Jump to content

Mortis360

Medlemmer
 • Content Count

  3320
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

213 :)

About Mortis360

 • Birthday 06/13/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg fikk reservasjonslenken min fra Telenor i dag (iPhone 12 Pro, 128GB Sølv), men har åpenbart litt tekniske problemer med å bestille, og får opp en feilmelding, skal ringe nettbutikken i morgen når de åpner (snakket med kundeservice I dag etter at nettbutikken hadde stengt, og de kunne ikke hjelpe), er det noen andre som har fått en liknende feilmelding hos Telenor?
 2. Det er lite poeng i å vente på ett prisfall, det skjer som regel kun ved lansering av ny modell igjen.
 3. Mitt største ankepunkt på Surface Pro 7 og Surface Laptop 3 er mangelen av Thunderbolt 3, hadde de hatt det så ville Surface Laptop 3 stått på listen over mulig kjøp for meg.
 4. Jeg har fått en link til iPhone 11 Pro, 256GB Stellargrå hos Telenor i dag som jeg ikke har behov for, førstemann til mølla :-) https://nettbutikk.telenor.no/reservasjon?product=25785.TELENOR&guid=041f5410-e1c4-11e9-bd0a-2c44fd8442bc
 5. Nå står det da i saken at dette ikke påvirker ytelse eller funksjonaliteten på telefonen, men om en uautorisert skjerm er installert så får man beskjed om det. Er det virkelig så ille? Om jeg skulle kjøpt en brukt telefon så ser jeg absolutt det som relevant, om skjermen er byttet, er det gjort av ett autorisert verksted med originale deler? En telefon med uoriginal skjerm, som kanskje ikke er montert riktig med forsegling er definitivt noe som påvirker verdi i negativ grad for meg.
 6. Jeg reserverte iPhone 11 Pro Max 64GB, og 11 Pro 256GB (begge Space Gray) kl 14:20, like etter nettbutikken hadde kommet opp igjen etter krasjen den 13, på de har jeg ikke fått noen link, kun Pro Max 256GB SG første som jeg fikk reservert 13:58, like før nettbutikken gikk ned for telling, og den jeg har nå. Det virker som de gikk unna veldig fort denne gangen.
 7. Fikk endelig sporingsnummer fra Telenor nå (Pro Max 256GB Stellargrå) , venter på at pakken skal bli registrert inn hos Posten.
 8. Jeg antar at fire ukers ventetid er for de som bestiller nå i dag, om du har reservert eller bestilt tidligere burde du kunne få telefon raskere enn det. Selv så ligger jeg an til å få min levert på mandag.
 9. Var nettopp på telefon med nettbutikken til Telenor igjen, de skulle egentlig ha en andre lastebil til å hente varer i går men den kom ikke etter hva de fortalte meg, så da ble heller ikke telefonen min hentet i går...
 10. Har nettopp vært på telefon med nettbutikken til Telenor, telefonen min lå klar til sending og venter på at Posten skal hente burene med telefoner og registrere inn, 90%+ sjanse for at den gikk avgårde i dag, så får bare vente til senere i kveld som de sa med sporingsnr, ligger godt an til å få den levert i morgen dog (Drammen).
 11. Telefonen min er nok bestilt alt, venter fortsatt på ordrebekreftelse og at den blir sendt ut, er det noen andre med Telenor-ordre som har fått faktisk ordrebekreftelse?
 12. Det virker som jeg hadde veldig flaks med å få bestillingslenken til min Pro Max 256GB stellargrå i går fra Telenor, ut i fra hva de sier om leveringer.
 13. Per dags dato er ikke 5G klart til telefoner som er i masseproduksjon, om det hadde vært tilfellet så hadde vi garantert sett Galaxy Note 10 med 5G som standard, og ikke en "spesialmodell" som har 5G, sammen med flere andre telefoner slik som OnePlus 7 Pro, hvor igjen 5G er en spesialmodell som kun er i salg i utvalgte områder. Første generasjonen av 5G chipper i telefoner er ikke modne nok, de bruker mye strøm, og er ekstremt følsomme på dekning, nettverkene er heller ikke-eksisterende eller dårlige per dags dato, det vil ta flere år før 5G er "mainstream" på mobiler og mobilnettverk, når teknologien er mer moden for kommersiell bruk i stor skala. Hvis Apple hadde lansert alle telefonene med 5G, førstegenerasjons chipper, så hadde fått bøtta full av møkk fordi de lanserte noe som ikke var modent, hvis det er så modent som mange skal ha det til, hvorfor har ikke Samsung, OnePlus, Sony eller Huawei telefoner det som standard allerede? Fremfor spesifikke modeller for 5G som ikke er enkle å få tak i? Når det gjelder Apple, så er alt uansett feil for mange. https://www.youtube.com/watch?v=eF7K7QOTgvk
 14. Jeg reserverte 13:58 på Pro Max 256GB Space Gray, la inn en reservasjon på 64GB av samme modell 14:20 etter nettbutikken kom opp igjen, den har jeg ikke fått lenke på enda.
 15. Månedsprisen på Telenor SWAP og Telia Svitsj er den samme, dessuten har Telenor bedre dekning enn Telia på flere av stedene jeg oppholder meg på.
×
×
 • Create New...