Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Sam Esmail (Homecoming, Mr. Robot, og kommende og lovende Briarpatch) skal stå i spissen for en ny Battlestar Galatica-serie for NBC Universal sin Streamingtjeneste Peacock. Langt mer lovende enn ryktene om at Apple skulle reboot serien, for Apple er så redd for å skape overskrifter eller være politisk som en utgave av BSG i dag ikke burde være redd for.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Huttihelvete.

 

Chris Rock, Ben Wishaw, Jessie Buckley (Chernobyl), Uzu Aduba (Orange is the New Black), Jason Schwartzman, Jack Houston, og Salvatore Esposito (Gomorrah) var allerde en solid og godt variert cast for sesong 4.

 

Men nå er det kjent at Timothy Olyphant fra Deadwood og Justified også skal ha en av hovedrollene i sesongen!

Lenke til kommentar

******

 

Chris Rock, Ben Wishaw, Jessie Buckley (Chernobyl), Uzu Aduba (Orange is the New Black), Jason Schwartzman, Jack Houston, og Salvatore Esposito (Gomorrah) var allerde en solid og godt variert cast for sesong 4.

 

Men nå er det kjent at Timothy Olyphant fra Deadwood og Justified også skal ha en av hovedrollene i sesongen!

Jeg må spørre hvilken  serie sesong det er snakk om her. Hvis Battlestar er jo allerede sesong 4 ute uten de skuespillerene vel?

Lenke til kommentar

Unbeleiveable på Netflix var helt fantastisk. Noe av det bedre jeg har sett av serier. Foruten at skuespillerne og storyen/dramaet holder veldig høy klasse - så er den så flott filmet.

 

Her finnes ingen full kameramann. Herlig kameraføring og ingen adhd klipping, med så mye drittfilming som finnes i dag - så er dette skikkelig deilig å se på.

 

Ja, det er mye damer som styrer - og agendaen er veldig klar - men jeg synes det er veldig greit i denne serien.

Lenke til kommentar

De snakket om en reboot av BSG, så sesong fire er definitivt ikke ute. Han snakker forøvrig om castet til sesong fire av Fargo.

Man kaller jo også nye sesonger i eksisterende serier en reboot når de gjør om på story, innfører nye roller osv. Slik som at sesong 3 av Westworld blir en reboot. Derfor denne forvirringen siden bsg allerede har 4 sesonger.

 

Men takk for oppklaring! Dette med Fargo må være endel poster tilbake.

 

Jeg ser at interessen for the Loudest Voice har tatt seg opp etter at det var stille i tråden svært lenge om den. Serien skal ha for å være tematisk veldig dagsaktuell, med ekkokammer, feel informed osv. Og ja Russel Crowe viser nok en gang at han er 'mannen med tusen ansikter' som han ble kalt før i tiden. Bare tenk på hvor forskjellig karakter han gjør troverdig i gladiatoren,the insider og her.

 

Jeg er dog uenig i at sminkeavdelingen bør få noen priser. Kanskje bra på Naomi Watts, men herr og fru Ailes (og særlig fru) ser tydelig ut som de har en maske på seg.

 

Jeg synes også den stakkars avisredaktøren gir mulighet for sympati og fortjener ros for sin skuespillerprestasjon.

Endret av maanemann
Lenke til kommentar

Jeg så første sesong av The Deuce, utelukkende fordi den er skrevet av mannen bak The Wire. Serien falt i kategorien "okay" for min del. Den vant meg aldri helt, men holdt interessen nok til at jeg så hele.

 

Jeg er nå nesten gjennom første sesongen av The Shield, som jeg har blitt anbefalt i årevis som et alternativ til The Wire. Dette er en meget solid politiserie som er hevet over de fleste andre i sin sjanger, men på nivå med The Wire er den ikke.  ;) Jeg liker godt hvordan serien kombinerer det episodiske med å ha plotlinjer som kan gå over flere episoder, samtidig som det ser ut til å være noen røde tråder som strekker seg over hele sesongen (eller lengre for alt jeg vet). Serien er fra 2002, men føles for meg veldig 90-talls og som en videreutvikling av de enklere, episodiske politiseriene som jeg så på mye som barn på 90-tallet.

Lenke til kommentar

Yess Archer is back og da mener jeg BACK.

Spoolers ahead.

 

Har ikke hvert noe fan av de fantasi sesongene, jeg ville bare ha mer av den ekte gjengen og deres hverdagslige eventyr på kontoret.

Men jeg er glad vi fikk et lite glimt av ekte Archer på slutten.

Så får vi bare håpe at ryktet om en siste hemmelig sesong stemmer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...