Jump to content

Skosåle

Medlemmer
 • Content Count

  4637
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2730 :)

About Skosåle

 • Birthday 03/16/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

19167 profile views
 1. Snart 4 mnd i strekk med bading i badekaret hver kveld. Verdt hver krone jeg betaler i strøm!
 2. Akkurat som om folk blir deprimerte og suicidale for morroskyld..
 3. Samme med naboen min. Henter han posten samtidig som jeg kommer hjem 20-21 tiden på kvelden etter en hel dag med jobb og trening så går han bort til bilen min og venter til jeg kommer ut. Altså, jeg har 2 timer fritid i døgnet, kan jeg please få slippe å smalltalke om hvor sakte trafikken gikk inn til oslo i dag tidlig? Jeg vil heller gå inn og begynne med middag/kveldsmat..
 4. At en politiker(ordfører) blir hyllet for å si fra seg 250 000 av årslønnen sin. Stinker jantelov av hele greia. En som tjener oppunder en million i året er IKKE grunnen til at du er fattig. Gud bedre. Til opplysning; selv tjente jeg 520 000 i fjor, med 250 timer overtid. Så jeg tjener langt mindre enn mange. Det er min egen feil, ikke de i samfunnet med tre-fire ganger av min inntekt.
 5. Tror ikke på deg.. (joda). Selv merket jeg det da det dippet under 90fps i apex her om dagen. Måtte skru på fps counter for å bekrefte, å jo, da den gikk under 100-90fps var det ikke lenger smooth. Heldigvis kan man justere grafikken i spill😅 Edit: dette var til og med g-sync aktivert. Skal sies at om man spiller på en tv eller noe med litt input-lag så er det ikke like merkbart om det dipper litt. Men med en moderne gaming-skjerm så merker man forskjellene utrolig godt.
 6. Fy så rå denne endte opp med å bli! Kult å få Nakai San fløyet til Norge for å modifisere bilen sin, smått sjalu merker jeg.
 7. Samme med de som har innstillingene på 24hz. Jeg får helt angst. Merker man ikke sånt? Tatt flere i å ha det her på jobben. Sitter med 4k skjerm med lav hz. For en som er vant med 144hz så føles til og med 60 forferdelig seigt ut, men også "normale" brukere burde merke at 24hz er helt håpløst.
 8. Jeg så han i september, i et bittelite lokale på Jevnaker, Hadeland. Dette var da han reiste rundt å testet ut materiale før han startet på turnéen sin. Veldig intime greier. Jeg synes ihvertfall at det var veldig bra, men så er jeg biased som få også da.
 9. At når jeg går fra pc'n med YouTube oppe og videoen PAUSET så hører jeg plutselig stemmer nede fra kjelleren. Ja, det er bare YouTube som auto-player når windows låser seg. FOR EN FANTASTISK FEATURE DA DERE!! Googlet det, folk hadde samme problem i 2017. Det samme skjer med noen av pc'ene på jobb, ikke alle.
×
×
 • Create New...