel: Hvis noen sier "Koronaviruset eksisterer ikke", og det er mange motargumenter, så sitter personen og skriver: "Du bare finner på alt sammen. Og de forskningsresultatene, de er ikke ekte". Personen vil ikke være i stand til å skjønne logikk, ellers så er det trolling.

 

Det er irriterende.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...