Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/26/21 in Posts

 1. 48 points
  Hva mener du med "politisk ukorrekt"? Dette har da ingen ting med politisk korrekthet å gjøre, men om lovbrudd. Men påfallende hvor fort den offerrollen ble trukket frem. Jeg er utvikler. Når jeg slipper progamvare ut gratis så gjør jeg et bevist valg av lisens. Det er ikke "politisk ukorrekt" eller "friske meninger" å ignorere betingelsene mine, det er drittsekkoppførsel og lovbrud.
 2. 35 points
  Alltid fascinerende å se sauene godt til høyre kaste seg ut i et forsvar av TFG uansett hvor nedrig oppførselen hans er.
 3. 29 points
  Ikke noe forsvar av mapper og filer, men det er en ganske utbredt myte om at unge er mye mer teknoligisk orienterte enn eldre og det er feil. Eldre har en langt bedre kompetanse innen teknologi til arbeid mens yngre har nok en bedre forståelse underholdningen man kan få av teknologi. Kanskje bedre å fokusere på generell it kompetanse fremfor at alle skal bli utviklere?
 4. 27 points
  Jeg er uenig, det skaper bare økonomiske problemer for de som sliter og har lite fra før. Mange er avhengige av bil uansett om det er dyrt eller ikke, kan være alt fra funksjonshemming til småbarnsfamilier.
 5. 26 points
  Som regel står god argumentasjon godt på egne bein. Istedenfor å måtte lene seg på merkelapper og fordumming av meningsmotstandere, begynn med å forklare hvorfor de som er uenige har feil.
 6. 24 points
  Hvorfor skal jeg ha en app for å legge inn kortet mitt når jeg bare kan betale med kortet direkte? Se for deg at du måtte ha en egen app for hver butikkjede du skulle handle på. Det er jo helt tullete!
 7. 23 points
  Fascinerende å se de hjernevaskede springe til forsvar for en fascistisk narsissist med ambisjoner om å bli keier av USA.
 8. 20 points
  Når det kommer så mye retardert oppkast som "ååå myndighetene injiserer oss med 5G-hjernechipper" og "drikk hestemedisin for å bli frisk!" så skjønner jeg godt de fjerner alt, hardt og brutalt.
 9. 20 points
  Jeg synes hele klimadebatten bør reduseres til hvilke bindinger deltagerne har og teorier om hva slags egeninteresse de har i å mene det de mener. Da slipper man å sette seg inn i argumenter, finne svakheter i dem og komme med sine egne. Mentale aktiviteter som dagens samfunn setter mindre og mindre pris på, sikkert fordi det er litt slitsomt. Bedre å skrive "Olje er dumt" på en plakat og brøle utenfor Stortinget. Mon tro hva slags bindinger de har de som jobber for FNs klimapanel ? Kan det tenkes at deres inntekt til en viss grad er avhengig av at man planter en forestilling i befolkningen om at verden er på vei mot stupet? Hva med MDG? Bør man bare avvise alt de sier fordi de bare prøver å skremme inn noen stemmer slik at de kommer over sperregrensen og får flere på fet stortingslønn? Jeg vet ikke. Kanskje TUs moderatorer kan velge for oss? Bindinger eller argumenter? Hva bør stå igjen i denne debatten?
 10. 19 points
  App er faktisk ikke bare bare. F.eks har jeg noen apper fra forskjellige leverandører, og når det går en tid mellom hver gang jeg bruker dem så er det alltid noe som går skeis. F.eks at man har bytta bankkort; så må man gjennom hele forbanna prosessen med å legge inn og verifisere bankkort for den ene leverandøren før jeg i det hele tatt kan begynne å lade. Det er et jævla mas og så unødvendig.
