Gå til innhold

Legotardo

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Legotardo

  1. Hadde en VW Touran 2015 varebil i fire år, solgte den rett før jul. Kosta på den oljeservice, en sikring til 12 kroner og ei lyspære samt to bremseklosser på disse fire åra/80 000km. Ingen rust, driftsikker, starta og gikk året rundt. Perfekt soveplass baki også.
  2. Det er nok ikke denne, denne har jeg sett utallige ganger Handlingen foregår oppe i fjellet/på vidda, med masse snø.
  3. Litt vag beskrivelse her men jeg så en film for en del år siden jeg husker litt av men jeg synes den var spennende den gangen og kunne tenkt meg å sett den igjen. Det er ikke mye jeg husker så dette er som sagt vagt: En mann er alene på fjellet (jeg tenker Hardangervidda eller Valdresflya/Jotunheim utfra naturen). Han følger sporene til en rein eller hjort han jakter på, dette forgår på vinterstid. Jeg så ikke hele filmen men kan ikke huske å ha sett andre karakterer i filmen den stunden jeg fikk sett, mulig det var flere på starten/slutten av filmen. Skal jeg gjette er filmen fra tidlig/midten av 70-tallet men jeg kan bomme kraftig her. Av en eller merkelig grunn ser jeg for meg Helge Jordal i hovedrollen men får det ikke til å stemme med hans IMDB-side så det er trolig noen andre. Er dette for vagt eller er det noen filmhoder der ute som klarer denne?
  4. Heisann Er relativt ny innen sjangeren, men har nå oppdaget at det lages enormt mye bra innen anime. Det er stort sett serier jeg er interessert, men filmer slukes det også. Jeg har sett Golden Time og Black Butler, HOTD (lånte disse av guttungen) og likte de begge godt. Var også megafan av Robotech da jeg var liten sneip sjøl. Av filmer har jeg likt FF: Advent Children, Belle og Evangelion 3.33. Disse seriene og filmene er dog stort sett det eneste jeg har sett. Har du noen anbefalinger her? Ønsker dog noe som bør være mulig å få tak i via norske nettbutikker da jeg liker å ha ting fysisk, men streamingtips tas også imot Japansk tale/engelsk tekst er selvsagt det ønskelige.
  5. Kommentarfeltet til de forskjellige tabloide nyhetsaktørene.
  6. Som nevnt i tråden her flipping av varer på Finn (og andre marked) en fin måte å tjene penger på. Jeg dro inn nært 120k i fortjeneste på kjøp og salg av hifi i 2020. Krever en hel del forkunnskaper når man retter seg inn mot en spesiell hobby/interesse, men jeg har vært hifi-nerd i gode 30 år så det gikk greit sånn sett. Krever at du må være litt slitsom når det kommer til pruting ved kjøp, hard på prisen når du skal selge og sånn som hifi, bil, MC og lignende koster en hel del å kjøpe seg inn i ved oppstart. Men en fin-fin måte å tjene penger på egen hobby (og for min del fikk jeg testet mye spennende hifi hjemme ).
  7. Wow, hadde helt glemt av det bladet! Nå rant minnene inn Skal laste ned filene etter jobb, tuuuusen takk for innsatsen
  8. Fylte opp tanken i morges, bare 23,69,- Føltes nesten som å stjele så billig som det var 😛
  9. Bilferie, er jo så billig diesel nå.. Trondheim - Larvik - Hirtshals - Flensburg - Gdansk for så å knalle på oppover Litauen, Latvia, Estland og over til Finland. Kjører hele Finland nordover hvor vi skal ha noen fotokurs og så ned til Trondheim igjen
  10. Hei Er på utkikk etter et spill, gjerne noe midt imellom Warcraft 1/2, Age of Empires og Sim City. Bygging av samfunn, men gjerne med historie og det aspektet hvor man må sanke inn ressurser slik som i WarCraft og AoE. Ikke så ekstremt gira på kriginga men litt småknuffing med nabobyer er greit. Jeg vil bare ha et spill jeg kan kose meg med i timevis/dagevis i et rolig tempo. Gjerne med forskjellige tidsperioder. Trenger ei heller å være det nyeste Har spilt MYE StarCraft, WarCraft, AoE/AoM og Command & Conquer-spilla, men sliter litt med å henge med nå som man fort har blitt litt eldre enn på midten/slutten av 90-tallet 😛 Finnes det jeg spør etter?
×
×
  • Opprett ny...