Jump to content

w1I3bmv7PRFfKNkpTOlmGVrzkvXvbA5lcIelI/X9

Medlemmer
 • Content Count

  3651
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1453 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13619 profile views
 1. Motedis, aluminium profil rig for ca 5000 med mva. 18 ganger bedre kjøp en noe raklete faenskap av noen ferdigbygde fra sive/trak racer og lignende https://www.motedis.co.uk/shop/Sim-Racing__999991199.html?filter[164]=558&filter[166]=-1
 2. Jeg ruller med øynene hver gang noen sånne dukker opp, spesielt når det er snakk om sukkerfri brus eller nordmenns potetgull vaner i media.
 3. Sånn som dette https://www.finn.no/realestate/lettings/ad.html?finnkode=244761404 redigert: Hvis annonsen faktisk ble slettet så var det en seng bygd inn i et lite "rom" der veggene var rett over hode høyde og åpent til stua med en gardin som dør.
 4. Alt tar så jævlig lang tid når man har ME/kronisk fatigue
 5. Legger ut noe på Finn til ok pris for begge parter så jeg muligens slipper pruting. En personer kommer med bud langt under halv annonsert pris og klesker på en "for rask og enkel handel". Jeg lærer aldri, mye lettere å kaste ting i søpla eller gi bort til noen jeg kjenner.
 6. Fikk bytta sleperingen i dag, nå tuter ikke bilen når jeg svinger til høyre lenger OG en gnukkelyd er endelig borte. Tilfredsstillende når en fiks faktisker fikser.
 7. Ja, det jeg gjorde siste 2 gangene i hvertfall. Kan sikkert endre rekkefølge også Jeg hadde mikset i rekkefølgen, omregistrering etter forsikring ja.
 8. Salgsmelding -> forsikring -> omregistrering (ca 1700kr) Du får gjort alt i løpet av 10 minutter sammen med nåværende eier av bilen
 9. Vet noen her hvor man får kjøpt røykmaskin for å sjekke vakuum lekkasjer? Syns jeg har googla mange forskjellige kombinasjoner, men det er bare party røykmaskiner som dukker opp
 10. Jeg hadde annonse ute på finn der jeg ønsket å kjøpe et kabinett, en person sender melding om alt han har gjort osv osv og når jeg spør hva han tenker om pris så hører jeg aldri igjen. Hvorfor sende meg melding?!
 11. Legg den ut på finn først i hvertfall før du selger til noen her inne, da får du garantert mer for den ved eventuell budrunde.
 12. DHL er bare å unngå som pesten, de legger på avgifter for alt. 400,- bestilling blir fort 700-800,- når de er innblandet.
 13. Hvis jeg sier ja, kan det selges til en kommune for 230.000 til bruk i en rundkjøring?
×
×
 • Create New...