Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Morsomme, stilige, idiotiske bilannonser fra Finn.no


Anbefalte innlegg

Synd jeg ikke så annonsen før, hadde kjøpt bilen tvert.

Alt som er feil er at giroverføringa har hoppa av, det skjedde med flere av bilene vi hadde i Posten Norge AS.. :D

kjøp den nå da, bilen er ikke solgt.

 

Nå har jo fyren solgt motoren, hva skal jeg med en Peugeot uten motor? :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+3165

Hvorfor har som regel slike overstylede bilen de minste motorvalgene? Lite tøft med en 1.4 liters motor da...

Ompriotering av budsjett.

Noe foretrekker å kjøre raskt, andre foretrekker å se ut som de kan kjøre raskt.

Lenke til kommentar

Sånn kan det gå når man overlater oversettingen til Google:

 

http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=28828016

 

Škoda Auto har en lang tilknytning motorsport. Ved inngangen av året, er konkurransen bilen avledet Mladá Boleslav i rally racing circuit og verden. Siste bil RS anta at denne idretten tradisjonen, som gir andre generasjon Skoda Fabia RS ett skritt foran konkurrentene. Og nå for første gang er det to versjoner av RS i Škoda Fabia serien: en kombikupé og boet fortsetter Karosseristil Hospital skiftet navn en kombinasjon av atletisk ytelse med drivstoffeffektivitet og eksepsjonell miljøinnsats.

 

Begge versjonene av den nye Škoda Fabia RS er fast i fremre støtfanger takket være den enkle integrerte tåkelys, som også kan alternativt leveres med sving funksjon LED lys eller gå i løpet av dagen. Symbol RS står stolt i rammen krom grillen, mens den røde bremsekalipere malte minst deres potensielle ytelse på hyllene bak skreddersydde 17-tommers "aluminium felger Gigaro. Som tonede vinduer, sport bakre støtfanger, nye design og pipe dual eksos. Spoiler taket og bak på sedan er tilgjengelig i sort, hvitt og sølv på anmodning og avhengig av fargen på karosseriet.

 

Takspoiler både i kombikupé og støtte gjeldende ordninger ved en høyere hastighet, som i kombinasjon med utstyret og gjennomgått fremdriften av prestasjonsbasert elektroniske driver hjelpemidler - ESP, ABS, TCS, TPM og HGH - Skoda Fabia RS gir smidig og sikker håndtering. I mellomtiden, langt fra å forbedre standarden på kjøreglede XDS av bremsing på forhjulet i ved akselerasjon rundt hjørner, for å overføre dreiemoment til hjulene ut. Side par kan tiltrekke Skoda Fabia RS i svinger, øker sin evne til å bøye og gi smidighet funnet i Škoda Athletic.

Inne, nye sportsseter funksjon i RS symboler for sine poster, mens Skoda Fabia RS kunder kan også bestille setetrekk røde og sorte gulvmatter med sølv søm eller erstatning i samsvar med fargen røde løperen 'møbler. Color Onyx dashbordet har en lær tre snakket ratt med valgfri multi-funksjon versjon med manuell girspaken padleårer standard syv-trinns DSG automatisk girkasse. Som med alle versjoner av Škoda Fabia, er rattet justeres i høyde og dybde, med førersetet høydejustering er også tatt. Ratt, girspak og nødbrems håndtak er standard skinn, mens pedalene er utstyrt med rustfritt stål slitebanen. Alle Škoda Fabia RS Klimamodeller er utstyrt med aircondition, en resultattavle "satt sykehus" og et system med fire standard stereo høyttalere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...