Jump to content

Benbjo

Medlemmer
 • Content Count

  21462
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Benbjo last won the day on March 10

Benbjo had the most liked content!

Community Reputation

4174 :)

1 Follower

About Benbjo

 • Birthday 02/26/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

34048 profile views
 1. Personen med uttalelsen er direktør for public health England. En person i en slik stilling hadde ikke sagt noe slik uten grunnlag.
 2. De hadde ikke ordlagt det på den måten dersom de trodde immuniteten var varig.
 3. Altså de sier at immunitet virker i 28 dager, kanskje lenger. Relativt lite sannsynlig at det varer i årevis da, yes? Uttalelsen hadde vært veldig annerledes om det var tilfelle. "Immumity lasts for at least 28 days, likely much longer", i stedet for "Immunity lasts for 28 days, maybe longer".
 4. May last longer, altså kanskje lenger. Så kanskje litt lenger enn 28 dager.
 5. De fleste kommer til å dø, da dette også tar livet av helt friske unge folk. Vi vet jo også at viruset skader lungene i varierende grad og opp mot 1/3 så mye at det tar 15 år å lege. Når disse personene får det igjen etter 1mnd så er det jo over og ut?
 6. Så man er bare immun en drøy mnd kanskje noe lenger? Da er menneskeheten 100% fucked
 7. https://www.businessinsider.com/coronavirus-survivors-lung-damage-ards-fcim-intensive-care-research-2020-3?r=US&IR=T 17-29% utvikler ARDS?! Lite utvalg av pasienter (hhv 99 og 41 i de to studiene), men likevel... Det kan altså ta 15 år for de som overlever dette å bli helt friske. I mellomtiden lever de et svært begrenset liv
 8. Ikke mye. To spedbarn er vel rapport døde. Flere og flere under 50 blir alvorlig syke. Mener ja. Kunne like gjerne sagt mindre smittsomt og mer dødelig. Bare gjetninger og forhåpninger. Vaksine er uansett minimum et år unna.
 9. Leser stadig om yngre og yngre som blir alvorlig syke og/eller dør. Kan jo være slik at viruset muterer til å bli farligere slik det spekuleres i. Kjæledyr har jo begynt å få dette også. Her til lands har 168 ligget eller ligger på intensiven. Det er mange når vi ser hvor få smittede vi har og enda færre som har vært syke lenge nok til å få alvorlig forløp.
 10. Som forventet er FHI helt ute. Mange flere på intensiven enn selv deres mest pessimistiske anslag. Over dobbelt så mange som moderat anslag. Åpenbart at de har anslått med bakgrunn i utstyret sykehusene har. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/1n9kpl/flere-intensivpasienter-enn-antatt-i-fhis-scenarioer
 11. Døde av testede er jo irrelevant? Døde av smittede som er interessant, men ja vi klarer oss tålelig i Norge enn så lenge
 12. I følge familiene til de døde - nei. Stod om den franske jenta i norske medier i dag. Den norske 14-åringen - aner ikke.
 13. Flere og flere unge som stryker med. 16 åring i Frankrike, 21 åring i England, etc. I Norge ligger en 14 åring på intensiven i følge NTB Syke tall rundt i Europa. Dødelighet på rundt 10% og økende. Folk tviholder på ulike forklaringer: Resistente bakterier Dårlig helsesystem Få testet osv FHI tviholder fremdeles på 1% innleggelser og under 1% døde, men de har ikke fortalt hvor de har denne informasjonen fra og det henger ikke på greip når vi ser på tallene rundt om i Europa. Foreløpig ligger vi vel her I Norge på rundt 15% innleggelser (ca 2000 bekreftet for 1 uke siden og over 300 innlagte). Vi vet jo at en del innlagte har reist hjem. Dette offsetter antagelig "mørketall" argumentet - i alle fall noe. For at innleggelsesraten skal ligge på 1% så må vi ha hatt 30.000 med symptomer for en uke siden, og enda fler i inkubasjonstiden. Det stemmer helt åpenbart ikke.
 14. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/Op7Qz3/folkehelseinstituttet-i-danmark-tiltakene-kan-redusere-smitten-med-3050-prosent R0 fra 2.6 til rundt 2 har desverre liten effekt totalt sett 😕
×
×
 • Create New...