Gå til innhold

Rykter om ny gigantkjede til Norge? [Saturn til Norge!]


Anbefalte innlegg

Har hørt flere steder om en tysk elektrokjede som planlegger å åpne i Norge, som konkurent til Elkjøp/Lefdal og Expert. Er det noen andre som har hørt noe om dette? Det har vært nevnt hos flere Elkjøp og Expert butikker jeg har vært i, i den siste perioden. Ser Elkjøp bygger ut sterkt med Megastore butikker i Oslo området, en på Alnabru og en på Slependen, samtidig er det planlagt en Megastore butikk i Drammen, er dette for å styrke seg i markedet, og gjøre seg klar mot en gigantkjede? Kan dette være MediaMarkt?

 

~ Mortis

Endret av Mortis
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sålenge inntoget til MediaMarkt ikke fører til at Expert og/eller Elkjøp/Lefdal forsvinner så er det sunt med konkuranse her i Norge også.

Ser sammenhengen med at Elkjøp styrker såpass sterkt, for å ruste seg opp til sterk konkuranse. Blir spennende å se hva som skjer fremover!

 

~ Mortis

Lenke til kommentar

hvis mediamarkt kommer til norge, så tror jeg vi får se noen skikkelig fete butikker..

Men det kommer til å ende med at noen kjeder vil dø ut.. expert er første som dør

Har sjekket litt opp på Wikipedia, Expert har faktisk ett mye større forhandlernett i Norge enn hva Elkjøp har.

Ca 100 butikker for Elkjøp/Lefdal, mot ca 260 butikker for Expert. Den første som forsvinner vil jeg tro er Euronics, hvis Expert skal overleve må de satse sterkere enn det de gjør i dag.

 

~ Mortis

Lenke til kommentar

Dette er i så fall utrolig gode nyheter for oss forbrukere. Tyskland har de største og beste elektronikk forretningene jeg noen gang har vært i, utvalget er nesten alltid fantastisk og kundeservicen god. Tyskerne kan drive butikk.

 

 

Håper også på Saturn, men en kan ikke få alt wink.gif

 

Fem etasjers Saturn butikker i Norge, da er jeg i himmelen! Tviler dog på at det skjer, Saturn er vel ikke i noen nordiske land?

Endret av LucarioX
Lenke til kommentar

Må bare nevne at vi har fått mediamarkt her jeg bor (i sverige), og den deler parkeringsplass med elkjøp megastore, og å gå inn i elkjøp etter å ha vært på mediamarkt, er som å gå inn på en expert etter å ha vært på elkjøp megastore.

 

Det er bare enormt, i tillegg til at man kan prøve og ta på ALT. Prisene gruser alt annet av elbutikker som forhandler det samme. I tillegg må det sies at ingen kan sette i gang en åpningsfest som mediamarkt.

 

Høres kanskje litt fanboyish, men når du henter ut en playstation 3 for 1400kr, 4tb med harddisker for 1200kr, samt gratis is, pølser, brus og konsert, så er det ikke mulig å være misfornøyd.

Jeg og noen kompiser stod opp klokka 04:00 og sykla ned dit for å stå i åpningskøen, da de åpnet 5:30 (tar ca 45 minutter å sykle).

 

Har vært der mange ganger siden, og selv om ikke de har de syke åpningstilbudene (strykejern og vannkoker for 29kr stykk), så er prisene og utvalget helt utmerket.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Var annerledes der jeg var i dag, på MediaMarkt Las Terazes Gran Canaria, men det er nok mer den spanske butikkulturen elns. Ingen av Mp3-spillerne/mobiltelefonene var skrudd på slik at man kunne prøve de, og de få PC-ene som var på hadde kun passordskjermen åpen. Dog skal det nevnes at det var et utrolig utvalg, som uten tvil vil skape stor konkurranse for Elkjøp og Expert.

 

Det jeg la merke til var at det var pipelyder over alt. Hver alarm-enhet som var festet på et produkt avga en liten pipelyd ca. hvert 3. sekund. Det var med andre ord helt jævlig å stå midt i butikken. Er det slik i Sverige og?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...