Jump to content

untouch4ble

Medlemmer
 • Content Count

  2944
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

580 :)

About untouch4ble

 • Birthday 08/01/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

25571 profile views
 1. Jeg har ikke lest hele tråden. Men er ca 10-15timer inn i spillet kanskje, synes det er dårlig utvalg av biler(eller et merkelig utvalg av biler kanskje?). Jeg ender opp med å vinne en hel haug med biler, samtidig som jeg har millioner på bok som jeg ikke vet hva jeg skal bruke på? Hvorfor bruke penger på biler når det ser ut som om man får kastet biler etter seg? Savner gode gamle grindinga, der man kjøpet 1-3 biler i starten og kjørte rævva ut av disse for å få råd til en bra bil, eller en bil man hadde skikkelig lyst på(kjapp bil, klassiker, bil som har betydd en del for deg, osv). Rolling start og ai er helt rævva ;( Jeg har ikke eid GT spill siden GT4, så dette spillet skuffet stort for min del. Har jeg bare ikke skjønt spillet? 😂 Beklager for frustrasjonen
 2. Denne LG UltraGear 34GN850-B skjermen komplett og Dustin(finner 2 priser på dustin, 9190kr og 7399kr) har på "salg", er dette en grei allround skjerm? Noen som har førstehåndserfaringer med denne? Komplett Dustin 1 Dustin 2
 3. Hei. Noen her som kan gi meg svar på hvorfor jeg får med en vanlig blu-ray når jeg kjøper 4k filmer? Jeg finner knapt 4k filmer på det norske markedet uten "+ blu-ray" 😐
 4. Det jeg kommer på fra hodet er: Brasil 2003 og 2012 Europa GP i 2012. Canada 2011 Donington 93 Monaco 2006 Malaysia 2012 , evt se hele sesongen 😛 Spa 98 seff Canada 95, mulig jeg er litt farget her men jeg var Ferrari fanboy den gangen SÅ husker det så godt! Jeg husker flere løp, men ikke hvilket år da de blandes litt sammen etter snart 30 sesonger.
 5. Spørsmål angående F1TV, har man mulighet til å se løpet/kvalifisering i opptak? Evt. hvor lenge ligger det ute? Jeg bruker fortsatt torrents den dag i dag, mye pga "build up'n" til SkySports.
 6. Hehe, da de fleste bilene så ut som kjørende sigarettpakker, McLaren også 😛 Men samtidig har de fargene/designet også blitt legendariske. Jeg liker dagens oransje McLaren, men jeg likte kanskje bedre Gulf designet de kjørte med i Monaco.
 7. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=231158673 R8 Styling 🤮
 8. Har spilt en del Ostriv i det siste, kan sammenlignes med Banished. Spillet er fortsatt i alpha, så det kan forekomme en del bugs. Har spilt i over 40 timer nå og koser meg, mye underholdning for 176kr. Veldig lett å sette seg inn i. Anbefaler å sjekke ut hvis du liker by-bygger spill med sanking av ressurser osv.
 9. Hei Har en ny ubrukt mobil som ligger i skuffen min(med strøm på seg). har ligget der i ca 6mnd nå. Tar den skade/sliter det på batteriet at den ikke blir brukt? Usikker på når jeg tenker å ta den i bruk..
×
×
 • Create New...