Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

GiaMahan skrev (3 minutter siden):

folk som velger å fortsette å bruke munnbind

Jeg er en av dem. Det er mye pga at jeg har en del med en uvaksinert person å gjøre, en som tåler dårlig vaksine.
På tannlege-venterommet ( var forrige gang de fleste kastet munndinda) var det noen som kommenterte, når jeg satte meg ned med munnbind, og litt unna de andre. "Vi er ikke smittet vi altså", og så litt småbryskt på meg. Sa hvorfor jeg brukte munnbind, og da ble de med ett så veldig forståelsesfulle. Men hallo - har ikke folk såpass ettertenksomhet, at de tar høyde for at det kan være pga sånt? At de trenger å bli informert om det for å endre holdning liksom? Det irriterer litt.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
GiaMahan skrev (14 minutter siden):

At folk skriver krasse meldinger til folk som velger å fortsette å bruke munnbind, samt folk som kjefter på andre i full offentlighet for at personer bruker munnbind. 

Jeg har ikke opplevd dette personlig. Men jeg hører stadig om flere som opplever utagering fra andre på grunn av dette, og synes det er fryktelig synd. 

Påbudet er opphevet, hører du? Du trenger ikke gå med munnbind! Det er frivillig! FRIVILLIG!!!! TA DET AV DEG!!! DET ER FRIVILLIG Å BRUKE!!!! DU KAN TA DET AV!!!!!

:ermm:

  • Liker 3
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Jeg blir overrasket over at folk faktisk blander seg inn at folk bruker munnbind nå. 

Annen irritasjon; når folk mener at de blir utsatt for kroppshets, og det viser seg at "hetsen" de mottar, er at de er penere uten sminke. Det er for det første å lage storm i vannglass å kalle det hets, og for det andre må det jo være et kompliment å høre at man er vakker naturlig. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

HFW er lansert nå og typisk nok har ingen butikker i nærheten det på lager for klikk og hent. Må hente det et annet sted lenger unna som vanlig men skal innom leiligheten i dag uansett så da er det vel greit. Irriterer at bare enkelte butikker bestiller inn fysisk spill og aldri i samme by.

Lenke til kommentar

Leste du artikkelen? Poenget er at på jobbreiser der statens reiseregulativ legger grunnlaget for kompensasjon, så kan de kreve at du bruker kollektiv transport til flyplassen. Dårlig formulert i artikkelen, ingen som nekter noen mennesker noen form for transport, men de kan vel nekte deg kompensasjon for å ta bilen fatt dersom det kun er fordi man ikke gidder tog/buss.

Vi lever ikke i et diktatur.

Endret av Larzen_91
  • Liker 3
Lenke til kommentar
40 minutes ago, Tåkefyrste said:

Ja jeg leste artikkelen. Og Staten har ingenting med å legge seg opp i hvilket transportmiddel folk bruker på jobbreiser. 

Bilfobien har jo gjort politikere i storbyene til ekstremister.

Det er mulig du leste artikkelen, men i så fall ser det ikke ut som du skjønte hva den handlet om.

Statens reiseregulativ gjelder i utgangspuktet statens ansatte. Det er altså en avtale mellom arbeidgsiver og ansatt.

Så er det en del private og andre offentlige virksomheter som også bruker/har tilknyttet seg denne - men det er altså frivillig og gjort fordi det i de fleste tilfeller er rimeligere enn å forholde seg til skattedirektorates satser eller bare fordi det gir en enklere administrasjon.

Det eneste de "blander seg opp i" her, er altså de som velger å forholde seg til en avtale de frivillig inngår. 

Endret av Zork
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Is, is og mere is. Holkeføre og bratte bakker. Nå har isen ligget i 5 uker. Den bare bygger seg opp og grusen havner nederst i veien og i kanten. Salt lager bare små huller og er borte etter mange små nesten daglige regnskurer som fryser til mere is. Folk som skal brøyte som ikke gjør det, slik at snøen pakkes og blir til områder der verken folk, dyr eller kjøretøyer ferdes trygt.

En demoleringshammer måtte til for å fjerne isen så at det skulle bli mulig å forlate huset annet i en ambulanse eller rullestol.

I går kveld glitret det som om veien var laget av polert diamant.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132
Dragen skrev (24 minutter siden):

Med Postnord kan man få pakken dagen etter den er sendt.

Dagen etter at leverandøren har levert den til PostNord. Dvs at jeg fikk min i går, bestilt på mandag.

Lenke til kommentar

To utrolige plagsomme fenomener pleier å oppstå midt i kosen, der jeg sitter og knasker på skiver av reinsdyrpølse, dyppet i løvetannsirup (nam).

Først: Når denne siruppen finner veien til tastaturet (utrolig hvor mye stress det er å få bort allt sirupen).

Det andre: Når man oppdager at ikke alt er som det skal med pølsene, noen biter som føles ekstra tørre og seige, når jeg etterhvert oppdage at ved oppskjæringen av pølsestykket, så var ikke alt papiret rundt fjernet.

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Jeg dro i et avisark som var lagt oppå et skap for å fange matos - som legger seg oppå skap. Dette høye skap viste seg å skjule på sin topp en 2 kgs vidt åpnet pose med de minste svenskproduserte makaroni. Posen med 2 kg makaroni falt med åpningen ned på mitt bare hode og innholdet spredde seg gavmildt og jevnt ut over hele kjøkkenet med en sildrende lyd - inkludert over den lett overraskede hjelperen ved min side. Straks dukket det opp to katter som satte seg lakonisk ned på sine haler, tok et overblikk over området, og med et åsyn som klart uttrykte det opplagte spørsmålet: "Hva i all verden er det dere driver med?" Irritasjon er bare fornavnet på det jeg følte neste halvtimen. Hjelperen påsto at hun hadde funnet makaroni i undertøyet med hovedvekt på en åpning midt foran som ble fylt helt til randen. To residerte med største selvfølgelighet i navlen. Og ca en neve i skoene. Dette av en samlet dose på ca 6000 av de små snarkokte, bleke, hule og lett bøyde individer. Etter det fikk jeg en synkende følelse av avmakt hver gang jeg så makaroni.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...