Gå til innhold

Millennium-Blå

Medlemmer
 • Innlegg

  571
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Millennium-Blå vant dagen sist 12. september 2020

Millennium-Blå hadde mest likt innhold!

6 følgere

Om Millennium-Blå

 • Bursdag 20. juli 2020

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

5 624 profilvisninger

Millennium-Blå sine prestasjoner

1,4k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Moxnes er en kommunist. Ikke hør på ham. Han prøver å hjernevaske dere.
 2. Banner SM for å gratulere.TheDarkSycamore.
 3. Det kan hende det er noe feil med strømnettet. Det kan også hende at du har noen summende insekter som har overvintret i veggene dine.
 4. Tenk på navnet "nasjonal samling". Dette er et autoritært parti som vil isolere Frankrike fra resten av verden samt melde Frankrike ut av NATO (som er dårlig nytt for oss i Norge). Vi trenger ikke at høyreekstremister får makt og det er bra at Macron vinner. Vi må ha stabilitet i Europa.
 5. DNA er kun molekyler. De har ingen "avansert informasjon". Proteinene blir bestemt av kjemiske prosesser, ingen magi her. Det er kun kompliserte kjemiske reaksjoner. Ingen intelligent designer her. Det er også mye DNA som ikke koder for noe. Det blir bare overført. Grunnen til at det kalles kode, er at DNA-segmentene koder for spesielle proteiner. Men det er ikke snakk om noe programmering. DNA tåler ikke så mye. Derfor muterer det. Noen mutasjoner er nyttig for organismen. De fleste er nøytrale. Vi har også skadelige mutasjoner. Gradvis akkumulerer mutasjonene, og de driver evolusjon. Det er en automatisk prosess. Evolusjon kan observeres på laboratorium. Men du ser ikke at en bakterie blir til menneske, dette er tidkrevende prosesser. Men du kan se at bakterier utvikler evnen til å spise plast. Kreasjonister er redd for å være i slekt med apene, virker det som. Aper er faktisk veldig intelligente, sosiale dyr som klarer å lære og bruke redskaper. En annen grunn til at kreasjonister frykter evolusjon, er at de er redde for at de "hellige" skriftene deres tar feil. Vel, det er jo åpenbart, trenger ikke oppdage evolusjon for å skjønne det. Det er primitiv frykt, det fører ikke til noe fremskritt.
 6. <naturen er ikke perfekt designet. Det er mange ting som kunne blitt gjort bedre, men siden evolusjonen ikke er perfekt, blir det alltid småfeil. Det er tydelig at det ikke finnes noen intelligent designer.
 7. Jeg synes ikke dere burde være så redd for Rødt. De viser manglende evne for noen revolusjon i Norge. De har bare en fantasi om et klasseløst samfunn som mål. Disse folkene vil neppe innføre noe diktatur. Jeg er mer bekymret for FrPs ideologi. De er langt til høyre på den politiske aksen. De viser klart rasistiske holdninger, uten at media stiller spørsmål ved dem. Media er så vant til FrP at de ikke gidder å stille spørsmål ved uttalelsene deres. De vil ta inn flyktninger fra Ukraina, men ikke fra Midtøsten og Afrika. Partiet er også korrupt, de gir statsstøtte til "HRS", en tulleorganisasjon som driver med alt-right propaganda. Denne organisasjonen brukes for ideologisk propaganda for FrP. FrP synes ikke det er greit å bruke skattepenger på innvandring, men å bruke skattepenger på en organisasjon som ikke har gjort noe samfunnsnyttig, det er helt innenfor. Som sagt, media fokuserer for mye på Rødt og kommunisme. De har glemt hvordan FrP opererer. Nå må folk våkne opp og forstå at det er noe alvorlig galt med FrP.
 8. Støtter du ikke Rødt? Støtt Tjen Folket da vel! Ekte kommunisme, rett fra 60- og 70-tallet. Så langt til venstre som man kan få en organisasjon. https://tjen-folket.no/
 9. Ukrainerne har lov til å vende seg mot vesten hvis de vil. Det ukrainske folket støtter ikke russisk imperialisme. I Russland er det også motstand mot krigføringen.
 10. Putin er en aggressiv fascist. Han vil innføre et russisk imperium i Øst-Europa. Han kaller Vesten for "nynazister" og regjeringen i Ukraina for "en gjeng med narkomane og nynazister". Putin er en imperialistisk fascist. Han vil stoppe demokrati og frihet. Han respekterer ikke Ukrainas suverenitet.
 11. Rødt støtter ikke okkupasjonen av Ukraina. https://roedt.no/fordommer-russlands-angrep
 12. Jeg vedder på at hvis Rødt får makt kommer de til å beholde kapitalismen, så langt til høyre som de er. De har ikke engang nevnt Mao i prinsipprogrammet sitt.
 13. Rødt er intet revolusjonært parti. De er så langt til høyre som man kan få et venstreside-parti. Ikke har de opplæring av medlemmer, og mange av medlemmene er sosialdemokrater.
 14. Maoismen var forsøkt i Kina, men den ble avbrutt av høyreavvikeren Deng xiaoping. Mao skjønte at Deng var høyreavviker, men yankee-imperialismen må ha blandet seg inn i Kina. Det er viktig med et sterkt parti. Vi må lære av Maos feil og ta hånd om høyreavvikere mer effektivt.
×
×
 • Opprett ny...