Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tja. Dette var to lag som begge kjempa om 1.plassen. De møttes i siste runde der Arsenal vant og landa a poeng med Liverpool, med lik målforskjell. De vant på flere mål scort. Jeg synes det faktisk virker mer dramatisk enn årets avslutning. Dessuten var det emosjonelt pga. Hillsborough.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-PJ426FqLv6

På forhånd virker Liverpool - Arsenal mer dramatisk syntes jeg. Men tror neppe noen PL avslutning topper årets mtp hvordan ting utviklet seg i sluttminuttene.

Lenke til kommentar

Orker ikke se gjennom hele videoen, men hva er det som gjør denne f.eks mer dramatisk enn årets ligainnspurt?

 

Hovudgrunnen til at den var meir dramatisk enn årets er at dei to laga som kjempa om tittelen møttest i siste kamp. Kampen tok stad to veker etter at resten av laga var ferdigspelte for sesongen pga Hillsborough. Absolutt alt handla om den eine kampen. Arsenal måtte vinne med to mål (dei ville då ende med lik målforskjell, men fleire skåra mål) borte mot eit Liverpool dei ikkje hadde slått på 15 år i ligaen, og Liverpool var i tillegg ubesigra på Anfield dei siste tre åra. Drøyt eitt minutt på overtid kom det avgjerande målet, og Arsenal vann 2-0.

 

For all del, årets finale var meir nervepirrande nok for min del, men det blir ikkje heilt det same når serien blir avgjort heime mot laget som kom på 17. plass tykkjer eg.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

For de som er litt eldre, har nok Nederland en høy status fotballmessig, mest pga Rinus Michels' "totalfotball" og Johann Cruijff på starten/midten av 70-tallet. Et lag man aldri skal bortskrive fra noe som helst, siden den gangen.

Endret av thomit
Lenke til kommentar
Speaking to US TV channel Fox Soccer, Wenger said: 'I am confident you will see Robin van Persie in the Premier League and I am very confident you will see him in red and white.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2150611/Robin-Van-Persie-refuses-commit-Arsenal.html#ixzz1w5Fdyk2e

 

United?

 

Men seriøst, dette var vel ca akkurat det samme han sa om Nasri forrige sommer. Han var helt sikker på at han kom til å signere helt til sekundet før han ble presentert i City drakt. Det er Wengers primære setning når han ikke vet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...