 11. 19 points
  La meg nevne et høyst aktuelt senario for deg som mange i norges land kan kjenne seg igjen i. La oss si at man har gjort sitt bidrag til fremtidig norsk arbeidskraft ved å få et par barn noe som gjør økonomien noe mer presset, såpass presset at det huslånet man eventuellt får innvilget tilsvarer at man må bosette seg litt utenfor allfarvei. Det resulterer ofte i daglig pendling til jobb og barnehage på la oss si 12-15mil. Hvis man da skal forsøke å invistere i en elbil for å dekke det formålet så må man ihvertfall opp i en prisklasse rundt 100 000kr. Det man derimot har råd til når sparing er uaktuellt pga løpende utgifter som småbarnsfamilie er en brukt dieselbil til 20 000kr.
 12. 19 points
  Det er helt greit å være uenig i Simen1 sine konklusjoner
 13. 19 points
  Så hvis en av knottene under bordbeina ramler av så kjøper du nytt bord? Eller dekkene blir utslitt på bilen så blir det ny bil? Du trenger ikke mekke selv for at reparerbarhet skal være en fordel. Kan du leverer bordet, bilen eller PCen til en bedrift borti gata og få en reparert eller oppgradert tilbake i stedet for å måtte kjøpe nytt så er det en kjempefordel. I hvert fall for oss som tror vi bare har én jordklode.
 14. 18 points
  Slå henne bevisstløs med klubba di. Dra henne etter håret hjem til hula. Suksess.
 15. 18 points
  Har en misstenke om at de har vurdert feil da. Spesielt om de måtte ha krisemøte å greier.
 16. 18 points
  Avisen skriver at en Tesla Model 3 bygges på ti timer, mer enn tre ganger så fort som en Volkswagen ID.3. LOL! Problemet med å hvile på sine laurbærblad er nettopp det. Kjempestore, gigantiske bilkonsern som egentlig lagde samme mølet årtier på rad, fullstendig ufleksible, "våkner nå" og skjønner de er plutselig halvveis bak i køen. Men takket være slike reality check så går teknologien videre og summa summarum vinner forbrukerne. Og av alle så burde VW hatt en skjerpings for lenge siden.
 17. 18 points
  https://www.obs.no/elektronikk-og-underholdning/underholdning/konsoll/2085071?v=Obs-711719709596
 18. 18 points
  Dette var jo i utgangspunktet en meget intetsigende kommentar som ikke er av videre interesse for noen andre enn deg selv, men du må gjerne utdype hva du mener for oss som ikke kan lese tanker: Er det fordi du vet hvordan historien ender? For slik er det jo stort sett alltid med adaptasjoner av verker. Jeg så, for eksempel, gladelig Ringenes Herre trilogien da den kom ut, til tross for at jeg visste "hvordan det gikk" etter å ha lest bøkene. Eller er det fordi TLOU2 ble for politisk korrekt for deg, og dermed boikotter du denne serien på bakgrunn av det?
 19. 16 points
  Erfaringsmessig sprer alle nettsteder med ordet "truth" i navnet det stikk motsatte. Jeg tror ikke dette blir noe annerledes.
 20. 16 points
  Dette var en merkelig artikkel, med et rart fokus. Det er akkurat som om sikkerhetsmyndighetene er et problem. Problemet er at Tesla ikke viser transparens. Håper TU ikke er like kritisk overfor Luftfartstilsynet, EASA, FAA og andre luftfartsmyndigheter som ettergår flyprodusenter, flyselskaper og lufttrafikktjeneste. Myndighetsettersyn er helt kritisk for sikkerheten innen transport, på samme måte som man har finanstilsyn og helsetilsyn. Uten tilsyn tar ulike produsenter og leverandører snarveier, snarveier som fører til skader og dødsfall.
 21. 16 points
 22. 16 points
  Jada, vi har hørt det nå. Men kan det tenkes at Noreng har noen fornuftige og/eller reelle resonnementer likevel?
 23. 16 points
  Hva er galt med deg? det har skjedd noe fryktelig, folk har mistet sine nærmeste og du sitter her og snur dette til din agenda. Vi vet ikke hva som har skjedd ennå. Blir det ikke slitsomt å gå rundt med alt det hatet du har inne?
