Jump to content

Mortis360

Medlemmer
 • Content Count

  3348
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

216 :)

About Mortis360

 • Birthday 06/13/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Min dukka opp på post i butikk i dag, gjorde som avtalt med nettbutikken om å nekte å ta i mot ordren, slik at den blir returnert direkte, da jeg skaffet i butikk istedenfor.
 2. Nettbutikken til Telenor har virkelig droppa ballen på denne lanseringen, ser i Posten appen at det ble opprettet en sending i går kl 10:45. Fikk bestillingslink kl 06:00 på torsdag, hadde bestillingen inne kl før kl 07:00. Telia og OneCall kunder ser ut til å ha fått sine lanseringsdag telefoner, men fra Telenor sin nettbutikk virker det ikke til å ha skjedd overhodet i år. Jeg endte med å plukke opp en 14 Pro 256GB Space Black på min nærmeste Telenorbutikk istedenfor å vente på togvraket av en nettbutikk i år, den som jeg har bestilt blir sendt i retur så fort den kommer frem til meg.
 3. Fortsatt ikke hørt noe, de har virkelig dårlig styring i år, i forhold til tidligere år med forhåndsbestillinger.
 4. Tror Telenor på Gulskogen skulle ha noen få 14 Pro 256GB i sort igjen, ringte de for en times tid siden.
 5. Fikk beskjed om at min lå til pakking tidligere i dag, de kunne ikke si noe om den blir sendt ut eller ikke i dag, så venter bare på Posten om det dukker opp noe der i kveld.
 6. Bestillingslinkene er ikke knyttet til navn når man bestiller, man kan bruke fiktive eller hva enn man vil som navn når man reserverer.
 7. Fikk bestillingslink på min 14 Pro 256GB sølv for ca 50 minutter siden, har bestilt nå og har ett håp om at den kommer frem til fredag, holder til like utenfor Drammen, så om den blir pakket og sendt i dag burde det gå, for de som bor lengre unna er det nok litt mer tvilsomt om den kommer frem i morgen.
 8. Tror ikke jeg fikk inn min reservasjon før 14:26-ish, 14 Pro 256GB Sølv, venter fortsatt på lenke.
 9. Nope, ikke hørt noe enda.
 10. Har ikke fått noen bestillingslenke enda, ringte inn til Telenor nettbutikk og de fortalte at de fortsatt holdt på med å sortere telefoner.
 11. Jeg har normalt sett pleid å få link mellom ca 13:00 og 15:00.
 12. Satelitt vil kun fungere i Canada og USA i starten etter min kjennskap.
 13. Bestillingslinkene fra Telenor har pleid å komme på Onsdag de forrige årene, det gjorde det for meg i 2019, 2020 og 2021.
 14. Venter bare på at min skal ankomme postkontoret, den har blitt sortert på lokal terminal, så burde dukke opp ett sted mellom 13:00 og 14:30 normalt sett.
 15. Har opplevd at forventet levering i appen stemmer bedre mht leveringstid, fikk nettopp SMS fra Posten med forventet levering på mandag, de skal greie å rote det temmelig godt til for å ikke levere til Drammen i morgen.
×
×
 • Create New...