Jump to content

Khaffner

Medlemmer
 • Content Count

  8710
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

556 :)

About Khaffner

 • Birthday 04/29/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

27197 profile views
 1. En desentralisert blockchains lagringskapasitet er særdeles begrenset og bør brukes kun ved lagring av verdifull data. Å lagre hver eneste transaksjon på en blockchain er unødvendig, men å opprette tidsbegrensede transaksjonsforhold mellom to eller flere parter med kryptografiske smarte kontrakter backet i blockchainen kan være en fin løsning
 2. Etterhvert som mining rewarden halveres ytterligere, flere transaksjoner skjer i lagene oppå blockchainen og prosessorene blir mer effektive, blir det nok noe mindre strømbruk for å holde sikkerheten oppe. Mange faktorer som spiller inn Spis heller mindre kjøtt, fly mindre og ta bilen sjeldnere om du vil hjelpe miljøet. Sikring av blockchains er verdt den energien det koster syns jeg. Håper energiforbruket går ned, men ikke på bekostning av sikkerheten.
 3. Hvor mange kWt strøm brukes på julebelysning årlig?
 4. Internett og mobile enheter er på global basis mer tilgjengelig enn et pålitelig og tilgjengelig banksystem. I kombinasjon med at Bitcoin ikke lar seg blokkere eller sensurere, er det alene god nok grunn til å påstå at Bitcoin vil vokse i verdi og omfang i mange mange år til
 5. Jepp, men om Samsung er like trege som vanlig kan du regne med å få Oreo på S8 ca Q1 2018. Nexus/Pixel får det i disse dager
 6. Regner med denne vil få Android-oppdateringer enda senere enn G6?
 7. Katten jeg passer nå kan underholde seg selv i mange timer med et sugerør
 8. Mye mindre reservoar, som førte til store svingninger i næringskonsentrasjon og sikkert noe tørke også. Ikke den beste idéen min.
 9. Selv har jeg ikke dyrket noe siden siste basilikumbatch i september som smakte nyslått gress. Om jeg skulle startet på nytt ville jeg hatt noe lite opplegg, kanskje en kryddergreie på kjøkkenbenken.
 10. Med tanke på at man oppgradere til Win10Pro gratis i 2017 på denne, ble det straks mer interessant (https://www.theverge.com/2017/5/2/15519464/microsoft-surface-laptop-free-windows-10-pro-upgrade) Men mangel på USB-C-lading gjør den dessverre fremdeles uaktuell.
 11. Min 5X kan finne på å slå seg av hvis batteriet er under ca 15% og det er kalde omgivelser. Men det er vel batteriteknisk relativt normalt?
×
×
 • Create New...