Jump to content

Legotardo

Medlemmer
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

596 profile views
 1. Kan svare på ene spørsmålet ditt: En integrert forsterker har en forsterkerdel innebygget som gir effekt til høyttalerene dine. En forforsterker har ikke dette, og må da brukes sammen en effektforsterker for å gi signal til dine passive høyttalere, evt kan en forforsterker kobles rett på aktive høyttalere (altså høyttalere med innebygget forsterker).
 2. Street Fighter 30th anniversary collection. Xbox store, 128,- og PS-store 108. Kjøpte til guttungen til hans PS4 og til meg selv til min Series X. Memories!
 3. Nettopp tatt det opp igjen. Har varma opp et par uker med QP/Arcade, tenkte å hive meg på competetive fra uka her. Gleder meg!
 4. Forhåndsbestilte min hos Elkjøp i går, 10/11 som estimert leveringsdato. Første konsollen siden Wii jeg har gleda meg til, så satser på at det her blir bra ? Har vært med på konsollkjøret siden NES kom ut (hadde også tidlig Atari) og spiller mindre nå enn før, men du verden jeg gleder meg til Doom og Forza!
 5. https://tidal.com/browse/track/77608564
 6. Passet huset til en kompis for en del år siden. Fikk tak i et nesten lignende tastatur som han hadde, sådde karse i det og bytta det ut med hans (gjemte bare hans litt). Da han kom hjem og satt seg ned ved maskina hadde han et maks gjengrodd tastatur.
 7. Skjønte ikke helt hva du mente med «skaffe deg Adobe»? Jeg har jo allerede Adobe Lightroom, Photoshop og Premieren? Til mitt budsjett får jeg ingen ny Mac. Og brukt har jeg dårlig erfaring med, så da blir det Windows ? En Chromebook blir nok litt svakt, Lightroom ønsker vel minst 12gb ram.
 8. Ble frastjålet MacBook Proen min i går. Har fått penger tilbake fra forsikringa allerede, men siden den var gammel var det begrenset hva jeg fikk igjen.Begynner med budsjett. Opp til 11-12 000. Ja, jeg veit en Macbook på finn er mulig, men jeg vil teste Windows. Og jo billigere jo bedre, MÅ ikke bruke hele summen.Skal hovedsaklig brukes til Lightroom og Photoshop, BITTELITT redigering av 1080 i Premiere, men utover det er det kun litt blu-ray (via eksternt optisk drev) og scrolling på nettet. I tillegg må jeg hekte på en DAC/hodetelefonforsterker så den må ha USB-A.14-15" aller helst, ikke større og foretrekker ikke mindre enn 14. 13 kan til nød gå men da skal god hardware ellers veie opp for mindre skjerm.Hva anbefaler folket? Asus Vivobook S-serien (som jeg ser har kurante tester) har jeg kikka litt på og liker formfaktoren, tar liten plass i fotosekken. Vil en gaminlaptop være bedre?
 9. Gammel klassiker innen norsk house. Savner Tore fortsatt, snart 19 år etter at han gikk bort ?
 10. Ikke jeg heller. Jeg har aldri sett Fight Club
 11. Der Hölle Rache in my pants.
×
×
 • Create New...