Jump to content

untouch4ble

Medlemmer
 • Content Count

  2924
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

600 :)

About untouch4ble

 • Birthday 08/01/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=162259007 Prøve hardt med "photohopp" skillz 😛
 2. Lykke til, har ventet siden 8.juli på min 3900x fra Power...
 3. Noen som har kjøpt 3900x fra Power og har fått den? Bestilt 9.juli, ingen lyd enda.
 4. https://www.cyberlink.com/products/powerdvd-ultra/compare-versions_en_US.html
 5. CyberLink har hatt gratis program før i tiden, men må sikkert betale for det nå.
 6. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=151184773 2 Vectra i prisen av 1
 7. Skru ned sensitiviteten på musa i spillet er mitt største tips! Har aldri spilt Black Ops 4, så vet ikke hvilken rekyl det er der. Bruk "tappe metoden"(trykke for vært skudd, ikke spraye) når du skyter på spill/våpen med høy rekyl. På spill/våpen med lav våpenrekyl kan du lett dra ned musa mens du skyter(spray control). Men det "enkleste" er å skyte headshot Hold alltid siktet i hodehøyde til motstander når du beveger deg, selv om han ikke er der, slik at du alltid er klar når han kommer. Dette er kanskje best egnet til spill som counter-strike da det er mindre intense baner og ikke de store slagmarkene med fjell og div. som i Battlefield-serien.
 8. Er dette tilbudet noe bra? Og er kortet bra? Lurer egentlig på om jeg ska vente til freddan. https://www.komplett.no/product/1112077/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort/gainward-geforce-rtx-2080-triple-fan
 9. Tror jeg venter noen uker før de værste bugsa er fikset
 10. Det ble jo laget en "remaster" utgave av Tony Hawk 1 og 2 til xbox360. Selv gleder jeg meg til Battle Arena Toshinden, Destruction Derby, Oddworld og GTA
 11. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=118209202 Bling bling!
 12. https://www.hegnar.no/Nyheter/Motor/2014/08/BMW-i8-sjaafoer-tatt-i-241-km-t-paa-E18 Høyeste jeg har lest om Edit: Sto i en annen artikkel den gang at det var det høyeste i Norge, om det stemmer vet jeg ikke.
 13. Jeg kan gi deg litt info om Saab i alle fall, kjenner ikke Volvo like godt. Saab 9-3(2003 - og nyere) - En del elektroniske feil/tull på de første årgangene. - Knekte fjærer, foran og bak, veldig vanlig. - tid motoren(diesel) fra 2005 og nyere sliter veldig med partikkel og egr. Disse bilene må kjøres på langkjøring(0.5L), eller kjøres "aktivt" eller så tetter de. Makkverk ifra Fiat/GM - De er litt trange baki, er det 4-5 voksne så blir det trangt i bilen. - Korrosjon på dørhåndtak de første årene, håndtakene blir hvite. - Ikke noe spesielt rustproblem, er nedre del av dørene i så fall. Men ikke heng deg for mye opp i dette, alle biler har feil. Se etter en bil som er tatt vare på. Og velg en bil med 150hk turbo, helst med manuell. Og velg Vector utgaven med skinn, den var som regel best utstyrt(og bedre seter) hvis vi ser bort ifra Aero utgavene. Hvis du ser på gammelversjonen som ble produsert opp til 2002 så er det egentlig samme anbefalingen, 150hk bensinturbo har jeg ville valgt, enkelte av de hadde "oildsludge" problemet, hvilken motor det gjaldt husker jeg ikke. Uansett skift vær 10k eller 1 gang i året Dieselmotorene på disse har ikke de samme problemene som på den nyere versjonen. Denne bilen begynner å bli litt "gammeldags".
 14. Jeg var hos kirurg og opererte ut begge mine "visdommer" i underkjeven samtidig, og hadde ikke problemer med bedøvelse i hele underkjeven som det var nevnt i en post et par hakk opp her. Den ene tannen hadde nesten ikke rot i det hele tatt. Ingen av de hadde kommet fram enda, så måtte litt skjæring og sying til.
 15. Kan være at det har kommet mugg/sopp i systemet. Skal være mulig å rense det selv, via rens på boks, men også hos de som driver med ac-system. Har ikke erfaring med noen av delene. Er også et tørkefilter i systemet, men hvor dette er vet jeg ikke, burde kanskje byttes/sjekkes?
×
×
 • Create New...