Jump to content

Corporal Jenkinson

Medlemmer
 • Content Count

  10255
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Corporal Jenkinson last won the day on May 27 2016

Corporal Jenkinson had the most liked content!

Community Reputation

3237 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

27808 profile views
 1. Arteta sitt langskudd og matchvinnermål mot Man City når han spilte for Arsenal var et av de bedre minnene i moderne tid. Håper han kan gi tv-tittere flere slike øyeblikk som manager. I motsetning til Emery, står Arteta for god fotball - og det mener jeg er viktig for å vinne tilbake arsenalfansen. Lenge siden Arsenal har over en lengre periode, spilt underholdende fotball. Vil se flere øyeblikk som Özil mot Leicester, Rosicky mot Sunderland, Arshavin mot Barcelona og Cazorla mot Aston Villa. Så har han en stor jobb, flere spillere er mette og mangler motivasjon til å bli bedre. Mangelen på disiplin er vedvarende. Men, med tid, kan dette bli bra. Mange i dette fotballaget kan å spille fotball. Det er flere lyspunkter. Willock, Saka, Martinelli. Flere som har ferdigheter til å inspirere - Özil, Torreira, Ceballos. Hvordan Arteta skal klare å løse nøkkelen, som både Wenger og Emery ikke fikk til, med rett balanse i laget blir spennende. Det vil ta tid før prosjekt Arteta vil bære frukter, flere spillere må ut og flere nye må inn. Men mener det er realistisk å håpe, at Arsenal i løpet av 20/21-sesongen, kan utvikle seg til et lag som presterer over tid.
 2. Mahomes ute i 3-5 uker, Kerryon Johnson på IR og Delaine Walker skadet. Fantasy <3
 3. Relativt fornøyd med 133 poeng, så ser jeg Thunderducks med ydmyke 194 poeng... Den er grei. Mitt forsøk på å stacke RBs og streame WR2 går jævla dårlig foreløpig. Hele 3 poeng på WR2 på 3 uker. Får prøve igjen. Ellers er Russell Wilson tilgjengelig for en decent WR om noen føler de trenger en QB.
 4. I dag starter alvoret. Har satt lineupen og er klar for en tøff matchup mot Fiasko Ballers. Håper alle setter sin beste lineup. Om noen vil joine en pickem liga: http://fantasy.espn.com/nfl-pigskin-pickem/2019/en/group?groupID=200816 passordet er antoniobrown
 5. Så lenge det betales før uke 1 går det fint for min del!
 6. QB: Patrick Mahomes II RB1: Christian McCaffrey RB2: Kerryon Johnson WR1: Keenan Allen WR2: Curtis Samuel TE: Delaine Walker FLEX: Sony Michel Benk: Russell Wilson Benk Justin Jackson Benk: Alexander Mattison Benk: Corey Davis Benk: Donte Moncrief Ble et solid lag, kanskje litt tyn på WR2, men har trua på at jeg kan trade meg til en bedre receiver etterhvert. Mahomes eller Russell Wilson er på trade blocken om noen er interessert. Ellers så er jeg åpen for å trade alle utenom McCaffrey.
 7. Har lagt til sistemann. Da skal vi være maks. Det er lagt inn 0,5 ppr i settingene i ligaen og ingen som har svart har sagt noe annet, så da regner jeg med vi lander på 0.5 ppr. Kan du randomisere divisjonene, Martin? Husk at dette må gjøres FØR draften siden divisjonene låser seg etter draften.
 8. Foretrekker 0.5 ppr, men om dere vil ha 1.0 ppr så går det fint.
 9. Jeg har en kompis som joiner og er med på buy-in.
 10. Eddie på vei til Bristol på lån. Det blir bra. Iwobi bør gå for 30-40 i dagens marked mtp han er homegrown og en okay pl spiller.
 11. Legenden over alle legender har endelig forlatt oss. Hvil i fred Banter Era, du blir savnet. Da må jeg kanskje investere i nytt nick
 12. Tierney er ikke noe must IMO. Monreal og Kolasinac er vel pdd. sammen med Sokratis de eneste solide kortene vi har bak. Får Källstrom vibes av Tierney. Orker ikke skadet spillere. Kjøp en midstopper, så heller se på venstreback alternativer til januarvinduet.
 13. Trist at vi blir kvitt en av våre største spillere dette tiåret. Vemodig at det slutter sånn. Du blir savnet, Carl Jenkinson, <3 Godt å se at rotta Koscielny forsvinner. Snakk om å ødelegge statusen sin. Glemmer aldri Birmingham 2011. Ja, jeg er bitter.
×
×
 • Create New...