 24. 16 points
  Tenk å drive lobbyvirksomhet for et monopol, på skattebetalernes bekostning. Og enda bedre, lobbyvirksomhet for dyrere strøm for befolkningen. Det er jo helt fantastisk.
 25. 15 points
  ... Altså. Når folk ruller seg i møkk så er det ikke media sin skyld at de stinker. Om Trump hadde hatt nær normale standarder så ville han fått betydelig mye mindre kritikk; Dette er selvforskyldt og legitim kritikk, og det er ikke media sin skyld at Trump og co valgte å misbruke et prosjekt for og med åpen kildekode, det er helt og holdent deres egne skyld.
 26. 15 points
  Herregud, ja, JAA! Endelig noen som skjønner det, og som genuint er opptatt av gode løsninger. Dere husker min siste rant for et par måneder siden om ladere som hadde ødelagt display eller ikke fungerte? Vel, samme ladere fungerer fortsatt ikke. Jeg har gitt helt opp ladeoperatørene, og Mer / Grønn Kontakt håper jeg blir erstattet av selskaper som dette.
 27. 15 points
  "The time you enjoy wasting, is not wasted time"
 28. 15 points
 29. 14 points
 30. 14 points
  de neste fire årene. https://www.tv2.no/a/14265227/ hvordan takler han det? Må jo stikke i han å sitte ved siden av en såkalt "undertrykt kvinne"? Skal han redde henne ved å tilby 1000-lapper?
 31. 14 points
  Her bommer du 100% : det er Høyre-regjeringen som har utarbeidet og fremlagt statbudsjettet slik vi kjenner den nå. AP har ikke hatt noe å gjøre med det. 🙄
 32. 14 points
  Mangler bare opppussing av GTA 1 & 2 og en tre-fire releaser til av GTA5 så kan vi kanskje håpe på GTA 6 rundt 2070 eller deromkring?
 33. 14 points
 34. 14 points
  Et innlegg vedrørende skribentens bruk av nynorsk er fjernet. I Norge har vi 2 skriftspråk, bokmål og nynorsk, begge er likeverdige og en diskusjon rundt dette under en artikkel er fullstendig off topic. Modereringen skal ikke kommenteres i tråden
 35. 14 points
  Kritiske røster - ja takk. Men et sted må man sette grenser. Det er masse fakta om vaksinen, og det finnes masse løgner om vaksinen. Når vi i tillegg ser de skadelige ringvirkningene antivax folka har på samfunnet, er det i samfunnets interesse å si at noen løgner rett og slett må slås ned på. Før kunne man stå på en boks i parken og skrike ut hva du måtte ønske, men dynamikken forandrer seg når man plutselig har fått en megafon rettet mot potensielt millioner av mennesker som til dels er lett påvirkelige. Er ikke noe fan av sensur, men løgner som faktisk medfører at liv går tapt mener jeg at vi faktisk må kunne si "nei takk" til. Ps: en kan ikke sidestille meninger med fakta versus løgn. Fakta er fakta, og burde ikke telle like mye / lite som at en fyr fikk en åpenbaring om at Bill Gates og en pedoring har laget vaksiner for å kontrollere folket. Ellers anbefaler jeg deg å se videoen om slippery slope argumenter fra TedED. Et lite tiltak fører ikke automatisk til et politistathelvete.
 36. 14 points
 37. 14 points
  https://www.netonnet.no/search?query=ps5 Diverse ps5 til salgs Hurry!!! Edit: Utsolgt , var til salgs i ca 15 min Håper noen fikk bestilt
 38. 14 points
 39. 14 points
  Hva i alle dager betyr det for saken om Nordeng sitter i styret i et gasselskap? Det kan jo være at han derfor har peiling på hva han snakker om i motsetning til de fleste av våre "klimahysterikere". Det han sier er riktig, og kan kontrolleres i alle retninger. Men i vår nasjonale debatt om klima er ikke fakta og tall viktige, der er det synsing og meninger som teller.
