Jump to content

Benbjo

Medlemmer
 • Content Count

  23571
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Benbjo last won the day on March 10 2020

Benbjo had the most liked content!

Community Reputation

6740 :)

2 Followers

About Benbjo

 • Birthday 02/26/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

36764 profile views
 1. https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/VqWan3/vi-maa-ta-debatten-om-ivermectin Mye som tyder på at ivermectin har blitt drysset ned til fordel for nødgodkjenning av vaksiner. Kun økonomisk vinning som står bak?
 2. Må jo være to. Bare 1 dose funker dårlig mot Delta
 3. Det er nok ikke mulig å stoppe en ny bølge. Til det er for få fullvaksinert. Delta nærmer seg meslinger i smittsomhet og vi er i ferd med å åpne mer og mer opp til tross for pågående delta-utbrudd. Det er en dårlig kombinasjon. I UK er vel noe sånt som 80% vaksinert med 1 dose. Allikevel løper delta løpsk der borte.
 4. Men det er jo ikke de som har varslet? Her er det jo faktisk samlet inn data om potensielle bivirkninger fra offentlige registre og ber MHRA redegjøre. Helt legitimt
 5. Blir spennende å se hva som skjer med dette. Jeg synes det er vanskelig å vite hva man skal gjøre. Vaksinere eller ei. Antageligvis er sjansen for senskader høyere ved covid infeksjon enn ved å ta vaksinen enda, så lener foreløpig på å ta vaksine
 6. Synes det er helt håpløst at det åpnes opp mer og mer nå som Delta har begynt å spre seg. Kan bli ille fremover. https://twitter.com/DrEricDing/status/1405655261101035525?s=20 Data fra Skottland og UK: Med Delta så har man 4x så høy sjanse for å havne på sykehus som originalt. 2.5x høyere sjanse enn med Alfa. I følge data fra FHI så har en 30åring rundt 3% sjanse for innleggelse med Alfa. Med Delta er det nå 7.5% sjanse.
 7. Data fra UK sier ca 30%, men de har jo ikke brukt så alt for mye mRNA-vaksiner der borte. Det som er litt skumlere er at ca 1/3 av de som har behov for sykehushjelp er vaksinert og i underkant 50% av de som dør er vaksinert (minst 1 dose). Noen dager gamle tall dette - skal se om jeg får lett opp nyere. https://www.gov.uk/government/news/confirmed-cases-of-covid-19-variants-identified-in-uk 806 innlagte med Delta-variant. 10% av disse har fått dobbelt dose. 35% minst 1 dose. Så beskyttelsen mot innleggelse er ikke så god, spesielt med bare 1 dose 😕
 8. Hva med Færder? Der bør det stenges helt ned
 9. Kilde på at long covid er debunked? Ellers blir jeg helt matt av påstandene. India har ikke merket corona? Neivel...
 10. Serologiske studier i Norge har vist at mørketall ikke er så store
 11. men sjansen er jo faktisk ikke minimal? Med Alfa-varianten har en 30-åring rundt 3% sjanse for å bli lagt inn. Med Delta-varianten antas det med data fra Skottland at sjansen er doblet. Altså rundt 6%. I tillegg ignorerer du helt sjansen for langtidssykdom som er mye høyere enn disse tallene igjen. Premisset ditt er rett og slett galt.
 12. 1/10 smittede med Deltavarianten er fullvaksinerte: https://www.dagbladet.no/nyheter/urovekkende/73919490 Blir spennende å følge utviklingen.
 13. Øker på med Delta i Norge nå. Doblet seg på 2 uker: https://www.dagbladet.no/studio/nyhetsstudio/5?post=66594
×
×
 • Create New...