Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

The Wire er etter min mening den beste TV-serien som er laget.

Er den på Netflix?

 

 

Aner ikke hvor The Wire ligger. Jeg har den på DVD-boks selv. Uansett hvordan man ser den så er jeg overbevist om at det blir en stor opplevelse. Dessverre fikk ikke serien den mottagelsen den fortjente, mye fordi den har hovedsakelig svarte skuespillere, og den var på nippet til å bli kansellert flere ganger og ble forlenget etter protestaksjoner (anbefaler å se making of-dokumentaren etterpå). Skulle bare mangle når man ser hvor mye søl som blir forlenget i både fire og fem sesonger.

Lenke til kommentar

 

The Wire er etter min mening den beste TV-serien som er laget.

 

Tilbøyelig til å være enig i dette. Obligatorisk pensum for alle som kaller seg tilhengere av TV-serier som kulturmedium. 

 

 

Mad Men burde være obligatorisk pensum for alle som kaller seg tilhengere av TV-serier som kulturmedium også.

 

dongif.gif

Lenke til kommentar

Likevel synd at du ikke gir serien en sjanse. For jeg ble ikke noe særlig overbevist at du hadde sett serien når vi snakket om det tidligere En ting er å se på en serie mens du gjør alt annet, en annen ting er å følge med og faktisk få med deg serien og hva den forsøker å fortelle.

 

Litt merkelig også at du har avfeid den, siden den burde jo passe deg rett i levera også. 

Endret av Maury
Lenke til kommentar

The Wire gav jeg slipp på i en litt daff periode , forstår at jeg burde sett noen episoder til ettersom det starter noe tregt. Må jo få sett deteogså, da skryten ingen ende vil ta. Mad Men har jeg sett null og niks av, men nå er jo det ferdig også. Så da er det kanskje litt lettere og sette seg ned med det :)

Lenke til kommentar

Tilfeldigvis har de seriene som har vært vanskeligst for meg å komme inn i vært de jeg har endt opp med å like best. Kanskje det er bare en greie med meg. Både The Wire, Mad Men og The Good Wife er prakteksempler på det. The Sopranos, Deadwood, Justified, Breaking Bad og Oz var annerledes, siden de gled jeg ganske fort inn i når jeg starta med å se dem for nok år siden. Men både Mad Men og The Wire setter jeg høyere enn de fleste av dem. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nettopp sett episode 10 sesong 3 av Arrow og den serien er dessverre ødelagt for meg nå. Serien er i utgangspunktet ikke den mest realistiske, men når

 

Arrow blir stukket gjennom magen av et sverd to ganger og sparket ned en klippe før han lander på ryggen 30m+ lenger nede og overlever så er det over kanten for min del.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...