 40. 14 points
 41. 14 points
 42. 13 points
  Ja, den linken viser at Musk ikke er noen ingeniør. Herbert Diess er ikke bare ingeniør, han tok doktorgraden med automasjon som tema. Vært fint om TU utviste et snev av kritisk sans. Med noen hundre tusen ekte ingeniører som abonnenter så bør de unngå å bidra til å vanne ut tittelen.
 43. 13 points
  Dødsstraff og henrettelser er forhistorisk her nå, den tid er forbi. Vi har kommet lengre, har menneskerettigheter og andre bedre løsninger. At staten skal ta liv går mot menneskerettigheter og internasjonal lov. Det har neppe noen preventiv effekt heller, da de fleste drap og lignende handlinger skjer i affekt. Det er bare Hviterussland i Europa som fortsatt har dødsstraff, og det er ikke et land vi vil sammenligne oss med. Ingen andre land i Europa har henrettet noen siden nittitallet. Russland er vel det eneste andre landet i Europa som ikke har fjernet det, men har ikke henrettet noen siden 1996. (bortsett fra de statlige drapene på journalister, politiske motstandere bestilt av Putin etc...)
 44. 13 points
  Virker som den største risikoen for terror i Norge kommer fra unge ensomme norske (skandinaviske) menn som er typiske tapere i livet.
 45. 13 points
  Hvordan i alle dager vet du det, for alt du vet ble han skutt bakfra på distanse. Idiotisk påstand, latterlig faktisk.
 46. 13 points
 47. 13 points
  Omregistreringsavgift burde vært lik kosten for å utføre en omregistrering.
 48. 13 points
  Gass er $200 fatet oljeekvivalent, og vi er mer eller mindre selvforsynt med grønn energi. Vi kunne ikke fått bedre forhold for norsk industri om gudene både over og under smilte samtidig. Men her skal vi, hinsides all bananrepublikk-logikk, selge elektrisiteten vår og ødelegge for norsk industri, fremfor å la norsk industri få en fordel over EUs.
 49. 12 points
  Det er bare å tilføye at den kritikken og misstilliten som oppleves nå er realitetsbasert, i motsetning til analysen som resulterer i en strømpris på 45 øre i 2030. Innen EU har myndighetene i mange land allerede effektuert støtteordninger til forbrukerne på grunn av de elleville prisene. Det er visstnok en plikt å sørge for at befolkningen har råd til nødvendig energi, på linje med vann. For den norske befolkningens del, så er elektrisitet mye viktigere for husholdningene enn i EU-landene fordi oppvarming av boligene er el-basert. Dette fordi myndighetene har rigget elforsyningen for å omfatte dette her i landet. Da er det et soleklart samfunnsansvar at elforsyningen hensyntar dette, eller at man skjermer husholdningen. Forsyningssikkerheten i Norge er 100% i minst 9 av 10 år med den kapasiteten vi har, men det betinger at man magsinerer med tanke på forsyningssikkerhet og eksporterer/importerer deretter. Problemet er tydeligvis at dette ikke lenger er "lov", men er det da ikke lenger "lov" å lagre brennsel til varmekraftverk heller? Det er vel nettopp dette som nå diskuteres i EU - å etablere store gasslager på mellomlang sikt for å sikre seg mot det samme som vi nå opplever? Jeg mener det er opp til de norske aktørene/offentlige energiselskapene å bestemme hvor mye "brennsel" de må ha i magasinene, og da må man følge tilsiget og magasinfyllingen, og ikke timeprisene på "børsrn". Så kan man kanskje være ærlige på hva inntektene fra kraftutvekslingen går til, og ikke hevde at inntektene går til å redusere nettleien til forbrukerne hvis dette ikke stemmer så lenge det er "flaskehalser" i nettet.
×
×
 • Create New...