Jump to content

Benbjo

Medlemmer
 • Content Count

  21118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Benbjo last won the day on September 13 2014

Benbjo had the most liked content!

Community Reputation

3828 :)

1 Follower

About Benbjo

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

33887 profile views
 1. Fant artikler om Wenliang 5, 6 og 7 februar, så dette er det skrevet masse om. Man kan ikke forvente at alle leser alle artikler opp ned og i mente vel?
 2. In order for The FA to take retrospective action it must first establish from the match officials whether the incident was ‘not seen’. If they confirm they did see it then in almost all cases no further action is taken. Visstnok bare skjedd 1 gang, i 2006, at en spiller har blitt straffet retroaktivt dersom dommeren har sett situasjonen.
 3. Det har jo vært fryktelig mye saker om dette i neste 2 mnd i media. Folk er vel lei og klikker ikke lenger.
 4. Som Sexylubb1 sier så har dommere sett og vurdert situasjonen og bedømt det til ingen forseelse. Da kan de ikke gå tilbake på det senere tror jeg
 5. Sterkt resultat! Jevn kamp, ok spillemessig. Viktig bortemål og clean sheet. Store muligheter for å gå videre nå.
 6. How? Jeg viser til statistikk. Er det pessimistisk å si at vi har tapt 75% av kampene borte mot Olympiakos?
 7. Takk for dine utrolige gode tanker og argumenter
 8. Vi møter Olympiakos i EL i kveld. Noen som har trua? Skal vi tro historikken mot grekerne så blir dette et tett oppgjør. Lagene har møtt hverandre 8 ganger de siste drøye ti årene og fasit er 4 - 0 - 4. Arsenal har kun slått Olympiakos 1 gang på bortebane. Dersom de tidligere kampene klubben har hatt mot Olympiakos hadde vært i en utslagsrunde hadde Arsenal gått videre 3 ganger og Olympiakos 1 gang. (2-1, 3-4, 4-3 og 5-3) . Som vi ser så blir oppgjøret totalt sett antagelig veldig tett. Bare 1 gang forskjellen har vært på mer enn 1 mål. Arsenal sliter jo som vi vet enormt på bortebane. Tror Olympiakos trekker det lengste strået i kveld og vinner 2-1. Ville nok vanligvis tenkt U her, men siden vi aldri har spilt uavgjort mot Olympiakos og tapt 3/4 borte så tenker jeg at tap er et sannsynlig resultat.
 9. Kan JBT takle presset her da? Fourcade bommet på aller siste skuddet! Negativ utvikling for JBT i sporet! Kan ikke tape så mye nå... NEI, han klarer det ikke! Martæ er verdensmester IGJEN!
 10. Er det ikke standard ETA-verk i disse? Mulig protid ikke gjør service selv, men sender til produsent slik at de ikke kan ta inn klokker de selv ikke selger.
 11. West Ham og Norwich bør være seiere. Soton er klart tap. De pleier å rundspille oss på hjemmebane. Borte mot Brighton er sannsynligvis tap. Vi har faktisk ikke slått de i ligasammenheng borte på nesten 40 år (men 3 ganger i cupen, 1 målsseier i ialle kampene). U er mulig på en god dag. Everton kan slå begge veier. Rimelig tannløs match i desember hvis jeg husker rett. Har ganske godt tak på de på hjemmebane dog. Ikke tapt tapt mot de tar siden 1996, og dermed aldri på Emirates så vidt jeg kan se. Tenker at 7-8p er realistisk, 9p bra og alt over supert!
 12. Haha, stemmer det. Loginov vant. Det hadde jeg fortrengt. Fillon Maillet var gårsdagens moralske vinner for meg. Pinlig! So sorry!
 13. Pepe og Saka hadde fantastiske matcher i dag!
×
×
 • Create New...