Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tok et gjensyn med orginalen, jeg også. Ikke dårlig å underholde i halvannen time med bare dialog inni en hytte.. 

 

Ja! Den er ganske festlig den, Kult premiss.

Kammerfilm, heter det visst, når brorparten av filmen foregår på et rom, som '12 Angry men', 'Carnage', 'Hateful eight', 'Misery', 'Rope', etc.

 

edit: Jeg misforstod, og trodde det var laget en remake av 'The man from earth'. 

Endret av Atib Azzad
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hører veldig mye bra om Yuen Woo-pings Master Z: The Ip Man Legacy, og det kan jeg like. Mannen er jo en levende legende, men har ikke levert helt som forventet over de siste 25+ åra. Bra rolleliste med bl.a Max Zhang, Dave Bautista, Xing Yu, Michelle Yeoh og Tony Jaa au. Har trua!

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

Delta Force 5/6 , andre actionfilmer er ikke i nærheten av denne og/eller sakner samme tempo , her er det full guffe med en gang : veldig bra manus , Forster som hovedmannen , Shelley Winters som hysterisk passasjer og musikken er selve definisjonen av actionfilm......dessverre er denne bare mer og mer aktuell i dag , spes etter 9/11

 

King Kong '76 , 5/6.....hadde ikke sett den på 10 år eller mer , utrolig mektig film : soundtracket som har en skummel undertone , Lange , Bridges......dette er også den skumleste versjonen av KK og Kong virker mye mer mennesklig enn andre versjoner......jeg gråter over Kongs skjebne i denne :(

 

Kongs raseri minner meg om kannibalfilmer eller noe : hadde den hvite mann bare latt KK være i fred så hadde han ikke blitt sint pluss det faktum han var en "fisk på land" i NYC , han var åpenbart veldig viktig for de innfødte.

 

Dog oljemannen spilt av Grodin prøvde vel å begrense tapet siden de ikke fant olje , noe måtte han jo tjene på........

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

Synd Delta Force 2 var så medioker sammenlignet med den første : Norris som sloss mot drug dealer og mediokert soundtrack , og.......synd de ikke kunne få Silvestri tilbake , det hadde da vært noe positivt med filmen

Lenke til kommentar

Har endelig fått somlet meg til å se både Bølgen og Skjelvet. Mye av appellen her for min del var å se Geiranger/Oslo bli ødelagt, spesielt å se Postgirobygget og SAS-hotellet gå dukken var tilfredsstillende. Men det er ganske fort overstått og deretter bruker de eksakt samme virkemiddel for å holde på spenningen i begge filmene, dvs. at en av barna gjør noe dumt som fører til en ekstremt farlig situasjon som hovedpersonene må kjempe seg ut av. Jeg ville nok vurdert adopsjon etter den andre gangen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

 

 

Denne filmen var kanon. Sirupsseig folk-horror som i det store og hele handler om grim, dyster og meditativ stemning, toppet med mye symbolikk. Minimalt med dialog, masse fokus på lekker natur, lange scener hvor det egentlig ikke skjer noe som helst, nydelig kinematografi og et helt hinsides bra soundtrack av Greske MMMD.

 

The Witch møter Valhalla Rising, bare med langt mer sirup og en ekstrem dose LSD. Seig og trippy.

 

 

Synes egentlig alt ved hele filmen var top notch, og jeg ble enda mer imponert da jeg fant ut at det her var laget som et skoleprosjekt eller noe for en eksamen.

Lenke til kommentar

Tro det eller ei, Kjøleskap, men ikke alle deler din smak i film.

 

Jøss, også jeg som har trodd det hele tiden.

 

Både The Witch og Valhalla Rising er filmer som har fått ganske så blandet mottakelse, så akkurat her er det nok mange som deler min smak, og det kan ikke være kontroversielt å mislike noen av dem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...