Jump to content

Ronald Ulysses Swanson

Medlemmer
 • Content Count

  964
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ronald Ulysses Swanson last won the day on August 18 2016

Ronald Ulysses Swanson had the most liked content!

Community Reputation

759 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Planen med å fjerne steinen med kiler og bor gikk rett ad undas. Mest alene fordi utstyret var underdimensjonert... 16mm bor/kil ble alt for smått og gir intet resultat som ikke manuell steinhugging ville gjort også. Borhammeren er heller ikke laget for noe større dimensjoner mot stein, så alt står nå på stedet hvil. Tenker at det må sterke verktøy til. Vil en type demoleringshammer ha noe for seg på en slik liten fjelltupp? Megaflis Eller så tenker jeg at det må en sterke borhammer til, slik at man får brukt trollkraft. Vil denne kunne fungere til formålet? 32mm hull må nok til. Jula Borhammer
 2. Skal starte med en jobb hvor målet å fjerne deler av en liten utstikker på fjell. Skal bruke vanlig SDS-bor, men lurer på om det er behov for kjøling av boret underveis? Kommer til å bli en del hull, men har hørt forskjellige meninger om hva som er lurt ang kjøling. Tenker bor er en forbruksvare, men blir forskjell på om man får 4 eller 15 hull ut av hvert bor.
 3. Slik jeg forstod det på en tidligere pressebrief, så var det Forsvaret og Heimevernet som stod for den sikringen - man kan se enkelte sperreringer i noen videoklipp.
 4. Det sies at bøter går til statskassen - men hva blir det av disse pengene? Er de øremerket til de som bøtelegger (politi, Konkurransetilsynet etc.) eller går de inn på en egen type konto? Er det enkelte etater som budsjetterer forventet "inntekt" på bøter?
×
×
 • Create New...