Jump to content

Wiciwato

Medlemmer
 • Content Count

  3258
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Wiciwato

 1. Så en hvit Alfa Romeo Stelvio i Drammen igår på prøveskilt, blant de første i landet tenker jeg?
 2. Heisann, vi på UiB hadde satt pris på om du hadde satt av 3 minutt til å svare på en spørreundersøkelse. Takk. https://docs.google.com/forms/d/13IrUnAVdNPmuqxAGPCyEcy0JGVNa2FGDaqMXN4Zd-Jc/edit#responses
 3. Så da meget så retningsbestemte ut på bilde 2 spør du meg.
 4. https://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=84982189&fks=84982189 Satt på sommerdekka feil vei gitt.
 5. Spottet en ellers kjedelig Ford Galaxy forbi Danmarksplass i Bergen igår. Akselererte raskt til førsteplass ut av lyskrysset og lagde snærtne braap-lyder når den gira. Noen som vet hvilken modell det kan ha vært?
 6. Sykkelsenteret i Bergen hadde hva jeg trengte. Takk for hjelpen uansett.
 7. Ganske skuffende på Xbox One ja. Ser pent ut og alt det der, men ytelsen er til å være flau over.
 8. Javell. Altså ingen fordeler med 2 forskjellige? Satser på at jeg skal klare meg med 240gb, kanskje ikke, hvem vet.
 9. Hva sier dere: 240gb ssd, 2x240gb ssd eller 500gb ssd?
 10. RARt man må Bruke så lanG tid for å finne nye dott TOrrentsider nå til dags.
 11. Selvfølgelig. Skal fikse det i morgen.
 12. Kjøpte nylig brukt sykkel med "tyverisikre" hjulmuttere. Derfor trenger jeg hjelp til å finne spesialverktøyet som trengs for å stramme disse. Ser ut som et umbrakomønster bortsett fra at den er flat i bunnen. Som et pepperkakehus forfra nesten. Trenger bare en pekepinn på hva jeg bør søke etter, de bør vel ha det på Ebay i værste fall. Takk.
 13. Er på utkikk etter ny bærbar da min hp envy 15 dessverre måtte bøte med livet etter å ha plaget meg med uhyre dårlig nettverkskort over lengre tid. Kjøpte denne for 5000 på Expert ifjor. Har vært misfornøyd med den Pga nevnte nettverkskort og UHD oppløsning som er helt nytteløst på en såpass liten skjerm. Så nå er jeg på utkikk etter enten en ny eller brukt. Kriteriene mine er mellom 13-15" skjerm, ssd, i5/7, greit med ram og så god byggekvalitet som mulig til en pris på mellom 5-7k. Skal hovedsakelig brukes til skriving, web, filmtitting og bilderedigering. Har snust litt på eldre "pro" maskiner som nå selges til en billigere penge, som denne. http://m.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=73734542 Vil jeg merke at maskinen er 3-4 år gammel og hva er isåfall de store hakene på disse kontra en ny maskin i samme prisklasse? Hvis dere finner noen gode kupp på finn så er det bare å slenge ut, føler det er vanskelig å bedømme selv når det er så mange faktorer som spiller inn. Takk for hjelpen!
 14. Nå er det faen meg siste gang jeg ligger under bilen og skrur. Lite plass, alt er knotete, lyset treffer ikke riktig, strekk i nakken, verktøy i ryggen og punkterte lunger, muttere som på mystisk vis aldri blir tight. Jeg skal ha meg egen løftebukk i garasjen om det så koster meg livet.
 15. Ser ut som det er strøket fast en sort søppelsekk i taket.
 16. Vi trenger mer bilbilder her inne! Citroen C3 by Wictor Madsen, on Flickr
 17. https://youtu.be/-e2Ehp5snf0?t=5m48s Hvilken sang begynner fra 5:48 og utover? Vet at det er en remix av Henry Mancini - Moon River fra filmen Breakfast at Tiffany's fra 1961 med Audrey Hepburn, men jeg kan virkelig ikke finne den gjennom verken google eller youtube.
 18. Jalopnik sitt syn på nye Top Gear. http://jalopnik.com/what-the-hell-top-gear-1779481253
 19. http://jalopnik.com/the-former-top-gear-trios-new-amazon-shows-name-explain-1776155473 Forklaringen på navnet.
 20. Jeg hadde nok gjort det ja, men heldigvis har han svart fra seg nå. Takk for hjelpen, kjenner jeg fort blir småparanoid når det gjelder min egen bil.
 21. Det hadde jeg aldri gjort. Jeg vet hvor bilen står, men hallen er låst. Selvfølgelig kan han bo i nærheten, men det er som å lete etter nål i en høystakke.
×
×
 • Create New...