Jump to content

LucarioX

Medlemmer
 • Content Count

  5908
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

700 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Tja, faren er vel ikke over selv om Norge når 0 smittede - for vi kan likevel få inn smitte fra utlandet, om det finnes tilfeller der? Selv med stengte grenser kan jo varetransport bringe ny smitte inn i landet? Det som er så deprimerende 😣 Teoretisk sett er vel bare 1 tilfelle et eller annet sted i verden nok til at det kan blusse opp igjen? Så uansett er man til slutt avhengig av en vaksine eller medisin, eller er det noe jeg har oversett? Vet ikke om man har klart å finne ut 100% sikkert hvordan SARS forsvant i 2003, klarte man å spore opp absolutt alle tilfeller?
 2. Interessant. Jeg vurderer å kjøpe fjorårets 15" til 22 958kr. Er nok uansett nødt til å ha en ny 15" i løpet av året, og selv med konkurranse på pris kan jeg vel ikke forvente å se noe i nærheten av den prisen igjen med det første? Noen gode argumenter for hvorfor man eventuelt burde vente, eller gå for den nye? Den er jo ikke mye kraftigere?
 3. Noen som vet når de norske nettbutikkene pleier å legge ut de nye maskinene? Mon tro om de kjører samme pris som Apple Store? Ser ut som de ligger et par tusen under på 15" fra 2016? https://www.prisjakt.no/product.php?p=3979130
 4. Smart! Bruker egentlig Danske Bank, men har faktisk en DNB-konto også. Er alt man trenger å gjøre å handle med Mastercard i perioden det er tilbud? Pleier det å være 20% på Expert flere ganger i året?
 5. Når ville dere kjøpt ny 15"? Ser ut som den billigste utgaven av Macbook Pro 15" med Touchbar har vært nede i 21 366,- for noen uker siden. Tror dere det er sannsynlig med et like godt tilbud igjen før sommeren? https://www.prisjakt.no/product.php?pu=3979130 Er det egentlig noe poeng i å vente med å kjøpe om man skal ha 15"? Realistisk med store ytelses eller prisforandringer til høsten? 22 985,- (som er laveste pris akkurat nå?) er jo allerede litt billigere enn det Apple selger den for?
 6. Noen som vet hva som er forskjellen på Bedriftsøkonomi og Finans og Finans og økonomistyring 1? Eller var det bare en navneendring? Skal ta opp finans, så kjekt å vite om kurset har endret seg.
 7. Hvordan får dere spilt av på TVen? Finner ingen Amazon Prime App i App store (Samsung TV), den medfølgende nettleseren får jeg beskjed om at ikke er støttet, og når jeg spiller av fra Macen og kobler den til TVen får jeg beskjed om å koble fra TVen før jeg får begynne å se programmet
 8. Nå var jo bendgate ekstremt overopphausa spør du meg. Uansett så var det vel ikke 5S som tålte minst i disse testene, det var vel stort sett 6plus? Mulig 6 Plus tålte enda mindre. Har ikke erfaring med den selv, men har opplevd bendgate to ganger med 5S.
 9. Er det ikke fare for at bendgate gjør comeback om de ikke har gjort noe med designet, eller materialet? Også litt skuffet over at skjermen ikke er oppgradert. Synes faktisk bildekvaliteten er betydelig bedre på 6S, men mulig jeg blir blendet av størrelse og andre faktorer her?
 10. Har ikke opplevd det, men irriterer meg over stadige krasj og bugs. Har hatt problemer med både oppstart og Windows Update de siste ukene. Synes Windows 10 er skuffende lite stabilt i forhold til hvordan jeg husker Windows 7 og XP...
 11. Bare meg, eller er denne slengbuksemoten ganske forferdelig? Merker jeg grøsser litt hver gang jeg ser buksene. Kan vel umulig være en trend som vil vare særlig lenge?
 12. Vet ikke helt om jeg synes de var så pene. Litt rar form kanskje. Veldig fornøyd med mine chelsea boots fra RM Williams. Semsket riktignok, men veldig pene og kvaliteten virker bra.
 13. Realistisk at det kan komme noen gode tilbud på Macbook Air om disse fases ut til fordel for nye Macbook? Har vel vært snakk om at det ikke kommer nye modeller av disse? Trenger ny maskin til studiebruk, og Air 11" hadde passet fint, men ser den ligger på 8490kr flere steder. Synes det er dyrt når den ikke engang har retina skjerm.
×
×
 • Create New...