Jump to content

Thommesen

Medlemmer
 • Content Count

  1260
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

481 :)

About Thommesen

 • Birthday 01/01/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I know this much is true var on fleek, og passer vel inn med nevnte serier. Tommel opp fra meg.
 2. I tilfeldig rekkefølge: Nathan for you You're the worst Chernobyl Rick&Morty Horace&Pete Detectorists Atlanta Rectify Black sails Lar den siste stå åpen for alt som burde vært på en slik liste, men som jeg rett og slett ikke kom på nå.
 3. De snakket om en reboot av BSG, så sesong fire er definitivt ikke ute. Han snakker forøvrig om castet til sesong fire av Fargo.
 4. Deadwood-filmen leverte! En fin og verdig avslutning til sagaen med all poesien jeg ønsket meg. Og faen heller om ikke Garret Dillahunt gjorde enda en inntreden (om jeg så rett).
 5. Tips til lettbeinte komedier som går enda? Serier jeg har fulgt med på nå inkluderer B99, Superstore, Barry, A.P Bio, Dead Pixels, Afterlife og What we do in the shadows. Tenker noe typisk etter jobb tv-titting når hodet enda ikke er på plass, men som fortsatt funker når det er det.
 6. At Dany blir cray-cray er ikke heeelt ut av ingenting, som denne reddittråden fint viser. Mitt problem med de siste sesongene er uansett ikke hvor de er på vei, men hvordan D&D kommer seg dit. Bare ubegripelige snarveier som bryter med den interne logikken til serien. Og det er kjipt.
 7. Nja, den jevne seer godtar det i langt større grad enn hardbarka tv-tittere som mange som henger her er. Men merker heldigvis at det er mindre avstand nå, enn forrige sesong. Also this.
 8. Henger meg på den og kaster på what we do in the shadows. Vampyrer kan definitivt være kult, når Jemaine Clement står for manus. Noen kvalitetshakk ned, men fortsatt svært fornøyelig, vil jeg slå et slag for A.P Bio og Superstore. God knall ved siden av 99 på sitcom fronten.
 9. Jeg har brukt mer på kaffe idag enn det koster deg for en måned med netflix, så tipper du overlever det. After Life er en mørk dramakomedie. Forøvrig, Deadwood er noe av det feteste laget for tv, kanskje litt dryg start, men ikke gi deg enda.
 10. Jeg var like skeptisk som David Simon over The Wire i widescreen, men å si jeg foretrekker HD. Men det definitivt gi-og-ta. Her skriver Simon om The Wire i HD, reflektert og nydelig som bare han kan. Vil tro dette vil gi deg svaret du leter etter MKej, uansett om du går for HD eller ikke.
 11. Litt sent til festen kom jeg over Every Frame a Painting nylig, som greit satte ord på hvorfor å bli sammenlignet med Hot Fuzz uansett ikke ville vært verdens undergang.
 12. "Et godt eksempel er en kollega av meg som har jobbet i akuttjenesten i 25 år. Han har fagbrev som ambulansefagarbeider, er utdannet sykepleier og har tatt videreutdanning som akuttsykepleier. Fremdeles er han på lønnsgruppe tre, og får lavere lønn enn en nyutdannet paramedic.". Artikkel her, det kan (og er nok) urettferdig, men poenget med lønnsforskjellen er nok at sykehus ønsker spesialisert høyskoleutdanning framfor en yrkesfagutdanning som over tid blir faset ut og sykepleie, som ikke er spesialisert til ambulansearbeid. Som du ser er lønnsforskjellen ifølge artikkelen ca. 75k i året i favør paramedic.
 13. You're the Worst er tilbake igjen. Serien har ikke vært helt der den var på sitt beste, men sesongåpningen må faen meg være noe av det bedre jeg har sett de siste årene, helt der oppe med Atlantas Teddy Perkins. God knall!
 14. Haha, neida, men fra spøk til alvor, noen serier har såpass variert nivå at enkelte ting fint kan hoppes over. Parks and rec sin første sesong f.eks. er rett og slett så dårlig at det er bedre å hoppe helt over den, det samme gjelder for sesong fire av Community. Hard learned lessons.
×
×
 • Create New...